Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi zazwyczaj dzień przed @ spada ale w dniu @ też się zdążyło. No nic przynajmniej wiem że owu u mnie raczej występuje
Miska _a lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMery nie przejmuj sie .My tez sie ostatnio czesto klocimy ale to jest stres bo od tamtego roku wszystko sie pochrzanilo.U was tez starania o dziecko i smierc tesciowej to wszystko jest stresujace .Staraj sie nie odzywac a zobaczysz sam przybiegnie pierwszy.
-
Widać widać
Co więcej widać drugą kreskę.
Ale może dla pewności powtórz za dwa dni i zobacz czy będzie wyraźniejsza
Trzymam kciuki i cichutko gratuluje ♥️Gosiaczek85 lubi tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
nick nieaktualny
-
Ogromnie wam dziękuję wczoraj lekarz mi powiedział że mam zapchane jajowody i jak ciaza to tylko in vitro A że cała noc płakałam i został mi test A dziś miałam to zrobić to co mi szkodzi A tu taka niespodzianka hahahah
adaska, DzulkaJ, Miska _a lubią tę wiadomość
Gosiaczek -
Gosiaczek zrób dla pewności bete bo te testy czasami lubią mylić. Ale trzymam kciuki żeby to był pozytyw:)
Gosiaczek85 lubi tę wiadomość
-
Gosiaczek widać druga kreskę ale powtorz jeszcze test.
Listek myślę zw 8dpo to jeszcze za wcześnieGosiaczek85, listek’ lubią tę wiadomość
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
Hej dziewczyny 🤗
Ja się mało udzielam, ale podczytuje was codziennie, praca kompletnie mnie pochłonęła i nie myśle narazie o staraniach, ale planuje wziąć urlop tak, żeby wypadła mi owulacja na urlopie, myśle o sierpniu, ale nie wiem kiedy partner dostanie urlop, ale wierze, że jeszcze w tym roku wszystkie będziemy brzuchatkami 😁
Jagodowamery co do kłótni z partnerem to uwierz, ale żaden związek nie jest idealny, każda z nas miewa kryzowe sytuacje w związku/małżeństwie, w moim związku odległość robi swoje, nie widujemy się tak jakbyśmy chcieli, ja bym chciała mieć swojego partnera non stop przy sobie, ale wiem, że narazie to niemożliwe i chcąc czy nie chcąc muszę jakoś narazie z tym żyć i u nas kłótnie wychodzą właśnie z tęsknoty za sobą, bo bardzo byśmy chcieli być już razem a nie możemy i narasta frustracja u mnie, bo faceci to wiadomo też przezywają, ale na swój sposób, napisze, że też tęskni, ale nie odczuwa tego jak my kobiety, bo my jesteśmy za bardzo emocjonalne i to też nas gubi 😏 Także mery lepiej przemilczeć to wszystko i nawet zróbcie sobie ciche dni, wtedy zobaczycie, że nie potraficie bez siebie żyć, On tym bardziej zrozumie w jaki smutek Cię wpędził i zacznie żałować tych wszystkich przykrych słów
A co do bocianów to jak jechałam z partnerem na wycieczkę w weekend to co chwile widzieliśmy bociany w gnieździe i partner mówi do mnie, że może powinnismy walnąć serducho pod gniazdem i może wtedy pyknie 🤣🤣 -
Gosiaczek85 wrote:Ogromnie wam dziękuję wczoraj lekarz mi powiedział że mam zapchane jajowody i jak ciaza to tylko in vitro A że cała noc płakałam i został mi test A dziś miałam to zrobić to co mi szkodzi A tu taka niespodzianka hahahah
Gosiaczek85 lubi tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Jagodowamery może też na jego zachowanie wpływa śmierć mamy?? może jest mu ciężko z tą świadomością ale nie potrafi tego powiedzieć...Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Dziewczyny takie pytanko. Brałamr dupka dziś miałam odstawić. Zrobiłam nie dawno jeszcze jeden test bo brzuch mnie dziwnie boli. Pewnie na @ no ale wyszła bardzo jasniutenka druga kreska. Pewnie to wadą testu no ale dla spokojnego sumienia wziąć jeszcze dziś dupka czy już nie brać i co ma być to będzie? Jak myślicie. Nie chce sobie namieszać w cyklu z drugiej strony może dzień nic nie zmieni a będę miała pewność że nie. Dzięki:)
-
Ania 89 wrote:Dziewczyny takie pytanko. Brałamr dupka dziś miałam odstawić. Zrobiłam nie dawno jeszcze jeden test bo brzuch mnie dziwnie boli. Pewnie na @ no ale wyszła bardzo jasniutenka druga kreska. Pewnie to wadą testu no ale dla spokojnego sumienia wziąć jeszcze dziś dupka czy już nie brać i co ma być to będzie? Jak myślicie. Nie chce sobie namieszać w cyklu z drugiej strony może dzień nic nie zmieni a będę miała pewność że nie. Dzięki:)
-
Ale ogólnie jest mi hujowo. Mam jakieś zawroty głowy, roztrzęsiona jestem , jakaś słaba i na dodatek pojawiło sie wydzielina taka jakby z nitkami ciemnej krwi więc za pewne okres się zacznie. Tylko nie wiem dlaczego tak się źle w związku z tym czuje. Eh...