Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnetka oczywiście jedz koniecznie i sprawdź jeśli czujesz się niepewnie! Twój spokój jest teraz najważniejszy!
Żeby Cię pocieszyć powiem Ci ze mój ginekolog kazał brązowe plamienia olewać (łatwo się mowi...). Mogą występować na skutek zmian hormonalnych w organizmie. Przede wszystkim nie czytaj teraz o tym nic w internecie bo tam same czarne scenariusze a 99% szans ze Ciebie to nie dotyczy.
Jeśli nie masz skurczy podbrzusza ani żadnych innych dolegliwości to pewnie nie jest nic groźnego!
Natomiast tak jak mówię - jeśli wiesz ze będziesz się stresować to jedz to koniecznie sprawdzić bo stresem narobisz sobie więcej krzywdy niż pożytku.
Jagodowa cudownych wakacji! ⛱🍹🏝
Adaska wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia 👰🏼🤵🏼❤️🍾🥂jagodowamery, adaska lubią tę wiadomość
-
Anetka jedz sprawdź . Ja na pewno bym pojechała. Na pewno będzie dobrze
ale rozumiem Twój stres
-
Anetka32 wrote:Dziewczyny plamienie się nasila nawet widziałam trochę żywej krwi pomieszanej z brązowa. Kilka brązowych strzepek ...
Dzwoniłam do Pani Doktor powiedziała że mam nic nie robić nie denerwować się i przyjechać jutro na szpital bo ma dyżurNasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Ania 89 wrote:Atyde to my od ponad tygodnia mamy nowe miejsce;) nasz własny pokój z własnym łóżkiem:) ha haNasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Anetka ja plamilam w kazdej ciazy praktycznie niektore ciaze daly mi dzieci inne nie , dzieci urodzily sie zdrowe , zwieksz ilosc duphastonu jesli biezesz i nospe - tak mi moja lekarka zawsze radzila i lez , jesli bedzie coraz gorzej to lec na pogotowie do poniedzialku jeszcze 2 dni to dlugo
moze po prostu dadza ci konska dawke progesteronu (najczesciej w zastrzykach daja) i wszystko sie uspokoi
-
nick nieaktualnybabydust1 wrote:Anetka ja plamilam w kazdej ciazy praktycznie niektore ciaze daly mi dzieci inne nie , dzieci urodzily sie zdrowe , zwieksz ilosc duphastonu jesli biezesz i nospe - tak mi moja lekarka zawsze radzila i lez , jesli bedzie coraz gorzej to lec na pogotowie do poniedzialku jeszcze 2 dni to dlugo
moze po prostu dadza ci konska dawke progesteronu (najczesciej w zastrzykach daja) i wszystko sie uspokoi
Generalnie plamienia ustały, tzn na wkladce mała brązowa plamka. Przy podcieraniu bardzo brązowa. Leżę cały czas wstaje tylko siku i jeść
Ogólnie czuje się dobrze czasem brzuch zaboli ale nie jest to jakieś skurczowe (no może trochę) bardziej rozciagliwe jajniki podobnie.
Mam miesniaki macicy być może to przez nie jest plamienie
Biorę luteine dopochwowo wczoraj tez zbadalam proga i wynik raczej dobry 103nmol/ 32ng
Jutro rano jadę do lekarki ma dyżur w szpitalu kazała przyjechać
-
nick nieaktualny
-
babydust1 wrote:Adaska sto lat
niezapomnianych wrazen zycze
Mery pieknych wakacji
OIa powatarzalas test czy czekasz na bete ? -
nick nieaktualny
-
Anetka32 wrote:Trzymam kciuki ✊✊✊✊✊
Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze i ciąża się prawidłowo rozwija, podczas starań był stres, że się nie udaje, a teraz jest stres czy donoszę tą ciąże i czy dzidzia zdrowa będzie 😏Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2019, 19:42
-
nick nieaktualnyOla to normalne
ja ostatnio nawet stwierdziłam ze przynajmniej jak się człowiek stara a mu nie wychodzi to może sobie walnąc jakiegoś drinka, a tak stresujesz się i nic nie możesz zrobić. Jedyny drink jaki działa to koktajl z hormonów które tylko gorzej nakręcają 😂
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anetka myślę że jak brązowe to nic poważnego, lepiej jednak wszystko sprawdzić
Ola i jak testowalas już??Nasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Kreska ściemniała 🥰
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5be4ee002f2c.jpg
Ten różowy z dzisiajWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2019, 08:58
MisiaMonisia, OlaaM, jagodowamery, Atyde, DzulkaJ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuper! Ola gratulacje 🌹🌹❤❤
Jestem po wizycie, narazie tylko duży pęcherzyk ( nie wiem nawet jakich rozmiarów) wizyta była bardziej uspokajajaca. Na dzień dobry się poplakalam , Pani Doktor powiedziała że jak tak płacze to napewno jestem w ciąży .
Niewiem nic jaki pęcherzyk . Wiem tyle że jutro mam nie przyjeżdżac. Bo nie ma sensu na chwilę obecną jest wszystko ok
I uwaga ;
Pani Doktor nie widzi żadnych plamien 😂😂😂
Wizyta w czwartek powinien być już zarodekWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2019, 09:16
-
Anetka32 wrote:Super! Ola gratulacje 🌹🌹❤❤
Jestem po wizycie, narazie tylko duży pęcherzyk ( nie wiem nawet jakich rozmiarów) wizyta była bardziej uspokajajaca. Na dzień dobry się poplakalam , Pani Doktor powiedziała że jak tak płacze to napewno jestem w ciąży .
Niewiem nic jaki pęcherzyk . Wiem tyle że jutro mam nie przyjeżdżac. Bo nie ma sensu na chwilę obecną jest wszystko ok
I uwaga ;
Pani Doktor nie widzi żadnych plamien 😂😂😂
Wizyta w czwartek powinien być już zarodek
A który to tydzień od ostaniej miesiączki? 🤔