Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Julka wrote:Z rzucaniem palenia .Nawet testu nie musialabys robic😏W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Ja testuje w poniedziałek, choć wiadomo wyjdzie to co zawsze czyli nic. Jakoś już się z tym pogodziłam. Może przyszły cykl:)
-
Nera wytrwałości 😘 a Nam pozostało tylko trzymać kciuki ☺
Nera1986 lubi tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Ania 89 wrote:Ja testuje w poniedziałek, choć wiadomo wyjdzie to co zawsze czyli nic. Jakoś już się z tym pogodziłam. Może przyszły cykl:)Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Ania 89 wrote:Ja testuje w poniedziałek, choć wiadomo wyjdzie to co zawsze czyli nic. Jakoś już się z tym pogodziłam. Może przyszły cykl:)
Trzymam kciuki Aniulka !
I dziękuję za doping dziewczyny!MisiaMonisia lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualnyHej dziewuszki:-*
U mnie nakrecania ciąg dalszy
Test dziś negatywny
Testy które mam to te najczulsze z allegro fajne jest w nich to że nie doszukasz się w nich cienia bo po 10 minutach ulega samozniszczeniu Hahahah
Albo pęka pasek albo się kropkuje albo niewiem co się z nim dzieje także cieni żadnych
Objawów zresztą też cycki dalej flaki brzuch miesiaczkowo pobolewa raz na jakiś czas także bez szału
Dziwne rozum mówi nie , a ja i tak swoje i się wkrecam
Aniu wykres masz piękny trzymam kciuki &&
Nera może to wydawać się dziwne może to zwykły zbieg okoliczności
Ja raz przez siedem lat byłam w ciąży to to ten jeden raz kiedy rzuciłam palenie ale papierosów- przeszłam na e i tego miesiąca zaszlam w ciążę
Ja wiem że Ty masz już dzieci więc to żadna reguła ale ja jeden raz rzuciłam fajki i ciąża
Tyle że u mnie od początku coś nie grało i jak już wyladowalam w szpitalu to nie dałam rady - po zabiegu zaczęłam palić na nowo i tak jest do dziś
Najgorsze jest to że ja to lubięi ja chce więc o wiele mi z tym gorzej:-(
-
Dzięki za kciuki może kiedyś się uda:) choć martwi mnie to że partner póki co nie zmienił zdania co do badań...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnetka32 wrote:Hej dziewuszki:-*
Test dziś negatywny
Testy które mam to te najczulsze z allegro fajne jest w nich to że nie doszukasz się w nich cienia bo po 10 minutach ulega samozniszczeniu Hahahah
Albo pęka pasek albo się kropkuje albo niewiem co się z nim dzieje także cieni żadnych
Objawów zresztą też cycki dalej flaki brzuch miesiaczkowo pobolewa raz na jakiś czas także bez szału
Ja raz przez siedem lat byłam w ciąży to to ten jeden raz kiedy rzuciłam palenie ale papierosów- przeszłam na e i tego miesiąca zaszlam w ciążę
Ja wiem że Ty masz już dzieci więc to żadna reguła ale ja jeden raz rzuciłam fajki i ciąża
Tyle że u mnie od początku coś nie grało i jak już wyladowalam w szpitalu to nie dałam rady - po zabiegu zaczęłam palić na nowo i tak jest do dziś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJulka wrote:Ktory to dpo , pewnie jeszcze nic straconego.Ja tez mam te z allegro paskowe niebieskie i faktycznie chocby niewiem co cienia tam nie zobaczysz..😨
Według of to już dziś 10dpo
Wiem że jest czas jeszcze ale widząc niektóre testy dziewczyn 10 dpo to już można się czegoś dopatrzec
Kupoalm dziś na allegro pinki strumieniowe bo przecież Dziś zrobiłam 3 ciążowe hahahaha i nie starczy mi A jeszcze minimum 4 dni testów -
nick nieaktualnyDziewczyny, przepraszam że się nie udzielam. Wczoraj po dwunastce w pracy, padłam wieczorem jak mucha. A dzisiaj wstałam z chrypką i katarem - choroba idzie do mnie. Akurat w momencie ponad 20stu stopni na dworze...
Nera trzymam kciuki za wytrwałość!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2019, 11:24
Nera1986 lubi tę wiadomość
-
Anetka32 wrote:Według of to już dziś 10dpo
Wiem że jest czas jeszcze ale widząc niektóre testy dziewczyn 10 dpo to już można się czegoś dopatrzec
Kupoalm dziś na allegro pinki strumieniowe bo przecież Dziś zrobiłam 3 ciążowe hahahaha i nie starczy mi A jeszcze minimum 4 dni testów
Ale ja jeszcze nie testuje bo nie widze sensu.
Czekam do dnia @ i siknę.
Dzisiaj wstałam mokra jakbym spod prysznica wyszła. Narzeczony nie uchylił okna na noc i był upał w pokoju. Przynajmniej według mnie bo on spał w kokonie z kołdry👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
nick nieaktualnyAnetka32 wrote:Według of to już dziś 10dpo
Kupoalm dziś na allegro pinki strumieniowe bo przecież Dziś zrobiłam 3 ciążowe hahahaha i nie starczy mi A jeszcze minimum 4 dni testów -
nick nieaktualnyAnetka32 wrote:Hej dziewuszki:-*
Test dziś negatywny
-
nick nieaktualny
-
Adaska - nie chcesz sobie przypadkiem tak siknąć z nudów na teścik chociaż jeden raz jutro z rana ? 😁
Piękny ten wykresik ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2019, 14:28
Winter86, adaska lubią tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualnyJulka pierwsze długo wyczekiwane - nie wiedzieć czemu w ciążę nie zachodze nie mam konkretnie nic zdiagnozowanego w stopce mam Pcos ale to też nie potwierdzone bo na usg jajniki wyglądają ładnie jedynie amh ciut wyższe ( 4.26 ) , miesniaki- one raczej przyczyna nie są bo nie modeluja macicy ani nie zaslaniaja ujscia jajowodow
Małz ma wyniki dobre
U mnie na chwilę 0becna problemem jest cienkie endo - A co biorę estrofem - bez rewelacji