Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Julka wrote:Nera czy faza lutealna moze byc krotsza niz 14 dni przy cyklach 28 dniowych?
Owulacja zazwyczaj wypada ok 14dni (+/- 2/3dni) przed terminem @
Ja przy cyklach 28dniowych miałam fl 13dni i przy cyklach 33dniowych również 13dni .Fl jest bezwzględnie stała .Zmienia się tylko pierwsza faza (to podczas jej trwania dojrzewają pęcherzyki)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2019, 16:07
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualnyNera1986 wrote:Jak najbardziej może ale dobrze by trwała nie mniej niż 10dni
Owulacja zazwyczaj wypada ok 14dni (+/- 2/3dni) przed terminem @
Ja przy cyklach 28dniowych miałam fl 13dni i przy cyklach 33dniowych również 13dni .Fl jest bezwzględnie stała .Zmienia się tylko pierwsza faza (to podczas jej trwania dojrzewają pęcherzyki)Nera1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNera1986 wrote:Szkoda ,że nie umiem zapanować nad pozytywnymi testami ciążowymi każdej !
Tego nie da się przewidzieć tak jak owulacjiwierzę że niedługo nas spotka to wydarzenie! Grupowo będziemy wstawiać zdjęcia testów 🤣
Powiem Wam, że dzień mam tragedia. Szkolenie ponad 20km od domu, autobusami dwoma jazda od 6. Wróciłam o 17stej. Masakra. Ciągle mi się chce spać, brzuch boli dzisiaj bardziej na okres... Nie wiem co się podziało 🙊🙈
Wpisałam się na 11.06 - czerwcowe testowanie może się okaże szczęśliwe?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2019, 19:22
-
Ja dziś umieram .Leje się ze mnie strumieniem ,a tu jeszcze biały tydzień od wczoraj i znów 20min klęczenia w kościele i prawie 1,5 h msza Ku#^a M@#
Jagodowamery- ja wpisałam się na czerwcowe testowanie dwa dni przed skokiem tempki w majowym cyklu 🤣 Oby czerwiec był szczęśliwy !Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2019, 19:56
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Hej dziewczyny
Widzę że jeszcze trochę i zaczną się testowania za wszystkie trzymam kciuki
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
Witajcie!
Malo się udzielam ostatnio bo mam na głowie masę spraw a dziś okazało się że jednak będzie mieć operacje moje najmłodsze dziecie ma przepuklina płyn się zbiera (odczuwalna w prawej pachwinie) a jak chce kupke zrobić niestety od 3 tygodni jest histeria płacz a ja nic nie mogę mu ulżyć... Już tak się boi robić że woli się położyć podkuli nóżki i chce żebym go masowala 😟
Ja się czuję średnio na jeża 5 miesiąc zaczęłam... I tak o....
Nera kochana cieszę się że przyjęcie się udalo i córcia z mamą zadowolona☺️🔝 trzymam kciuki za czerwiec!!!!!! ❤️
Jagodowamery moja droga czyżby czyżby coś się kluło?? Oby i trzymam ooooookropnie mocno kciuki😘🤗
Adaska już niedługo i będziesz tancowac na własnym slubie🥰 super pomysł na wyjazd 👍🔝👍
A co U reszty dziewczyn? Co u Was słychać?
Pozdawiam😘adaska lubi tę wiadomość
34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Jagodowamery kurcze felek mam nadzieję że coś się tam pozytywnego u ciebie dzieje
Nera a ja mam 1 czerwca urodziny i będę wtedy bawić się na weselu
Winter no to akurat czas dla ciebie nieciekawy, tym bardziej że musisz wypoczywać i się nie forsowac, a ciężko dzieciaczka na bok odstawić
Adaska zobaczymy jak zatestujesz, jak wyjdzie pozytyw to cudowny prezent byś miała z mężem z okazji ślubuadaska lubi tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Ania 89 wrote:I mnie dziś brzuch boli okresowo. A do okresu jeszcze trochę czasu. Hmm i jak na mnie to mam sporo śluzu takiego jak po owulacji. Ale to pewnie fałszywe sygnałyNasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nick nieaktualnyNera1986 wrote:Ja dziś umieram .Leje się ze mnie strumieniem ,a tu jeszcze biały tydzień od wczoraj i znów 20min klęczenia w kościele i prawie 1,5 h msza Ku#^a M@#
Jagodowamery- ja wpisałam się na czerwcowe testowanie dwa dni przed skokiem tempki w majowym cyklu 🤣 Oby czerwiec był szczęśliwy !
Współczujęmoże tampon i jednocześnie podpaska do kościoła? Tyle czasu na mszy z lejącym się @ to tragedia
-
nick nieaktualnyMysza - dziękuję!
Winter, Atyde - nie wiem czy coś się kluje. Nawet jeśli się udało, to dopiero około terminu okresu czulabym objawy zagnieżdżenia. Dopiero między sobotą a niedzielą miałam owulacje. Jajniki mnie co jakiś czas ciągną, od wczoraj pobolewanie brzucha na okres, ale za wcześnie jest jeszcze żeby przyszedł. Co najlepsze/najgorsze zarazem (zależy kto jak odbiera) piersi mnie bolą lekko jak się dotknę. A po owulacji raczej nie dały by o sobie znać bardziej niż przed? Wiem jak było w maju, wyszło tak jak barszcz (chu..owo 😅) i nie chce się nakręcać. Zapisałam się na testowanie w razie jakby się @ nie pojawił, bo ginekolog tak mówiła że w 34 dniu jak nie przyjdzie (wypada mi między 8.06 a 10) to wykonać test. Dzień po terminie to za wcześnie, ale myślę że jak ma wyjść to wyjdzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2019, 21:52
-
winter wspolczuje przezyc
kto z dzieckiem bedzie w szpitalu bo ty raczej nie powinnas tam byc z nim przez caly czas zeby sama czegos nie zlapac
mery nic nam nie pozostaje jak czekac ... trudne to jest i ciezko sie nie nakrecac ale nie ma innego wyjscia
ja mam @ na 4 czerwca ale test musze zrobic najpozniej 31 zeby wiedziec czy duphaston mam odstawic i zaczac brac heparyne i wieksza dawke progesteronu. -
jagodowamery wrote:Współczuję
może tampon i jednocześnie podpaska do kościoła? Tyle czasu na mszy z lejącym się @ to tragedia
Tamponow nie używam od 16lat . Przez nie tylko problemy zdrowotne miałam. Dziś mąż Nas podwiózł samochodem w obie strony ( 4 minuty pieszo do kościoła) Fakt- lało. I z nieba i ze mnie 😏 Może jutro chociaż da rade odebrac . Dzis podczas "przekazcie sobie znak pokoju" jak ze mnie chlusnęło to o raju koguta. Modlilam sie bym nie przemokła bo tylem do ludzi .Jakoś będę musiała przeżyć do czwartku. Dobrze ,że w czwartek jedzie do Częstochowy. Jeśli nie jest mi pisane dziecię to ja chce już menopauze . Bez kitu poważnieW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Winter - współczuję. Biedny maluszek.Taki mamusi i już operacja
A ile cierpienia teraz i po ehh. Moja córcia miała hemorojdy . Też bała się wypróżnić bo strasznie bolało.Aż potem cała się zalewała ale całe szczęście wygoiliśmy choć trwało to dlugo. Zdrówka dla Was
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2019, 22:10
33lata
2.05.2016r-poronienie