Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej ❤️
@ma być 8/9 czerwiec (akurat na mój panieński)
Wole mieć okres wtedy niż na wesele
Temperatura póki co ładnie się utrzymuje. Może i ja zapisze się na testowanie? 🤔😊
Miłego dzionka! 😌👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
adaska wrote:Hej ❤️
Temperatura póki co ładnie się utrzymuje. Może i ja zapisze się na testowanie? 🤔😊
Miłego dzionka! 😌
Zapisuj się koniecznie!!! 😚W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Znalazłam fajną wypowiedź w necie i błąd jaki popełniam co cykl 😂
Spermatogeneza, czyli cykl rozwojowy plemnika trwa 74 dni, ale tych plemników powstaje tak dużo, że po 48godzinach przygotowany jest już kolejny pełny...
Czytaj dalej na
www.superstyler.pl/dziecko/domowe-sposoby-na-to-jak-zajsc-w-ciaze/ © SuperStyler.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone.
Walneli blokadę i nie da się wkleic całego tekstuW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualny
-
adaska wrote:Hej ❤️
Miłego dzionka! 😌Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2019, 10:05
-
Nera1986 wrote:Znalazłam fajną wypowiedź w necie i błąd jaki popełniam co cykl 😂
Spermatogeneza, czyli cykl rozwojowy plemnika trwa 74 dni, ale tych plemników powstaje tak dużo, że po 48godzinach przygotowany jest już kolejny pełny...
Czytaj dalej na
www.superstyler.pl/dziecko/domowe-sposoby-na-to-jak-zajsc-w-ciaze/ © SuperStyler.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone.
Walneli blokadę i nie da się wkleic całego tekstu -
babydust1 wrote:to masz szanse na owulacje podczas nocy poslubnej👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
poszlam dzisiaj do mojej lekarki rodzinnej podpytac sie czy przepisze mi clexane na ryczalt bo ja od gina dostalam na 100% , a ona niewiele myslac zadzwonila do jakiejs swojej kolezanki dopytywac sie o dawkowanie i w jakich przypadkach etc i czy moze . okazalo sie ze zadzwonila do immunolog (ktory pracuje w tej samej klinice co moj gin
) i ona powiedziala ze przy mojej wadze powinnam brac 0,8 a nie 0,4 bo 0.4 nic mi nie da
rodzinna powiedziala ze mi przepisze na ryczalt jak przyniose jej wynik Bhcg
normalnie zmusi mnie do testowaniatylko ona przyjmuje tylko u nas do konca tyg
odchodzi do innej przychodni
szkodaaaa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2019, 10:20
Julka lubi tę wiadomość
-
Atyde wrote:Misiamonisia otóż to, podwójne prezenty, z okresu dziecięcego najlepiej to wspominam i myślę że twojemu synowi te prezenty raczej nie przeszkadzają
Zresztą On jest taki ze jak ktoś mu coś da to on to obejrzy i oddaje 😂 nawet jak jesteśmy u lekarza i dostanie pudelko z naklejkami "dzielny pacjent", żeby sobie wybral która chce....to po ogladnieciu wszystkich oddaje całe pudelko
A jak dziadkowie dają mu kopertę z pieniędzmi to albo w ogóle nie weźmie albo weźmie i daje mamusi 😂
Pewnie jak będzie starszy to się zmieni .... chociaż niekoniecznie.
Ja byłam nauczona żeby cieszyć się chociażby z cukierka.....i tak też uczę moje dziecko.Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Winter86 wrote:Witajcie☺️
Dziękuję każdej z osobna za miłe słowa 0
Oby szybko było w porządku i było za nami...
Nera ja pierdziele współczuję takiego okresu😣 ja miewalam ale przez kilka miesięcy po porodzie takie ale się normowalo z czasem...
MisiaMonisia no to fajnie dla synka 2w1 jego święto i imieniny😁🔝🎁
A co do tamponow też nie używam również miałam problemy (chociaż wygoda nie powiem) ja również nabawilam się nadzerki która nie łatwo było wyleczyć na szczęście obeszło się bez zamrażania ... Więc z mojego doświadczenia sama sobie nie polecam....to od tamponow?
Narazie gin nie chce nic robić z moja nadzerka. ..powiedziała ze na spokojnie po kolejnej ciąży.
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
nick nieaktualnyMisiaMonisia wrote:Atyde synek jest jeszcze na tyle mały ze nie zwraca uwagi na to ile dostaje prezentów
Zresztą On jest taki ze jak ktoś mu coś da to on to obejrzy i oddaje 😂 nawet jak jesteśmy u lekarza i dostanie pudelko z naklejkami "dzielny pacjent", żeby sobie wybral która chce....to po ogladnieciu wszystkich oddaje całe pudelko
A jak dziadkowie dają mu kopertę z pieniędzmi to albo w ogóle nie weźmie albo weźmie i daje mamusi 😂
Pewnie jak będzie starszy to się zmieni .... chociaż niekoniecznie.
Ja byłam nauczona żeby cieszyć się chociażby z cukierka.....i tak też uczę moje dziecko.MisiaMonisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny