Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Anetka32 wrote:Nieiwem czy ktoś coś Zobaczy
Ja oczywiście widzę, ale nie nakręcam się no już nie takie rzeczy Widizalam i w ciąży nie byłam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/00c4036202f0.jpg -
nick nieaktualnyDziewczyny, mnie już jest wszystko jedno czy się udało, czy się dopiero uda. Wczoraj bardzo się poklocilismy. Ciężko będzie to naprawić mojemu A. Z tych wszystkich emocji wykrzyczał sporo nieprzyjemnych słów. A ja już nie mam siły tego znosić za każdym razem. Uważa się za mistrza, to niech dalej tak myśli, nie będę go wyprowadzać z błędu... Przeprosił, że za bardzo wybucha, ale mnie już to obojętne. Za dużo złych rzeczy nas spotyka żeby się od siebie oddalać. Z każdym dniem doprowadza do coraz większej przepaści między nami.. Nie umiem z nim rozmawiać i nie chce. Zamknął się kompletnie na to, co mam do powiedzenia. Jego cele i ambicje są o wiele bardziej realne niż moje. Stwierdził, że raczej moich celów się nie będzie trzymał, bo nic nie osiągnie. Przykro usłyszeć to od mężczyzny, Z którym się planowało całe życie..
Może się pożaliłam niepotrzebnie, ale musiałam się wygadać. Tutaj każda z Was dała mi więcej wsparcia w każdej sytuacji, niż on sam. To dowodzi temu, że czas najwyższy skończyć z tym, co nas sprowadza w dół, zamiast ciągnąć w górę. Dziękuję Wam dziewczyny za każde słowo wsparcia i otuchy! -
nick nieaktualnyOlaa..32 wrote:Coś się tam przebija, ile jesteś dpo? 🤔
Olu dziś 12 dpo ... więc teoretycznie test powinien być bardziej wyraźny- tymbardziej że to dziś już chyba 8 czy 9 dzień wyższych temperatur
Chociaż owu mi znów zmieniło i według owu to 10 dpo
Jagodowa strasznie mi przykro:-(
Chociaż powiem tak szczerze , pamiętam jak mój mąż był na tyle beszczelny że na wigilię życzył mi dziecka a ja mu samochodu ( ma jeden wymarzony) i góry kasy bo nasze marzenia się różnią
On również ma inne cele w życiu i również często mam takie wrażenie że robi wszystko pod siebie - ale to do czasu bo jak widzi że na czymś mi bardzo zależy to robi wszystko abym to miała
Moim skromnym zdaniem to wszystko przez te starania , wyluzuj albo poprostu zdecyduj
Wiele słów które padają- padają po prostu w nerwach, ja z doświadczenia mogę powiedzieć jedno- przekomarzanki nic nie dają najlepiej przemilczec nic tak nie boli bardziej jak milczenie drugiej osoby ! Wtedy Ty nawet nie masz sobie nic do zarzucenia bo wystarczy chwila i w tych nerwach może paść o kilka słów za dużo
-
nick nieaktualnyAnetka,padło o wiele słów za dużo. Nie mam już ochoty tego ciągnąć. Starać się po to, by usłyszeć że mam sobie szukać kogoś innego. Wczoraj mu powiedziałam, że może ktoś inny nie krzyczał by po mnie i bardziej mnie będzie doceniał, to stwierdził że tak właśnie będzie. Po co się szarpać skoro on zmierza do rozstania przy każdej kłótni? Może to jest jego priorytet, ale nie mój.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2019, 05:46
-
nick nieaktualnyjagodowamery wrote:Anetka,padło o wiele słów za dużo. Nie mam już ochoty tego ciągnąć. Starać się po to, by usłyszeć że mam sobie szukać kogoś innego. Wczoraj mu powiedziałam, że może ktoś inny nie krzyczał by po mnie i bardziej mnie będzie doceniał, to stwierdził że tak właśnie będzie. Po co się szarpać skoro on zmierza do rozstania przy każdej kłótni? Może to jest jego priorytet, ale nie mój.
Ja wiem że przeżywasz rozterki , w sumie to u mnie zawsze padały słowa nie podoba się drogą wolna znajdz sobie inną itp
Nim cokolwiek postanowisz ochlon
Ja średnio raz w miesiącu wyprowadzalam się do mamy
Moi rodzice ciągle powtarzali musicie się dotrzeć
Czy tak się stało? Niewiem
Kilka dni temu mąż zwrócił mi uwagę; Ty A mysmy się już dawno nie klocili co ?
Ręce mi opadły...
Przedewszystkim naprawdę daj sobie czas -
Anetka32 wrote:Nera dajesz nadzieję!
I tak bez żadnych wspomagaczy ? ,-)
U mnie hmm zaczynam się bać mojej temperatury
Anetka32 widać słabo kreseczkę ale jestem steptycznie nastawiona do takich testów . Powtórz bobo testem za dwa dniWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2019, 07:58
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Jagodowa podejmij taka decyzję dzięki której będziesz szczęśliwa. Ja uważam że nigdy nic na siłę. Sama wiesz najlepiej czy ten związek ma sens , ma przyszłość. Może po śmierci mamy jest gorzej? Czy już dłuższy czas?
-
Nera gratulacje, obyś wytrwała w postanowieniu jak najdłużej ❤️
Nera1986 lubi tę wiadomość
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
U mnie pewnie jutro temperatura spadnie choć dziś jeszcze ładna . Powtórzyłam test i negatywny więc więcej nie ma sensu robić. Eh. Temperatura dała mi troszkę nadziei
-
Nera BRAWO TY !!!
gratuluje i mam nadzieje ze bedziesz sie trzymac dzielnie
jak bedzie ci sie chcialo jarac to pisz tutajpalce bedziesz miala zajete
Mery ... przykro mi z powodu klotniale pewnie nie pierwsza i nie ostatania
Anetka ja niestety nic nie widze
-
Nera gratuluje! Oby tak dalej
Mi się udało nie palić tydzień ale później nerwy doszły no i sie na nowo zaczęłoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2019, 08:50
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Mery, kochana.
Ja z własnego doświadczenia mogę ci powiedzieć, ze ja z moim przyszłym tez wiele razy się klocilam i nasz związek wisiał na włosku. Zastanawiałam się po jaką cholerę z nim jestem skoro ciagle na siebie krzyczymy. Trzeba było znaleźć wyjście z sytuacji. Zachowywał się jak pan i władca, a ty głupia dziewczyno lataj wokół niego. Wtedy uderzyłam pięścią w stół, porozmawiałam z nim (delikatnie mówiąc) powiedziałam jakie są moje oczekiwania i wiele w naszym życiu się zmieniło. Oczywiście tutaj pomógł tez mój szwagier (Starszy od mojego M).
Na dzień dzisiejszy to ja mówię jak ma być. Ja gotuje, ty sprzątasz. Ja robię pranie, ty je rozwiesisz. Nie daj się kochana zamknąć do klatki bo gowno z życia bedziesz miała za przeproszeniem. To facet ma o ciebie walczyć nie ty o faceta. To on powinien myśleć „ale mam szczęście, że mam u swojego boku taką kobietę”. Co jak co ale faceci lubią jak kobieta jest kumplem, kochanką ale i opierdo**lić potrafi
Główka do góry kochana, pierś do przodu i usmiech na pięknej buzi
Jesteśmy twarde baby i żaden chłop nie będzie nam humoru niszczył.
Kop w tyłek na szczęście i się nie daj! Jesteśmy z toba, a jak bedziesz chciała się wygadać, to pisz wszystko co ci na serduchu leży ♥️jagodowamery lubi tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
nick nieaktualnyPoprawialam pinkiem 10 i wyraźny negatyw
Spokojnie jeszcze przynajmniej 2 dni testów i zaczynam nowy cykl:-)
Ja się tym nie stresuje , bo przecież to już tyle lat wiadomo szkoda zawsze ale żyć trzeba
Chyba jednak na własną rękę przedłuże jeszcze ten jeden ostatni miesiąc potem odstawie wszystko
Nera ale że Takie normalne te gumy ? Czy z nikotyna ? -
Dziewczyny mam dla nas znak od niebios! 😁♥️
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1c8a1ae6f6b7.jpg
Dwa bociany nad moim biurem krążą 😂Julka lubi tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
adaska wrote:Dziewczyny mam dla nas znak od niebios! 😁♥️
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1c8a1ae6f6b7.jpg
Dwa bociany nad moim biurem krążą 😂
o jaaaaaa przeprowadzam się kuźwancka do Ciebie ! hahahaadaska lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Ania 89 wrote:U mnie pewnie jutro temperatura spadnie choć dziś jeszcze ładna . Powtórzyłam test i negatywny więc więcej nie ma sensu robić. Eh. Temperatura dała mi troszkę nadzieiW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualny
-
Nera1986 wrote:Dziękuję dziewczyny :*
Anetko - normalne Orbit
babydust1 - pomysł dobry tylko ,że Was tu praktycznie nie mahaha
wiec jak bedziesz pisac to na pewno odpisze
mi dzisiaj tempka spadla czekam na @ powinna sie wieczorem zaczac zgodnie z calym moim kalendarzykiem i zaczynam nowy cyklnie wiem co to bedzie bo przed samym owu wyjezdzam na kilka dni bez meza
haha
a bocian wczoraj krazyl mi praktycznie nad glowa jak szlam na spacer