Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anetka u mnie w 6 t 5 dniu było już serduszko:) ale jak dziewczyny piszą na pewno u Ciebie się pojawi:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to już w ogóle się tym nie martw! Owulacja mogła się przesunąć nawet o tydzień
jeśli nie masz takich jednoznacznych i wyraźnych objawów i nie jesteś w stanie stwierdzić bez testów i monitoringu czy była to mogła być jeszcze później niż myślisz 😘 głowa do góry i nic się nie martw! W czwartek będzie zarodek i nie ma nawet innej opcji!
-
Anetka ty się nic nie martw jakby było coś nie tak do tej pory to by Ci lekarz powiedział
ciesz się ciąża, a od kontroli jej jest twój lekarz
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Dziewczyny mam takie pytanko. Jak wiecie zmarła mi córka, która była cudownym dzieckiem - miała na imię Jagoda Marta - Marta po babci męża, ktora się nim zajmowała dosyć długo jak rodzice pracowali, no i do Oliwki chciałam Oliwia Anna - po mojej babci. Maz jednak chciałby żeby Oliwka na drugie imię miała Jagoda po siostrze - nie jest to trochę dziwne takie połączenie?? Tym bardziej że ja jeszcze nie do końca pogodzilam się ze śmiercią mojego dziecka i nie wiem w sumie co o tym myślećNasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nick nieaktualnyAtyde wrote:Dziewczyny mam takie pytanko. Jak wiecie zmarła mi córka, która była cudownym dzieckiem - miała na imię Jagoda Marta - Marta po babci męża, ktora się nim zajmowała dosyć długo jak rodzice pracowali, no i do Oliwki chciałam Oliwia Anna - po mojej babci. Maz jednak chciałby żeby Oliwka na drugie imię miała Jagoda po siostrze - nie jest to trochę dziwne takie połączenie?? Tym bardziej że ja jeszcze nie do końca pogodzilam się ze śmiercią mojego dziecka i nie wiem w sumie co o tym myśleć
Powiem trochę inaczej, mówi się że jeśli dziecko np na drugie ma po babci to babcia wtedy jest bardzo dumna , jeśli po zmarłej babci to to jakby czcic jej pamięć. Myślę że Jagodka bardzo by się ucieszyła jeśli Oliwka miała by mieć jej imię jako drugie . Ale oczywiście Decyzja należy do Ciebie.
Dzwoniła położna Pani Doktor dziecko się pochorowalo i jej nie będzie mam być chyba w srode u jakiegoś innego lekarza .
MasakraWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2019, 09:26
-
nick nieaktualny
-
Atyde Ja osobiście chyba też bym dała na drugie imię po zmarłej córeczce. To pamięć o Niej . Zrób tak jak dyktuje Ci ❤️
-
Chciałam się umówić do ginekologa na NFZ teraz na piątek, żeby tylko sprawdzić czy zarodek w dobrym miejscu się ulokował, bo ciąże raczej będę prowadzić prywatnie, termin dopiero na 23 sierpnia 🤦🏽♀️
-
nick nieaktualnyOlaa..32 wrote:Chciałam się umówić do ginekologa na NFZ teraz na piątek, żeby tylko sprawdzić czy zarodek w dobrym miejscu się ulokował, bo ciąże raczej będę prowadzić prywatnie, termin dopiero na 23 sierpnia 🤦🏽♀️
Późno ta wizyta trochę jak na koniec sierpnia:-( -
nick nieaktualny
-
Anetka32 wrote:Zarodka to jeszcze raczej nie będzie A pęcherzyk który może być ( ale nie musi) nie widoczny.
Późno ta wizyta trochę jak na koniec sierpnia:-( -
Olaa..32 wrote:Beta 236,4 mIU/ml
34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
nick nieaktualny
-
Ola32 12 lipiec to 3 tygodnie musisz czekac🤔🤔🤔 może uda Ci się do któregoś z ginekolog ów prywatnie umówić wizytę np na 1 lipca????
Atyde Kochana jak są upały tragicznie się czuję od wczoraj fajny woaterek a dziś bez słońca więc trochę odzywam ogólnie mogę powiedzieć że trochę trudna ta ciąża martwię się troszkę jutro polowkowe wulypytam się wszystkiego a w środę rano miałam mały stres z operacja-zabiegiem synka więc trochę odczulam.....
Co do imienia moja mama ma imię po swojej zmarłej siostrze która żyła kolo8 miesięcy tylko... 😞 Więc jak Oliwia będzie mieć drugie imię po Jagodce napewno będzie kiedyś dumna ze rodzice dali jej imię po jej siostrze😊😊😊😊❤️
Która z dziewczyn jeszcze testuje na dniach??
Babydust ty pewnie prawda?
Ania ty kiedy?34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
jagodowamery wrote:Dziewczynki,melduję że jest super. Zdjęcia wstawię po powrocie 💓💓😘😘😘🥰34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙