Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Cytrynka gratulacje! 😀
Anetka rozumiem Cię z tymi badaniami....tez mieszkam w małej wsi i każdy o każdym wszystko wierównież na badania dotyczące ciąży jeździłam do miasta (staraliśmy się o dzidzie ponad 6 lat).
Powtorz test za 2 dni , a później jedz do miasta na bete. Życzę Ci z całego serca tej ciąży 😘
Mój mąż się napalil na staranka w tym cyklu bardziej niż ja 😂 chciałby codziennie ❤ 😂
A ja strasznie się boje ze kolejny raz Nam się nie udaAnetka32 lubi tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Cytrynka648 wrote:Cześć dziewczyny, od razu z góry przepraszam że praktycznie wogole się nie udzielam (nie za bardzo mam czas co się wiąże z nową pracą), za to staram się na bieżąco czytać.
Chciałam się z wami podzielić dobrą nowiną. Wygląda na to że jestem w ciąży. Wczorajszy test z rana pokazał jakiś cień, za to dzisiejszy już nie robiony z rana pokazał taką oto kreseczkę. Pokazała się od razu. Chyba taka kreska to raczej nie jest evap nie? Jutro dla upewnienia zrobie jeszcze bete, ale tak boli mnie biust że masakra więc chyba to jest toDodam że dzisiaj 13 dpo.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0de9175f6cdc.jpg
Ps. Wybaczcie brudny stolik, ale to tak zwany "roboczy" stoliczek męża ❤
Gratuluję!!! 😘😘 Dobra wiadomość!!! -
Ania 89 wrote:Nera a teraz jest widoczny wykres:)?W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nercia w tym cyklu tak nagle. Ogólnie zazwyczaj około 8 DC ale w tym cyklu miałam płodny śluz 2 DC i zrobiłam test owu i okazało się że pozytywny. Aż się zdziwiłam. Nie wiem czy nie było za późno na staranka. Ciekawe czy jutro temperatura nie spadnie. Oby nie:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia 89 wrote:Dziewczyny jak wasze testy:)? Jagodowa to nie dziwię się że masz dość roboty
Ania, praca w sklepie to najgorsze co może być. Chodzę teraz w kratkę przez tą majówkę.. na popołudnie, nocki, na rano.. mam wszystkie możliwe zmiany, więc już wysiadam po czasie. -
nick nieaktualnyHej
Test powtórzony co prawda 9 dpo ale wczorajszego nie biorę na serio bo dziś pojawiła się ta sama cienka kreska w tym samym miejscu więc to zwyczajny bubel
Pojechałam na zakupy weszłam do auchana kupiłam o czułości 10 i podobnie więc uznaje że poprostu testy tak mają . Czekam przyjemniej 4 dni
Głupie to bo jak nie mam testów to wogole ich nie robię A że biorę luteine to testować muszę.
Jako że jestem na silnych lekach bo już biorę estrofem 3×1 praktycznie cały cykl to mam jeszcze jeden miesiąc i koniecczuje mega parcie że się nie udaje
Jagodowa - rozumiem Cię i to bardzo mam podobnie praca w sklepie co prawda nie skacze tak na zmianach ale rozumiem Cię że jesteś zmęczona
Czasem mam wrażenie że to przez pracę nie wychodzi, ciężka fizyczna A przy tym tyle nerwów:-( -
nick nieaktualnyAnia 89 wrote:Dziewczyny to nie lepiej zmienić tą pracę?
Może warto poszukać czegoś innego.
Jestem blisko tego, w sumie mam jeszcze miesiąc starań potem przerwa więc będę mogła sobie pozwolić na zmianę pracy itp bo Wiaodmo umowa itd
Ale z mężem już gorzej , bo uważa że wszędzie tak jest itd A mam pracę na miejscu wychodzę 5 minut przed czasem nie marnuje go ani kasy na dojazdy itp A płacą tak jak wszędzie -
Anetka32 wrote:Hej
Test powtórzony co prawda 9 dpo ale wczorajszego nie biorę na serio bo dziś pojawiła się ta sama cienka kreska w tym samym miejscu więc to zwyczajny bubel
Pojechałam na zakupy weszłam do auchana kupiłam o czułości 10 i podobnie więc uznaje że poprostu testy tak mają . Czekam przyjemniej 4 dni
Głupie to bo jak nie mam testów to wogole ich nie robię A że biorę luteine to testować muszę.
Jako że jestem na silnych lekach bo już biorę estrofem 3×1 praktycznie cały cykl to mam jeszcze jeden miesiąc i koniecczuje mega parcie że się nie udaje
Jagodowa - rozumiem Cię i to bardzo mam podobnie praca w sklepie co prawda nie skacze tak na zmianach ale rozumiem Cię że jesteś zmęczona
Czasem mam wrażenie że to przez pracę nie wychodzi, ciężka fizyczna A przy tym tyle nerwów:-(
Anetko a dlaczego tylko miesiąc i koniec? -
nick nieaktualnyAnetka32 wrote:Hej
Czasem mam wrażenie że to przez pracę nie wychodzi, ciężka fizyczna A przy tym tyle nerwów:-( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlaaM wrote:Anetko a dlaczego tylko miesiąc i koniec?
Bo przyjmuje estrofem 3x1 tabletka dziennie, po 1 i po 2 wogole na mnie działał
Mam cienkie endometrium przy 2 tabletkach miałam w granicach 5mm tuż przed miesiączka
Powinno być zdecydowanie większe
Nie mogę bo długo brać bo mam też miesniaki macicyA estrogeny prawdopodobnie powodują ich wzrost co kontroluje ( na szczęście narazie nic się nie dzieje )
Wszystko zaczęło się dwa lata temu kiedy to niespodziewanie okazało się że jestem w ciąży- szczerze do dziś nie wiem jak to możliwe no ale ciąża była, niestety długo się nie cieszyłam beta spadła z dnia na dzień i zaczęły się tortury nie miałam plamien nie miałam krwawienia A lekarze zdecydowali o czyszczeniu po 2 dniach beta nadal nie spadała po usg okazało się że zostawili resztki, zapadła decyzja o kolejnym zabiegu nie zgodziłam się poprosiłam o tabletki na wywołanie więc dostałam i te również nie pomogły dostałam większą dawkę skurczy było brak plamienia i krwawienia też . Wszystko zaczynało " gnic " przepraszam za wyrażenie i takim o to sposobem w ciągu tygodnia byłam dwa razy czyszczona A od tamtego momentu nie odbudowuje mi się endometrium:-( -
nick nieaktualnyAnia 89 wrote:Anetka kurcze oby wróciło do normy. Nigdy nie miałam sprawdzanego endometrium więc nie wiem jak u mnie to wygląda... Ja dziś pobralam krew do badań i teraz będę czekała na wyniki
U mnie objawilo się ono krótkimi i bardzo skapymi miesiaczkami
Jakie badania zrobiłaś?