Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyadaska wrote:Julka u mnie dzisiaj tez 10dpo
Ale ja jeszcze nie testuje bo nie widze sensu.
Czekam do dnia @ i siknę.
Dzisiaj wstałam mokra jakbym spod prysznica wyszła. Narzeczony nie uchylił okna na noc i był upał w pokoju. Przynajmniej według mnie bo on spał w kokonie z kołdry
Ja testuje bo mam zwyczajnego pierdolca którego nie da się wyleczyć
W sumie to ja nawet nie wiem kiedy @ , biorę luteine więc terminu @ nie mam
Według of moja lutealna trwa 16 dni i @ przesunela się na 9 czerwca !
Nera ! To też mój urodzinowy cykl ! -
Anetka32 wrote:Ja testuje bo mam zwyczajnego pierdolca którego nie da się wyleczyć
W sumie to ja nawet nie wiem kiedy @ , biorę luteine więc terminu @ nie mam
Według of moja lutealna trwa 16 dni i @ przesunela się na 9 czerwca !
Nera ! To też mój urodzinowy cykl !
Kiedy Anetko masz urodziny?ja 17.06
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualny
-
Anetka32 wrote:06 .06
Także za chwilę
Wszystko ok Tylko że no martwi mnie te Magiczne 32 , gdzie lekarz w klinice mi powiedział że jak przekrocze te 32 to ryzyko wzrasta ....W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualnyDziewczyny, u mnie przypadek był w rodzinie, ciąża w późnym wieku, fakt faktem trzecia. Lat 38, dosyć długie i duże plamienia, ze skrzepami, izba przyjęć, pogotowia, diagnoza - poronienie. A dzisiaj syn od mojej Cioci ma ponad 4 latka i jest zdrowym chłopcem.. Także Anetka, twój wiek nie przekreśla niczego. Nie nastawiaj się pod takim kątem, bo ciągle będziesz liczyć, najlepiej podejść na luzie. Co ma być to będzie. Cieszyć się każda chwilą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2019, 21:39
-
nick nieaktualnyOj ja wiem moja siostra podobnie 38 lat , w 8 tygodniu udar mózgu tysiące leków szpitale po operacji wszczepienia zastawki mechanicznej serca itp A Synuś zdrowy
Tylko że mówią że każda kolejna ciąża jest bezpieczniejszatylko nie pierwsza...
Wiem Jagodowa i tak robię wszystko by się udało mimo to gdzieś tam z tylu głowy mam obawy ...
-
nick nieaktualnyAnetka32 wrote:Oj ja wiem moja siostra podobnie 38 lat , w 8 tygodniu udar mózgu tysiące leków szpitale po operacji wszczepienia zastawki mechanicznej serca itp A Synuś zdrowy
Tylko że mówią że każda kolejna ciąża jest bezpieczniejszatylko nie pierwsza...
Wiem Jagodowa i tak robię wszystko by się udało mimo to gdzieś tam z tylu głowy mam obawy ...
Obawy są zawsze. Każda z nas boi się o siebie i dzidziusia. Głowa do góry😘 wierzę że niebawem nam się uda zajść.😘 Ja nie mam ani jednego bobasa. Staramy się o pierwsze.. na razie od stycznia bezskutecznie. Mam nadzieję, mimo wszystko trzeba ją mieć. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa to w ogóle jestem porabana- piękna pogoda czemu nie skorzystać
Poszłam na działkę właśnie wróciłam z apteki z pianką na poparzenia! Rak przy mnie to pewnie blady
Co ciekawe mam tak zawsze bardzo szybko mnie łapie i na bardzo czerwono za 3 dni powinno zejść
Ps. Przy okazji kupiłam dwa sikacze:-P -
Hello dziewczynki
Trochę się nie odzywałam, chyba musiałam odpocząć. Podczytywałam Was
U mnie okres się skończył, zaczynamy starania. W czwartek mam monitoring. Ciekawe czy zwiększenie dawki coś da.
Nie nastawiam się w ogóle. Trudno, będzie co ma być. Jedno mnie cieszy, nie mam żadnych plamien przed okresem.
Trzymajcie się! -
nick nieaktualnyAnetka32 wrote:Jagodowa życzę Ci abyś już zobaczyła te upragnione 2 kreski !
Ja Tobie również!jutro biorę dwie ostatnie tabletki dowcipnie luteiny 😅 Okres będzie pewnie około 10.06. Chociaż według długości fl mam 5 dni 🤣 sama nie wiem kiedy w końcu test robić!?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2019, 19:11
-
Anetka32 wrote:06 .06
Także za chwilę
Wszystko ok Tylko że no martwi mnie te Magiczne 32 , gdzie lekarz w klinice mi powiedział że jak przekrocze te 32 to ryzyko wzrasta ....nie uwazam ze jestem za stara na dziecko
pierwsze poronilam w wieku 28 lat, drugie urodziłam w wieku 29 lat....i wiesz co ? Dzięki Niemu poczułam się młodziej
jagodowamery, Julka lubią tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co? Dzisiaj tak wszystko analizuje. Całą tą kłótnię ostatnią z moim A o te starania. Wszystko przez to że było dzisiaj
i to był stosunek przerywany. Kiedy zapytałam dlaczego? Powiedział "bo tak chciałem"... W głowie się pojawiła myśl czy oby na pewno on chce tego dziecka, tak samo jak ja? Zaczął mi mówić o tym cały czas... o dzieciach. Non stop nadaje. Moze mowi to po to żebym zmieniła zdanie, bo myśli że będę miała dosyć takiego gadania.. Powiedziałam mu że co on ma z tymi dziećmi? I że ja na razie o tym nie myślę. Ani nie zareagował. Już dość mam takiego planowania na przyszłość. Skoro nie ma planu konkretnego na teraźniejszość.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2019, 21:44
-
Nera chyba się jeszcze wstrzymam
Nie lubię się nakręcać bo zazwyczaj złe to wychodziło
Dzisiaj byłam na imieninach u cioci. Jak ja się ciast najadłam i ogórków małosolnych. O rety! ❤️
(P.S u mnie to wcale nie musi świadczyć o ciąży bo w maku zawsze jadłam frytki z lodami)
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
nick nieaktualnyadaska wrote:Nera chyba się jeszcze wstrzymam
Nie lubię się nakręcać bo zazwyczaj złe to wychodziło
Dzisiaj byłam na imieninach u cioci. Jak ja się ciast najadłam i ogórków małosolnych. O rety! ❤️
(P.S u mnie to wcale nie musi świadczyć o ciąży bo w maku zawsze jadłam frytki z lodami)
Adaska, ja też zawsze niemiłosiernie mieszam jedzeniezrobiłaś smaka na ogórki małosolne!
-
Hej dziewczyny
Rano siknęlam dla potwierdzenia bo spadła temperaturka.
Tak jak myślałam- biel Vizira
Dzisiaj 11dpo👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
nick nieaktualny