Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnetka32 wrote:No popatrz Jagodowa . Wystarczy nie mieć o owulacji żeby być w ciąży. Albo robić tysiąc testów które wychodzą negatywnie zeby po kilku dniach zobaczyć kreskę
Także wiesz cycki do przodu i gdzieś na plaży w zakątku uważając na robactwo dopaść chłopa
Jaki tam dołek wygrzebaj się z niego od jutra czeka Cię przygoda życia!
Ja gdybym nie bała się latać to byłabym już dawno w Tajlandii:-D
Marzenie mojego męża ale za żadne skarby mnie nie namówi
Co prawda latalam już kilkukrotnie Ale z każdym kolejnym razem było już tylko gorzej . Ostatnia podróż pamiętam tak że nie wsiadlam do samolotu ( droga powrotna! ) tylko tluklam się 48 godzin autokarem 😂😂 brawo ja 😁😁😁
Także mega Co zazdroszczę!
Bo pewnie gdybym przelamala strach nie spedzalabym co rok wakacji na Mazurach czy nad morzem 😂😂😱
Także Mery wychodz z dola i Udanych Wakacji - owocnych przedewszystkim
Wybzykaj chłopa tak jakby to był cykl bezowulacyjny
Haha rozwaliłaś systemniech to będzie więc bezowulacyjny 😅😅🙈
-
nick nieaktualnyjagodowamery wrote:Haha rozwaliłaś system
niech to będzie więc bezowulacyjny 😅😅🙈
Ty no bo na serio to się sprawdza! Patrz nasza Ole ! I jeszcze jedna tu pisała że z bezowulacyjnego ma bobasa ! Chyba mama Oliwki ! ( upsss zapomniałam nick )
No i patrz! Ani w tym cyklu coś temperatura nie pasuje A Nera ma szyjke otwarta nie pasująca do dnia cyklu
DZIEWCZYNY JA WAM WSZYSTKIM CIAZE PRZEPOWIADAM<3<3
ps. Sory jakaś glupawka mnie dopadła:-P -
nick nieaktualny
-
Ania 89 wrote:Misia a może gdybyście się rozstali na jakiś czas mąż miałby możliwość zobaczyć jakie puste życie jest bez Was.
Mimo że to On jest winien całej tej sytuacji. ...to ja zawsze obwiniam siebie. I mam ochotę przepraszać ale tak naprawde nie mam za co.
Chociaż Wam mogę się tu wygadać bo nie mam komu.
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Anetka cudownie . Kiedy wizyta u lekarza?
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
nick nieaktualny
-
Anetka32 wrote:W poniedziałek:-)
Beta powinna być ponad 10 tyś może coś więcej zobaczę jak tylko pęcherzyk ?który to tydzień?? Bo że termin na luty to pamiętam
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nick nieaktualnyMisiaMonisia wrote:Aniu ale ja już nie jeden raz kazałam mu się wyprowadzić i nic. Spływa to po nim jak po kaczce.
Mimo że to On jest winien całej tej sytuacji. ...to ja zawsze obwiniam siebie. I mam ochotę przepraszać ale tak naprawde nie mam za co.
Chociaż Wam mogę się tu wygadać bo nie mam komu.
Monia ale ze jak:-(
Przecież to on sobie sam jest winny . Narzekał może na swoje dzieciństwo? To mu powiedz że robi to samo co jego ojciec ! Jest zimny i nie interesuje się synem! I jego syn może będzie kiedyś w przyszłości siedział i mówił tak jak on!
No co za człowiek !
Nikt nie ma kolorowo ja też swego czasu miałam naprawdę ciężko w małżeństwie. Ale przewalczylam - I warto było!! Nie chodzi mi o ciążę teraz ale o całokształt, moje życie się zmieniło zarozowilo A wierzcie mi że miałam o wiele gorzej niż Wy teraz... ( mowie o tych co maja problemy w zwiazkach ) chyba nic bardziej potwornego mąż nie może zrobić Niz to co ja przeżyłam. Mimo wszystko nie żałuję ani jednego dnia po powrocie ! Przeszłam długą i ciężka walkę.
Tylko na ile Ci jeszcze starczy sił? Pytanie czy chcesz wogole ?
Spotkałam po latach przyjaciółkę i to ona poniekąd pomogła mi wyjść na prostą przedewszystkim pozbierać się po tym co mnie spotkało. -
nick nieaktualnyAtyde wrote:Pęcherzyk zobaczyć to ja musiałam przyjść jak beta była 1000,więc ty już chyba dzidziusia
który to tydzień?? Bo że termin na luty to pamiętam
O to Ty mamo Oliwki
Według Ov 6 tydzień ( 5t4d) według gin co najmniej tydzień do tyłu. Zobaczymy . Rzekomo w 3 tygodniu jak byłam ( według ov 4 t 3d ) Pani Doktor widziała już gdzie będzie pęcherzyk
Według norm labo mieszcze się w 5 tygodniuWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2019, 14:44
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Ola32 Kochana śliczne 2 kreski GRATULUJE!!!!!! STRASZNIE SIĘ CIESZE🤗🤗🤗❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Kiedy idziesz na betę?
Atyde śliczna zdrowa niunia 😍😍😍😍😍
Nera kochana wypoczzywaj ile się da i zaglądają do nas jak tylko masz chwilke❤️
Anetka piękny przyrost bety 👍👍👍
Co u Was słychać dziewczyny???
Ja się odcielam bi byłam w szpitalu z małym okazało się że zwolnił się termin i operacje-zabieg miał z rana w środę.... (we wtorek przyjęcie na oddział i badania) już się lepiej czuje 5cm cięcia szwy rozpuszczalne w środę wizyta kontrolna i szereg ma zakazów jeżeli chodzi o skakanie jeżdżenie na rowerku samochodzik bieganie etc. Żeby szwy nie puściły plus przeciwbólowe leki...
Ja jako tako się czuję upały nie odbijają.... 😡
We wtorek rano jadę na polowkowe więcej się dowiem co i jak niż z ostatniej poniedziałkowej wizyty
Pozdrawiam🙋♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2019, 15:20
34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJulka wrote:Anetka z kazdego labo .mozna zobaczyc wyniki .Jak to robisz ?Trzeba sie gdzies zslogowac
Labmed , mam stałą kartę. Loguje się i tam są moje wyniki;-)
Korlab- prosze o wyniki na e mail
Wydaje mi się że w większości teraz labo można online wyniki dostaćWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2019, 15:56
-
Olaa..32 wrote:Winter w poniedziałek się wybieram 😊
No to czekam z niecierpliwością na wyniki✊✊✊✊😁😁😁😁34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Winter86 wrote:No to czekam z niecierpliwością na wyniki✊✊✊✊😁😁😁😁
Winter86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla serdeczne gratulacje! ❤️❤️❤️ Takie niespodzianki są najlepsze!!
Anetka piękna beta! Ty już nie trać kasy na te badania tylko oszczędzaj na wyprawkę dla dzidziusia! Bo jak ja zaczynam teraz o tym powoli myśleć to się za głowę łapię! Czuję ze stracę fortunę 🙈
Winter trzymam kciuki za połówkowe! Na pewno wszystko będzie dobrze! 😘
Misia musisz zrobić tak jak podpowiada Ci ❤️. Jeśli chcesz walczyć o małżeństwo i męża to niestety czasem trzeba podjąć radykalne kroki. Twój mąż musi się odbić od dna, a zrobi to tylko wtedy kiedy będzie miał do tego motywacje. Przemysl na spokojnie co możesz zrobić, żeby to on o Was chciał zawalczyć i działaj.MisiaMonisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny