Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania 89 wrote:Nera to że tak powiem hujowy masz teraz czas. Na serio nie wyobrażam sobie co miesiąc takiej katorgii.
Idzie się przyzwyczaić 😏 a moja rodzina wie ,że w pierwsze 3 dni zero obiadu w domu i nic nie zrobioneW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera możesz powiedzieć jakie miałaś problemy zdrowotne przez tampony? Pytam ponieważ sama używam.
I weź nie szalej z tą menopauza 🙈 kiedyś w końcu musi się udać zajść w ciążę.
Atyde mój synek 1 czerwca ma imieninkiPodwójne prezenty
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Misiamonisia otóż to, podwójne prezenty, z okresu dziecięcego najlepiej to wspominam i myślę że twojemu synowi te prezenty raczej nie przeszkadzająNasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Jagodowamery najlepsze co możesz teraz zrobić to właśnie się nie przejmować i o tym nie myśleć
ale jestem ciekawa szczerze mówiąc i będę jak na szpilkach czekać na twoje testowanie bo życzę Ci tego z całego serducha
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
MisiaMonisia wrote:Nera możesz powiedzieć jakie miałaś problemy zdrowotne przez tampony? Pytam ponieważ sama używam.
I weź nie szalej z tą menopauza 🙈 kiedyś w końcu musi się udać zajść w ciążę.
Atyde mój synek 1 czerwca ma imieninkiPodwójne prezenty
Wiecznie nawracające stany zapalne,infekcje i nadżerkę,której nie mogłam wygoić (mimo ,że zmienialam naprawdę bardzo często) . Po namowie lekarza (powiedzial ,ze @ jest po to by organizm mogł się oczyszczać a ja już naturalnie mam to utrudnione poprzez tyłozgiecie macicy)Tak też zrezygnowałam z tamponow i mój problem znikł . (Wkładki rowniez stosuje gdy naprawde potrzeba ,odstawiłam plyny do higieny intymnej) Nie wiem co to są nadżerki i infekcje. Może to i zbieg okoliczności ale jestem zdrowa i już w życiu nie użyję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2019, 23:08
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualnyNera, ja w Dniu Twojego planowanego okresu, mam imieniny. 🤣 raz w roku w kalendarzu 🥰🥰 myślę że to nie przypadek. 🤣 apropo tyłozgięcia - też posiadam, boleśnie przechodzę pierwsze dwa dni, nie mam aż tak obfitych, ale odczuwam okres inaczej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2019, 00:15
-
nick nieaktualnyAtyde wrote:Jagodowamery najlepsze co możesz teraz zrobić to właśnie się nie przejmować i o tym nie myśleć
ale jestem ciekawa szczerze mówiąc i będę jak na szpilkach czekać na twoje testowanie bo życzę Ci tego z całego serducha
Ja też jak na szpilkach. Dziwne że tyle objawów się znowu zbiega ze sobą. Myślę ze nic z tego, ale trzymajcie kciuki. Na pewno nie zaszkodzi.
Mam zgagę, od czasu dni plodnych, nie wiem jak sobie radzić. Wczoraj kupiłam okocim radler 0%. Dzisiaj to otworzyłam. Jabłko z czereśnia- jedyne co mi pomaga w tej chwili 🤣
Jestem ciekawa temperatury. Czy znowu spadnie czy się podniesie? Już niebawem się okaże. Jestem bardzo drażliwa i zła. Chyba PMS. Uciekam spać 😘😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2019, 00:19
-
Hej dziewczyny.
Winter taki mi przykro biedny maluszek mam nadzieję że wszystko szybko i dobrze się skończy uwazaj na siebie.
Mery trzymam kciuki żeby test pokazał dwie kreseczki.
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
Witajcie☺️
Dziękuję każdej z osobna za miłe słowa 0
Oby szybko było w porządku i było za nami...
Nera ja pierdziele współczuję takiego okresu😣 ja miewalam ale przez kilka miesięcy po porodzie takie ale się normowalo z czasem...
MisiaMonisia no to fajnie dla synka 2w1 jego święto i imieniny😁🔝🎁
A co do tamponow też nie używam również miałam problemy (chociaż wygoda nie powiem) ja również nabawilam się nadzerki która nie łatwo było wyleczyć na szczęście obeszło się bez zamrażania ... Więc z mojego doświadczenia sama sobie nie polecam....Nera1986 lubi tę wiadomość
34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Czyli w czerwcu dużo będzie z Was testować 😁😁 Trzymam jak zawsze za każdą z Was mooooooocno kciuki Kochane❤️❤️❤️✊✊✊✊✊✊34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
nick nieaktualny
-
jagodowamery wrote:Nera, ja w Dniu Twojego planowanego okresu, mam imieniny. 🤣 raz w roku w kalendarzu 🥰🥰 myślę że to nie przypadek. 🤣 apropo tyłozgięcia - też posiadam, boleśnie przechodzę pierwsze dwa dni, nie mam aż tak obfitych, ale odczuwam okres inaczej.
Ja jeśli lipcowy cykl będę miała 30dniowy to owulacje mam w swoje imieniny 😂 Przypomniało mi się jak nie miałam prezentu dla męża na urodziny bo chciałam mu dać test ciążowy zapakowany i się nie przygotowałam. Mimo swojego dziwnego wykresu ogonek zielony pojawił się 17grudnia2012 i na urodziny 18.12 wręczyłam mu jednak test . 29czerwca mój mąż i tata mają imieniny, średnia córka (która marzy o braciszku) ma urodziny i do tego jeszcze rocznica ślubu rodziców. Miło by było znów mieć prezent dla męża z głowy 😅
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualnyNera1986 wrote:Mam rozumieć , że liczysz na prezent ode mnie? 🤣 😝
Ja jeśli lipcowy cykl będę miała 30dniowy to owulacje mam w swoje imieniny 😂 Przypomniało mi się jak nie miałam prezentu dla męża na urodziny bo chciałam mu dać test ciążowy zapakowany i się nie przygotowałam. Mimo swojego dziwnego wykresu ogonek zielony pojawił się 17grudnia2012 i na urodziny 18.12 wręczyłam mu jednak test . 29czerwca mój mąż i tata mają imieniny, średnia córka (która marzy o braciszku) ma urodziny i do tego jeszcze rocznica ślubu rodziców. Miło by było znów mieć prezent dla męża z głowy 😅
No a co? Nie należy mi się? Przecież grzeczna byłam!A kiedy masz imieniny? Ja mam w sierpniu urodziny, to jak mi prezent DASZ
podeślę też Tobie "trochę" 🙊🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2019, 08:21
-
jagodowamery wrote:No a co? Nie należy mi się? Przecież grzeczna byłam!
A kiedy masz imieniny? Ja mam w sierpniu urodziny, to jak mi prezent DASZ
podeślę też Tobie "trochę" 🙊🤣
Ja z całego serca bym Ci dała ale jest z lekka wygórowany ten prezent 😅
Imieniny mam 13lipca , w sierpniu 20 .08 rocznicę ślubu a dzień później najmlodsza córcia urodziny ,nastepnie najstarsza 2wrzesnia
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Ja używam tamponów już x lat i nie mam wcale nadżerki. Siostra nie może używa bo źle się czuje przy tamponach a ma nadżerkę. Więc nie wiem czy to wina tamponów. Ja nie wyobrażam sobie czegoś innego. Przy tamponach czysto sucho i nie ma tego uczucia że coś leci:) ja bardzo je sobie chwalę
dla mnie czas po porodzie gdy nie mogłam mieć tamponów to dodatkowa masakra:)