X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Świeże staraczki 2019
Odpowiedz

Świeże staraczki 2019

Oceń ten wątek:
  • Nera1986 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2019, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julka wrote:
    Z rzucaniem palenia .Nawet testu nie musialabys robic😏
    Tyle że wtedy byłam o 7 lat młodsza ,mniej paliłam a moje narządy były ok . Obecnie paliłam 3 x więcej niż wtedy,do tego ***jowo się czuje po fajkach więc nie ma co odkładać (serce ,uderzenia gorąca,zawroty głowy,nudności).Generalnie to moja koleżanka rzucila w ciąży palenie i poroniła. Nie wiem czy to zbieg okoliczności ale też dodatkowo nie zamierzam igrać z losem gdyby mnie zaszczyt kopnął i stał się cud . Czy wytrwam? Nie mam bladego pojęcia ale wiem ,że dziś ani kołatania serca ,ani zwrotów głowy, ani nudności nie było czyli coś jest na rzeczy

W oczekiwaniu na czwarty cud ...
    33lata
    2.05.2016r-poronienie

o1489x0hv91qnmu5.png
  • Ania 89 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2019, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja testuje w poniedziałek, choć wiadomo wyjdzie to co zawsze czyli nic. Jakoś już się z tym pogodziłam. Może przyszły cykl:)

Test pozytywny 12 marca❤️
    16 maja prenatalne wizyta ❤️🍀 wszystko dobrze☺️
    06.06 wizyta❤️🍀
    04.07 wizyta❤️🍀
    08.07 połówkowe Zdrowa dziewczynka ☺️🩷
    16 września 3 prenatalne:)
    preg.png
  • Ania 89 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2019, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nera no to oby się udało:)

Nera1986 lubi tę wiadomość

06.06 wizyta❤️🍀
    04.07 wizyta❤️🍀
    preg.png
  • MisiaMonisia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2019, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nera wytrwałości 😘 a Nam pozostało tylko trzymać kciuki ☺

Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣

Nasze Aniołki:
    👼 - 21.02.2014r. (10tc),
    👼 - 7.06.2020r. (CB).

Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
    Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
    Moja Kochana Molly 🐕
    - 17.03.2021r. 🖤

💊 Euthyrox N100

Starania od : luty 2019 r.
  • MisiaMonisia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2019, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania 89 wrote:
    Ja testuje w poniedziałek, choć wiadomo wyjdzie to co zawsze czyli nic. Jakoś już się z tym pogodziłam. Może przyszły cykl:)
    Aniu &&&&& życzę Ci pięknych 2 kreseczek 😘

Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣

Nasze Aniołki:
    👼 - 21.02.2014r. (10tc),
    👼 - 7.06.2020r. (CB).

Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
    Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
    Moja Kochana Molly 🐕
    - 17.03.2021r. 🖤

💊 Euthyrox N100

Starania od : luty 2019 r.
  • Nera1986 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2019, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania 89 wrote:

Trzymam kciuki Aniulka !

I dziękuję za doping dziewczyny!

MisiaMonisia lubi tę wiadomość

33lata
    2.05.2016r-poronienie

o1489x0hv91qnmu5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2019, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewuszki:-*

U mnie nakrecania ciąg dalszy
    Test dziś negatywny
    Testy które mam to te najczulsze z allegro fajne jest w nich to że nie doszukasz się w nich cienia bo po 10 minutach ulega samozniszczeniu Hahahah
    Albo pęka pasek albo się kropkuje albo niewiem co się z nim dzieje także cieni żadnych

Objawów zresztą też cycki dalej flaki brzuch miesiaczkowo pobolewa raz na jakiś czas także bez szału
    Dziwne rozum mówi nie , a ja i tak swoje i się wkrecam

Aniu wykres masz piękny trzymam kciuki &&

Nera może to wydawać się dziwne może to zwykły zbieg okoliczności
    Ja raz przez siedem lat byłam w ciąży to to ten jeden raz kiedy rzuciłam palenie ale papierosów- przeszłam na e i tego miesiąca zaszlam w ciążę
    Ja wiem że Ty masz już dzieci więc to żadna reguła ale ja jeden raz rzuciłam fajki i ciąża
    Tyle że u mnie od początku coś nie grało i jak już wyladowalam w szpitalu to nie dałam rady - po zabiegu zaczęłam palić na nowo i tak jest do dziś
    Najgorsze jest to że ja to lubię:-( i ja chce więc o wiele mi z tym gorzej:-(

• Ania 89 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2019, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za kciuki może kiedyś się uda:) choć martwi mnie to że partner póki co nie zmienił zdania co do badań...:(

06.06 wizyta❤️🍀
    04.07 wizyta❤️🍀
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2019, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania 89 wrote:
    Trzymam kciuki

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2019, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetka32 wrote:

Test dziś negatywny
    Testy które mam to te najczulsze z allegro fajne jest w nich to że nie doszukasz się w nich cienia bo po 10 minutach ulega samozniszczeniu Hahahah
    Albo pęka pasek albo się kropkuje albo niewiem co się z nim dzieje także cieni żadnych

Objawów zresztą też cycki dalej flaki brzuch miesiaczkowo pobolewa raz na jakiś czas także bez szału

Ja raz przez siedem lat byłam w ciąży to to ten jeden raz kiedy rzuciłam palenie ale papierosów- przeszłam na e i tego miesiąca zaszlam w ciążę
    Ja wiem że Ty masz już dzieci więc to żadna reguła ale ja jeden raz rzuciłam fajki i ciąża
    Tyle że u mnie od początku coś nie grało i jak już wyladowalam w szpitalu to nie dałam rady - po zabiegu zaczęłam palić na nowo i tak jest do dziś
    Ktory to dpo , pewnie jeszcze nic straconego.Ja tez mam te z allegro paskowe niebieskie i faktycznie chocby niewiem co cienia tam nie zobaczysz..😨

• Nera1986 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2019, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetka32 ja również lubię palić i było mi z tym dobrze ale ze wzgledu na to jak bardzo źle się zaczełam czuć to muszę dac radę i rzucić.

33lata
    2.05.2016r-poronienie

o1489x0hv91qnmu5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2019, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nera1986 wrote:
    Anetka32 ja również lubię palić i było mi z tym dobrze ale ze wzgledu na to jak bardzo źle się zaczełam czuć to muszę dac radę i rzucić.

Niezmiennie - trzymam kciuki! & !

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2019, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julka wrote:
    Ktory to dpo , pewnie jeszcze nic straconego.Ja tez mam te z allegro paskowe niebieskie i faktycznie chocby niewiem co cienia tam nie zobaczysz..😨

Według of to już dziś 10dpo :-P
    Wiem że jest czas jeszcze ale widząc niektóre testy dziewczyn 10 dpo to już można się czegoś dopatrzec
    Kupoalm dziś na allegro pinki strumieniowe bo przecież Dziś zrobiłam 3 ciążowe hahahaha i nie starczy mi A jeszcze minimum 4 dni testów

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2019, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, przepraszam że się nie udzielam. Wczoraj po dwunastce w pracy, padłam wieczorem jak mucha. A dzisiaj wstałam z chrypką i katarem - choroba idzie do mnie. Akurat w momencie ponad 20stu stopni na dworze...

Nera trzymam kciuki za wytrwałość! <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2019, 11:24

• adaska Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2019, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetka32 wrote:
    Wiem że jest czas jeszcze ale widząc niektóre testy dziewczyn 10 dpo to już można się czegoś dopatrzec
    Kupoalm dziś na allegro pinki strumieniowe bo przecież Dziś zrobiłam 3 ciążowe hahahaha i nie starczy mi A jeszcze minimum 4 dni testów
    Julka u mnie dzisiaj tez 10dpo :)
    Ale ja jeszcze nie testuje bo nie widze sensu.
    Czekam do dnia @ i siknę.

Dzisiaj wstałam mokra jakbym spod prysznica wyszła. Narzeczony nie uchylił okna na noc i był upał w pokoju. Przynajmniej według mnie bo on spał w kokonie z kołdry :P

👼🏻6tc 👼🏻9tc

28.05.2020⏸🍀
    18.01.2021
    💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
    💙Staś 11:00, 47cm 2330g

Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2019, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetka32 wrote:
    Ja mialam 20 tych niwbieskich zwyklych i 10 wykorzystalam w nadziei 😤

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2019, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetka32 wrote:

Test dziś negatywny

Aneta a ty masz juz dzieci czy bedzie to pierwsze?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2019, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adaska trzymasz w napieciu😨

• Nera1986 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2019, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adaska - nie chcesz sobie przypadkiem tak siknąć z nudów na teścik chociaż jeden raz jutro z rana ? 😁
    Piękny ten wykresik ☺

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2019, 14:28

Winter86, adaska lubią tę wiadomość

33lata
    2.05.2016r-poronienie

o1489x0hv91qnmu5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2019, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julka pierwsze długo wyczekiwane - nie wiedzieć czemu w ciążę nie zachodze nie mam konkretnie nic zdiagnozowanego w stopce mam Pcos ale to też nie potwierdzone bo na usg jajniki wyglądają ładnie jedynie amh ciut wyższe ( 4.26 ) , miesniaki- one raczej przyczyna nie są bo nie modeluja macicy ani nie zaslaniaja ujscia jajowodow
    Małz ma wyniki dobre
    U mnie na chwilę 0becna problemem jest cienkie endo - A co biorę estrofem - bez rewelacji

‹‹ 692 693 694 695 696 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ