Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anetka32 wrote:Nera A Ty co wolność i już się uchlalas? 😂😂😄
Jagodowa Where Are you?
Misia A u Ciebie choć trochę lepiej?
Nie jest lepiej. Jest całkiem ok dokąd jest trzeźwy. ..a przed chwila znowu zaczął swoje jazdy i poszedł spać. Przynajmniej mam spokój.
Nie wiem jak dotrzeć do tego człowieka. ...
On nie rozumie co do Niego mowie, On nie widzi problemu .
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
nick nieaktualnyMisiaMonisia wrote:Pytasz o relacje z mężem?
Nie jest lepiej. Jest całkiem ok dokąd jest trzeźwy. ..a przed chwila znowu zaczął swoje jazdy i poszedł spać. Przynajmniej mam spokój.
On nie rozumie co do Niego mowie, On nie widzi problemu .
Tak właśnie o to mi chodziło:-(
Przykro mi - raczej byłam pewna że się wszystko wyklaruje bo jak to mówią po burzy wychodzi słońce, być może jeszcze nie teraz .
Ja to dziękuję Bogu że mój mąż nie pije alkoholu bo po nim też jest nie do zniesienia- czepialstwo + agresja na szczęście nie w moim kierunku .
Może tak ze 2 razy odkąd jesteśmy razem uchlal się A potem przepraszał wszystkich wokół . Wie że nie może, więc nie pije . Ćwiczy sobie silowo i trenuje sporty walki - wolę tak nizeli ma siedzieć z piwskiem ( chociaż tego to chyba nigdy w życiu nie pil )
Alkohol to chyba największa zmora:-(
Misia trzymam kciuki za chłopa żeby przejrzał na oczy nim będzie za późno
Głowa do góry jeszcze do Ciebie uśmiechnie się słonko 😘😘😘 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a u mnie takie kwiatki 🙈
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/da5e6ede106d.jpg
Normalnie jestem w szoku, bo byłam pewna, że nie mam owulacji w te dni kiedy się kochaliśmy, serducha były w 9, 10 dc, 11 i 12 dc a owulacje przeważnie miałam w 15-17 dc przy cyklach 29 dniowych.
Wczoraj miałam dostać @, ale nie przylazła i dzisiaj rano wykonałam test i moim oczą ukazały się te dwie kreski. Na bete wybieram się w poniedziałek, szok i niedowierzanie 🙈MisiaMonisia, jagodowamery, Gosiek1993, babydust1, Masia, Winter86, Bara112, OlaaM, DzulkaJ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlaa..32 wrote:Dziewczyny a u mnie takie kwiatki 🙈
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/da5e6ede106d.jpg
Normalnie jestem w szoku, bo byłam pewna, że nie mam owulacji w te dni kiedy się kochaliśmy, serducha były w 9, 10 dc, 11 i 12 dc a owulacje przeważnie miałam w 15-17 dc przy cyklach 29 dniowych.
Wczoraj miałam dostać @, ale nie przylazła i dzisiaj rano wykonałam test i moim oczą ukazały się te dwie kreski. Na bete wybieram się w poniedziałek, szok i niedowierzanie 🙈
Ola !! No pięknie!!!
Myślę że można już gratulowac ! To kreska A nie cien!!
Jupiiiii!!
-
Anetka32 wrote:Ola !! No pięknie!!!
Myślę że można już gratulowac ! To kreska A nie cien!!
Jupiiiii!! -
MisiaMonisia wrote:Pytasz o relacje z mężem?
On nie rozumie co do Niego mowie, On nie widzi problemu .Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Anetka ja się czuję świetnie, teraz mam etap miodowy ciąży - wogole nie czuje żadnych objawów ciąży
mogę góry przenosić. Wszystko mam gotowe, cała wyprawkę bo po Jagodce, więc jeden problem mniej. Jedyne to dostałam antybiotyk na pęcherz bo jakaś bakteria mi się przybłąkała, ale to akurat problem jest niewielki
.
A ty z objawami jak stoisz??!Nasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Ola gratulacje!!!! I to jest najpiękniejsze jak skreslilas cykl, a tu taka niespodzianka
jednak rozum swoje a los i tak zrobi po swojemu
cudowne wieści i życzę oczywiście bezproblemowej, nudnej ciąży
Nasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Atyde wrote:I to jest główny problem osób naduzywajacych alkohol - oni po prostu problemu nie widzą, dla nich problem nie istnieje. To jest bardzo ciężka sytuacja, bo jak teraz się nie zmieni to będzie już tylko gorzej i z waszymi relacjami i z kontaktami z dzieckiem. Alkohol zmienia ludzi
Jak mąż wraca pierwszy z pracy to Nikos zaczyna płakać bo to mamusia ma Go odebrać od babci.
W srode jak byłam na imprezie to moja mama mówiła ze Nikos ciągle tylko mówił "mamusia wroci..".
Mój mąż nie potrafi się bawić ze Małym. Najlepiej włączyć bajki w tv bądź dać telefon.
To ja wszystkiego Go uczę, to ja się z Nim bawię i moja mama (Nikos nie chodzi do przedszkola, moja mama się Nim opiekuje).
Ale wiem dlaczego Mąż tak robi....bo jego rodzice tak robili. Nie poswiecali dzieciom czasu, nie przytulali ich. Ojciec bił dzieci paskiem za to ze coś zbroily. Tesc jest bardzo zimnym człowiekiem.
Nigdy nie przytulal swoich wnuków.
Mąż zawsze mówił ze woli sobie porozmawiać ze moja mama bo w domu tego nie miał. Kiedyś nawet powiedział mojej mamie ze kocha ją bardziej niż własną matkę. Że potrafi Go wysłuchać, poradzić coś.
Ja na swoje dzieciństwo nie narzekam. Mam super kontakt z rodzicami. Są dla mnie "Wszystkim".
Nie wiem czy tym piciem probuje odreagować za te mlodziencze lata?!
Ja mu tylko powiedziałam. ....ze dzieci szybko rosną i trzeba korzystać z każdej chwili spędzonych z Nimi.
Tłumacze sobie to tym ze On po prostu nie umie bo z domu nic takiego nie wyniósł.
Ja korzystam z tego ze Nikos ciągle daje mi buziaki, przytula się do mnie....bo wiem ze niebawem z tego wyrośnie.
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Ola gratulacje 😘 cudowne wiesci 😀
Nasza kolejna forumowa brzuchatka 😁
Dbajcie o siebie ❤Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Dzięki dziewczyny ❤️
Byłam pewna, że nic z tego, bo przecież „nie miałam” owulacji, gdyby nie to, że okres mi się spóźnił bym kompletnie nie wiedziała, że coś jest na rzeczy, bo objawów brak, jedynie piersi delikatnie bolą, ale przed @ zawsze mnie bolały, a tak to kompletnie nie czuje się na ciąże 😜 -
Misia a może gdybyście się rozstali na jakiś czas mąż miałby możliwość zobaczyć jakie puste życie jest bez Was.