Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWydaje mi się takie rozstawianie z kimś kto lubi sobie wypić nie ma sensu . Generalnie taki człowiek może szybciej upaść jak się podnieść. Ciężko coś doradzić bo faktycznie cała sytuacja nie wygląda za ciekawie . Jedyne co mi przychodzi na myśl to doszczetne życie osobno . Jak już wiemy żyjecie na oddzielnych rachunkach, to może zacznij zachowywac się tak jakby nigdy nic ale nie rozmawiaj z mężem zachowuj się normalnie nie pokazuj że coś Cię boli A jednocześnie ignoruj go gdy o cos zapyta odpowiedz z uśmiechem . Zacznie się zastanawiać Co się dzieje . Nie gotuj mu nie pierz. Wiem że będzie Ci ciężko ale domyślam się że go kochasz - on Ciebie napewno też! Piętno jego dzieciństwa odbija się teraz w dorosłym człowieku.
Szkoda tylko że nie chce zapewnić i pokazac miłości swojemu dziecku jakiej on nie miał...
Trzymaj się -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlaa..32 wrote:Dziewczyny a u mnie takie kwiatki 🙈
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/da5e6ede106d.jpg
Normalnie jestem w szoku, bo byłam pewna, że nie mam owulacji w te dni kiedy się kochaliśmy, serducha były w 9, 10 dc, 11 i 12 dc a owulacje przeważnie miałam w 15-17 dc przy cyklach 29 dniowych.
Wczoraj miałam dostać @, ale nie przylazła i dzisiaj rano wykonałam test i moim oczą ukazały się te dwie kreski. Na bete wybieram się w poniedziałek, szok i niedowierzanie 🙈
Wszystkiego dobrego!gratulacje!!
-
nick nieaktualnyjagodowamery wrote:Ja to sie az boje mojego wyjazdu na wakacje, jak żeście mnie tak opluły tymi fluidami...
Hello, jestem! Czytam ale nie pisze nic, bo ostatnio dołek mnie dopadł
Dziękuję Anetka za odwiedziny w pamiętniku:);*
No popatrz Jagodowa . Wystarczy nie mieć o owulacji żeby być w ciąży. Albo robić tysiąc testów które wychodzą negatywnie zeby po kilku dniach zobaczyć kreskę
Także wiesz cycki do przodu i gdzieś na plaży w zakątku uważając na robactwo dopaść chłopa
Jaki tam dołek wygrzebaj się z niego od jutra czeka Cię przygoda życia!
Ja gdybym nie bała się latać to byłabym już dawno w Tajlandii:-D
Marzenie mojego męża ale za żadne skarby mnie nie namówi
Co prawda latalam już kilkukrotnie Ale z każdym kolejnym razem było już tylko gorzej . Ostatnia podróż pamiętam tak że nie wsiadlam do samolotu ( droga powrotna! ) tylko tluklam się 48 godzin autokarem 😂😂 brawo ja 😁😁😁
Także mega Co zazdroszczę!
Bo pewnie gdybym przelamala strach nie spedzalabym co rok wakacji na Mazurach czy nad morzem 😂😂😱
Także Mery wychodz z dola i Udanych Wakacji - owocnych przedewszystkim
Wybzykaj chłopa tak jakby to był cykl bezowulacyjny -
Misia mój też pił zanim jeszcze nas poznał. Mówię nas bo mnie i mojego synka. Wie że pić nie może i nie pije. Czasami jedno piwko ze mną. A w domu miał źle. Ojciec pijak który matkę bił .a On dla ojca byl nikim. Matka zero okazywania uczuć. Ale jestem takim ojcem dla dzieci jak sam by chciał żeby rodzice dla niego byli. .. więc ... Sama wiesz co jest najlepsze dla Twojej rodzinny:)
-
Ola gratulacje 😍😍😍 wysyłajcie ciążowe wiruski ☺
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anetka32 wrote:Uuu Nieiwem według ov 15.02 ale to napewno będzie wcześniejsza ciąża więc podejrzewam że termin będzie późnej;-)
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
MisiaMonisia- ciąży z wyluzowania nie będzie bo my całkowicie przerywamy starania
Anetka32- cykl mój Anetko do bani jak zawsze. A na forum mnie mało bo korzystamy z dziećmi z pięknej pogody . Do tego moi przyjaciele przylecieli z UK ale tylko na 5 dni i moja chrześnica więc nadrabiamy wspólny czas ile się tylko da
babydyst1 - pijąc piwko będę myślała o Tobie
Atyde - tak to prawda , taki reset dobrze Nam zrobi .
Córcia cudna.Już taka duża dziewczynka 😊 Jak spojrzałam na to zdjęcie to mi dosłownie przez chwilę pragnienie o synku uszło! Zresztą płeć nie istotna i będę skakać do góry jeśli mi jeszcze będzie pisane zostać mamą poraz czwarty. Rosnincie sobie dalej zdrowo ♡
Olaa32 Gratuluję Ci całym serduchem !😘 No poprostu lepszej wieści dać na forum nie mogłaś!!
A tak się martwiłaś, że skoku tempki nie ma! 😁
Super ,że Wam się udało. Spokojnej ciąży kochana !W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualny
-
Anetka32 wrote:O Nera A ja już myślałam że w alkoholizm popadasz . Odkąd napisałaś że możesz pić kiedy chcesz nie bacząc na temperatury tak zniklas 😂😂
Tak jak mówię cykl Twój się jeszcze nie skończyłtymczasem korzystajcie z odwiedzin i pięknej pogody
😘😘
Nie nie jeszcze nie popadłam 😂🤣
A szyjka wysoko ,miekkawa i otwarta ,do tego brak śluzu i "tego czegoś "(jest tak jak zawsze) . Naprawdę się nie udało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2019, 11:58
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Anetka32 wrote:O Wow!
Nie no u mnie nawet beta na to nie wskazuje . Wedlug norm to 5 tydzień według ov 6 ( 5+4d) -
nick nieaktualny
-
Anetka spokojnie na pewno jest wszystko ok. Spróbuj jeszcze raz
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭