Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Atyde wrote:Dziewczyny mam takie niecodzienne pytanie. Jak wiecie miałam córkę, która zmarła, ciąża 40 tc także pokój, łóżeczko wózek wszystko jest gotowe, i teraz się zastanawiam co z pokojem, bo jest piękny różowy z obrazkami, ramkami itp. Czy nie będzie to głupie jak go tak zostawię do córci??? Bo jagódka nie miała niestety okazji nawet w tym pokoju przebywać bo była cały czas w szpitalu
kurcze nie wiem co teraz, a ogólnie to nawet imienia nie mam. Dla chłopaka było łatwiej, teraz jest troszkę gorzej, bo pamiętam o tej mojej Jadzi
macie jakieś fajne imiona??
Jakby Jagodka zyla dalej to przeciez i tak nastepna wasza corka pewnie te same rzeczy by uzywala (przynajmniej u mnie bylo tak ze mlodsze korzystalo z rzeczy dla starszych
a imie spokojnie przyjdzie wam do glowy
-
Cytrynka648 wrote:No owulacje określiłam tylko na podstawie śluzu, może się przesunęła, sama nie wiem. Trochę teraz żałuje, że poszłam na tą bete. Mogłam sobie odpuścić i grzecznie za 2 tygodnie iść do lekarza. No cóż, co ma być to będzie. Mam nadzieje, że jednak ta ciąża będzie prawidłowa
bo mogla byc pozna owu to raz ale tez i pozna implantacja -
babydust1 wrote:Cytrynka a ktory to twoj DC ? i DPO ?
bo mogla byc pozna owu to raz ale tez i pozna implantacjaWiek 26 lat
14.06.2015 - Leo ❤️👦🏼
Pierworodny, nasza duma 😊
26.03.2018 - usunięcie endometroizy z blizny po CC
05.2019 - ciąża biochemiczna
03.01.2020 - Nikoś [*] 28 tc
Czuwaj nad nami Maleńki 👼❤
22.06.2023 - Felicja 👶🏻 ❤️ 38 tc (cesarskie cięcie) Tęczowy skarb, nasz roześmiany promyczek 🥰🌈 -
Ania 89 wrote:Cytrynka to na pewno będzie wszystko dobrze:)Wiek 26 lat
14.06.2015 - Leo ❤️👦🏼
22.06.2023 - Felicja 👶🏻 ❤️ 38 tc (cesarskie cięcie) Tęczowy skarb, nasz roześmiany promyczek 🥰🌈 -
Nera1986 wrote:Cytrynko to nie wynik bety a przyrost jest najważniejszy. Powtórz i zobaczysz czy przyrost prawidłowy
nie takie cuda na swiecie z beta sie zdazaly
popatrz http://www.betabase.info/chart/basic/single
widac tutaj ze najnizszy zaresjtrowany wynik w 14dpo dla ciaz ktore sie rozwijaly dalej to byl wynik 9
trzymam kciuki -
babydust1 wrote:dokladnie tak
nie takie cuda na swiecie z beta sie zdazaly
popatrz http://www.betabase.info/chart/basic/single
widac tutaj ze najnizszy zaresjtrowany wynik w 14dpo dla ciaz ktore sie rozwijaly dalej to byl wynik 9
trzymam kciukiWiek 26 lat
14.06.2015 - Leo ❤️👦🏼
nick nieaktualnyCzesc.Od paru miesiecy sledze wasze postepy.Chcialam dolaczyc do was.Mam 37 lat i mam juz dwie corki .Pare miesiency temu stracilam ciaze w 19 tyg.Bardzo to przezylismy z mezem .Postanowilismy ze bedziemy nadal starac sie .Corki sa z naszych poprzednich malzenstw .Sa bardzo kochane .Zrobilo mi sie przykro kiedy stracilam ciaze zawsze chcialam miec wspolne dziecko z mezem lecz zawsze bylo cos.Do dzisiaj ciezko mi placze za kazdym razem jak sie nie udaje .Po tamtej ciazy mialam juz pusty pecherzyk i ciaze biochemiczna nie wiem jak to bedzie dalej.
-
nick nieaktualny
-
Julka wrote:Ciesze sie ze dolaczylam do was.Nie mam z kim pogadac .Maz wspiera mnie ale nie rozumie bo on jest zawsze optymista.
Przykro mi z powodu straty. Tule mocno :*
Mężczyźni trochę inaczej przez to wszystko przechodzą.
Mój mąż po stracie niby był twardy....ale tylko udawał! Jak sobie trochę wypił z moim tatą to się w końcu wyplakal i powiedział ze strasznie go to bolało.
Najgorsze to dusić w sobie.
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
A ja właśnie mam owulacje, umieram z bólu
Ledwie chodzęNikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
nick nieaktualnyTak wiem ,ze udaje twardego .Caly poczatek tego roku juz do d..Mama zmarla mi zaraz po swietach a trzy tygodnie wczesniej dowiedzielismy sie ze ma raka .Zawsze moglam do niej zadzwonic i pogadac .Po prostu przez ostatnie miesiace nie mialam sily na nic .Myslalam po co czlowiek robi wszystko i dba o to co wazne jak i tak musi umrzec.Ale dzisiaj jakos nabralam sil mimo negatywnego testu bede walczyc.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Julka wiem ze dobrze ze jest, ale mimo tego że czuje kiedy ją mam to Nam nie wychodzi. To jest obecnie 3cs. Wiem ze to nie jest dlugo....no ale jak teraz nie wyjdzie no to coś musi być nie tak
Przykro mi z powodu śmierci mamy
Moja mama walczy z rakiem płuc.
Jej siostra zmarła na raka 2 lata temu.
No i dziadek tez miał raka płuc , miałam 7 lat jak zmarł.
Wierze ze mama wyjdzie z tego.
Coraz więcej ludzi choruje na to dziadostwo
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r.