X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Świeże staraczki 2019
Odpowiedz

Świeże staraczki 2019

Oceń ten wątek:
  • Nera1986 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2019, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julka wrote:
    Z rzucaniem palenia .Nawet testu nie musialabys robic😏
    Tyle że wtedy byłam o 7 lat młodsza ,mniej paliłam a moje narządy były ok . Obecnie paliłam 3 x więcej niż wtedy,do tego ***jowo się czuje po fajkach więc nie ma co odkładać (serce ,uderzenia gorąca,zawroty głowy,nudności).Generalnie to moja koleżanka rzucila w ciąży palenie i poroniła. Nie wiem czy to zbieg okoliczności ale też dodatkowo nie zamierzam igrać z losem gdyby mnie zaszczyt kopnął i stał się cud . Czy wytrwam? Nie mam bladego pojęcia ale wiem ,że dziś ani kołatania serca ,ani zwrotów głowy, ani nudności nie było czyli coś jest na rzeczy

W oczekiwaniu na czwarty cud ...
    33lata
    2.05.2016r-poronienie

o1489x0hv91qnmu5.png
  • Ania 89 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2019, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja testuje w poniedziałek, choć wiadomo wyjdzie to co zawsze czyli nic. Jakoś już się z tym pogodziłam. Może przyszły cykl:)

Test pozytywny 12 marca❤️
    16 maja prenatalne wizyta ❤️🍀 wszystko dobrze☺️
    06.06 wizyta❤️🍀
    04.07 wizyta❤️🍀
    08.07 połówkowe Zdrowa dziewczynka ☺️🩷
    preg.png
  • Ania 89 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2019, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nera no to oby się udało:)

Nera1986 lubi tę wiadomość

06.06 wizyta❤️🍀
    04.07 wizyta❤️🍀
    preg.png
  • MisiaMonisia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2019, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nera wytrwałości 😘 a Nam pozostało tylko trzymać kciuki ☺

Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣

Nasze Aniołki:
    👼 - 21.02.2014r. (10tc),
    👼 - 7.06.2020r. (CB).

Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
    Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
    Moja Kochana Molly 🐕
    - 17.03.2021r. 🖤

💊 Euthyrox N100

Starania od : luty 2019 r.
  • MisiaMonisia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2019, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania 89 wrote:
    Ja testuje w poniedziałek, choć wiadomo wyjdzie to co zawsze czyli nic. Jakoś już się z tym pogodziłam. Może przyszły cykl:)
    Aniu &&&&& życzę Ci pięknych 2 kreseczek 😘

Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣

Nasze Aniołki:
    👼 - 21.02.2014r. (10tc),
    👼 - 7.06.2020r. (CB).

Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
    Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
    Moja Kochana Molly 🐕
    - 17.03.2021r. 🖤

💊 Euthyrox N100

Starania od : luty 2019 r.
  • Nera1986 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2019, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania 89 wrote:

Trzymam kciuki Aniulka !

I dziękuję za doping dziewczyny!

MisiaMonisia lubi tę wiadomość

33lata
    2.05.2016r-poronienie

o1489x0hv91qnmu5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2019, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewuszki:-*

U mnie nakrecania ciąg dalszy
    Test dziś negatywny
    Testy które mam to te najczulsze z allegro fajne jest w nich to że nie doszukasz się w nich cienia bo po 10 minutach ulega samozniszczeniu Hahahah
    Albo pęka pasek albo się kropkuje albo niewiem co się z nim dzieje także cieni żadnych

Objawów zresztą też cycki dalej flaki brzuch miesiaczkowo pobolewa raz na jakiś czas także bez szału
    Dziwne rozum mówi nie , a ja i tak swoje i się wkrecam

Aniu wykres masz piękny trzymam kciuki &&

Nera może to wydawać się dziwne może to zwykły zbieg okoliczności
    Ja raz przez siedem lat byłam w ciąży to to ten jeden raz kiedy rzuciłam palenie ale papierosów- przeszłam na e i tego miesiąca zaszlam w ciążę
    Ja wiem że Ty masz już dzieci więc to żadna reguła ale ja jeden raz rzuciłam fajki i ciąża
    Tyle że u mnie od początku coś nie grało i jak już wyladowalam w szpitalu to nie dałam rady - po zabiegu zaczęłam palić na nowo i tak jest do dziś
    Najgorsze jest to że ja to lubię:-( i ja chce więc o wiele mi z tym gorzej:-(

• Ania 89 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2019, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za kciuki może kiedyś się uda:) choć martwi mnie to że partner póki co nie zmienił zdania co do badań...:(

06.06 wizyta❤️🍀
    04.07 wizyta❤️🍀
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2019, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania 89 wrote:
    Trzymam kciuki

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2019, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetka32 wrote:

Test dziś negatywny
    Testy które mam to te najczulsze z allegro fajne jest w nich to że nie doszukasz się w nich cienia bo po 10 minutach ulega samozniszczeniu Hahahah
    Albo pęka pasek albo się kropkuje albo niewiem co się z nim dzieje także cieni żadnych

Objawów zresztą też cycki dalej flaki brzuch miesiaczkowo pobolewa raz na jakiś czas także bez szału

Ja raz przez siedem lat byłam w ciąży to to ten jeden raz kiedy rzuciłam palenie ale papierosów- przeszłam na e i tego miesiąca zaszlam w ciążę
    Ja wiem że Ty masz już dzieci więc to żadna reguła ale ja jeden raz rzuciłam fajki i ciąża
    Tyle że u mnie od początku coś nie grało i jak już wyladowalam w szpitalu to nie dałam rady - po zabiegu zaczęłam palić na nowo i tak jest do dziś
    Ktory to dpo , pewnie jeszcze nic straconego.Ja tez mam te z allegro paskowe niebieskie i faktycznie chocby niewiem co cienia tam nie zobaczysz..😨

• Nera1986 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2019, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetka32 ja również lubię palić i było mi z tym dobrze ale ze wzgledu na to jak bardzo źle się zaczełam czuć to muszę dac radę i rzucić.

33lata
    2.05.2016r-poronienie

o1489x0hv91qnmu5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2019, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nera1986 wrote:
    Anetka32 ja również lubię palić i było mi z tym dobrze ale ze wzgledu na to jak bardzo źle się zaczełam czuć to muszę dac radę i rzucić.

Niezmiennie - trzymam kciuki! & !

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2019, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julka wrote:
    Ktory to dpo , pewnie jeszcze nic straconego.Ja tez mam te z allegro paskowe niebieskie i faktycznie chocby niewiem co cienia tam nie zobaczysz..😨

Według of to już dziś 10dpo :-P
    Wiem że jest czas jeszcze ale widząc niektóre testy dziewczyn 10 dpo to już można się czegoś dopatrzec
    Kupoalm dziś na allegro pinki strumieniowe bo przecież Dziś zrobiłam 3 ciążowe hahahaha i nie starczy mi A jeszcze minimum 4 dni testów

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2019, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, przepraszam że się nie udzielam. Wczoraj po dwunastce w pracy, padłam wieczorem jak mucha. A dzisiaj wstałam z chrypką i katarem - choroba idzie do mnie. Akurat w momencie ponad 20stu stopni na dworze...

Nera trzymam kciuki za wytrwałość! <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2019, 11:24

• adaska Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2019, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetka32 wrote:
    Wiem że jest czas jeszcze ale widząc niektóre testy dziewczyn 10 dpo to już można się czegoś dopatrzec
    Kupoalm dziś na allegro pinki strumieniowe bo przecież Dziś zrobiłam 3 ciążowe hahahaha i nie starczy mi A jeszcze minimum 4 dni testów
    Julka u mnie dzisiaj tez 10dpo :)
    Ale ja jeszcze nie testuje bo nie widze sensu.
    Czekam do dnia @ i siknę.

Dzisiaj wstałam mokra jakbym spod prysznica wyszła. Narzeczony nie uchylił okna na noc i był upał w pokoju. Przynajmniej według mnie bo on spał w kokonie z kołdry :P

👼🏻6tc 👼🏻9tc

28.05.2020⏸🍀
    18.01.2021
    💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
    💙Staś 11:00, 47cm 2330g

Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2019, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetka32 wrote:
    Ja mialam 20 tych niwbieskich zwyklych i 10 wykorzystalam w nadziei 😤

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2019, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetka32 wrote:

Test dziś negatywny

Aneta a ty masz juz dzieci czy bedzie to pierwsze?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2019, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adaska trzymasz w napieciu😨

• Nera1986 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2019, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adaska - nie chcesz sobie przypadkiem tak siknąć z nudów na teścik chociaż jeden raz jutro z rana ? 😁
    Piękny ten wykresik ☺

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2019, 14:28

Winter86, adaska lubią tę wiadomość

33lata
    2.05.2016r-poronienie

o1489x0hv91qnmu5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2019, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julka pierwsze długo wyczekiwane - nie wiedzieć czemu w ciążę nie zachodze nie mam konkretnie nic zdiagnozowanego w stopce mam Pcos ale to też nie potwierdzone bo na usg jajniki wyglądają ładnie jedynie amh ciut wyższe ( 4.26 ) , miesniaki- one raczej przyczyna nie są bo nie modeluja macicy ani nie zaslaniaja ujscia jajowodow
    Małz ma wyniki dobre
    U mnie na chwilę 0becna problemem jest cienkie endo - A co biorę estrofem - bez rewelacji

‹‹ 692 693 694 695 696 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ