Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anetka32 wrote:Oj według om już 7
Ale napewno nie! Myślę że 6 tydzień -
nick nieaktualnyOlaa..32 wrote:Bo u mnie według om to 4t4d i tak się zastanawiam kiedy pójść do lekarza, żeby już cokolwiek było widać 🤔
-
babydust1 wrote:ola piekna kreseczka
gratuluje
Anetka cieszse sie ze sie uspokoilas
czekamy do czwwartku
ja w czwartek koncze duphaston wiec bede musiala zatestowac -
nick nieaktualny
-
Anetka32 wrote:Baby tak zdecydowanie!
I nawet jak pojawi się plamienie to chyba się już nim nie przejme .
Mam nadzieję że w czwartek już będzie zarodek - o serduszkoNasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nick nieaktualny
-
Witajcie😊
Adaska Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia 🎉🥂🍾💐🍾🎉🍾🎉🎊🎁🎊🎁
Ola32 kochana piękne 2 ciemne kreseczki ❤️❤️❤️🤰
Anetka dobre wieści! Ważne że Cie uspokoila👌❤️
Pęcherzyk widać było u mnie w 5 tc
A zarodek 7t3d 😁
Czekam na Wasze zdjęcia z pierwszych eixyt z usg😉😁😁😉adaska lubi tę wiadomość
34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Anetka32 wrote:No zobaczymy, bo według mojej om to 6+2 Dzień
Czyli ( 7 tydzień)Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnetka oczywiście ze się nie stresuj! Beta pięknie przyrasta, pęcherzyk już jest wiec jeśli jest cofnięcie o 1,5 tyg to nie ma się co dziwić ze zarodka jeszcze nie ma ❤️ Kochana wszystko będzie dobrze!
Ola piękne kreseczki! A do lekarza umów się najlepiej jak skończysz 6 tydzieńja tak byłam i już widziałam zarodek i serduszko
możesz tez zadzwonić do ginekologa i powiedzieć kiedy miałaś ostatnia miesiączkę i wtedy sam wyznaczy Ci kiedy najlepiej przyjść żeby już coś było widać
-
nick nieaktualny
-
Masia wrote:Anetka oczywiście ze się nie stresuj! Beta pięknie przyrasta, pęcherzyk już jest wiec jeśli jest cofnięcie o 1,5 tyg to nie ma się co dziwić ze zarodka jeszcze nie ma ❤️ Kochana wszystko będzie dobrze!
Ola piękne kreseczki! A do lekarza umów się najlepiej jak skończysz 6 tydzieńja tak byłam i już widziałam zarodek i serduszko
możesz tez zadzwonić do ginekologa i powiedzieć kiedy miałaś ostatnia miesiączkę i wtedy sam wyznaczy Ci kiedy najlepiej przyjść żeby już coś było widać
To umówię się za jakieś 2 tygodnie 😊 -
nick nieaktualnyMasia wrote:Anetka oczywiście ze się nie stresuj! Beta pięknie przyrasta, pęcherzyk już jest wiec jeśli jest cofnięcie o 1,5 tyg to nie ma się co dziwić ze zarodka jeszcze nie ma ❤️ Kochana wszystko będzie dobrze!
Tylko zw według om dziś już 7 tydzień. ( 6+1 - sprawdziłam dokładnie, owulacja przesunela się o 2 dni A możliwe że zagniezdzenie było dopiero 12dpo ) -
Anetka32 wrote:Tylko zw według om dziś już 7 tydzień. ( 6+1 - sprawdziłam dokładnie, owulacja przesunela się o 2 dni A możliwe że zagniezdzenie było dopiero 12dpo )
-
nick nieaktualny