X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Świeże staraczki 2019
Odpowiedz

Świeże staraczki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2019, 05:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jagodowamery wrote:
    Mnie troszkę bolała po tym krwawieniu z nosa.

To zapewne ciśnienie. Za dużo nerwów :-(
    Dobrze że noskiem poszło A nie wyżej- uważaj na siebie <3

Nera A dziękuję:-) będę się cieszyć czy to z chłopca czy z dziewczynki równie mocno ! Oby do drugiego trymestru ! Potem przyjdą zapewne nowe zmartwienia ale ryzyko już będzie trochę niższe.
    Nadal nie umiem uwierzyć w to że jestem w ciąży! Czuje się całkiem dobrze , aż tak mega dokuczliwych objawów nie mam na piersiach dużo zauwazalnych pękniętych naczynek . Ty jeszcze niecały miesiąc i startujesz

Baby dust , jak Twoja beta? Nieiwem robiłaś? Czy coś się u Ciebie ruszyło? :-(

Adaska niech bolą cycki w kosmos . W pierwszej ciąży miałam kamienie bol zaraz od owulacji ( chyba) bo miałam wrażenie że bolą wieczność. Bol brzucha taki jak na @ dosłownie pamiętam wymuszalam seks na mezu żeby się ruszyć żeby @ przyszła i nic ... Także niech Cię boli 😁😁😁
    ( trochę to sadystycznie brzmi )

Misia ja niedawno byłam w delegacji na weselu i koleżanka dostala Winko tak ładnie ozdobione - także jak najbardziej wypada:-)
    Polecam pół słodkie bo za słodkimi nie każdy przepada podobnie z wytrawnymi za to pół słodkie będzie takie neutralne . Tylko nie płacz na przysiedze bo to taki moment że człowiekowi się wszystko przypomina 😚😚🤭

Nera1986 lubi tę wiadomość

• Lena986 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2019, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MisiaMonisia wrote:
    Musza mi usunąć polipa z macicy.

No to wlasnie to samo mialam. Po zabiegu utrzymywalo sie plamienie, później znow wróciło przed @. U mnie to bylo objawem polipa ale skoro plamienie dalej jest to moze ma inna przyczynę

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2019, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetka32 wrote:
    To zapewne ciśnienie. Za dużo nerwów :-(
    Dobrze że noskiem poszło A nie wyżej- uważaj na siebie <3

Nera A dziękuję:-) będę się cieszyć czy to z chłopca czy z dziewczynki równie mocno ! Oby do drugiego trymestru ! Potem przyjdą zapewne nowe zmartwienia ale ryzyko już będzie trochę niższe.
    Nadal nie umiem uwierzyć w to że jestem w ciąży! Czuje się całkiem dobrze , aż tak mega dokuczliwych objawów nie mam na piersiach dużo zauwazalnych pękniętych naczynek . Ty jeszcze niecały miesiąc i startujesz

Baby dust , jak Twoja beta? Nieiwem robiłaś? Czy coś się u Ciebie ruszyło? :-(

Adaska niech bolą cycki w kosmos . W pierwszej ciąży miałam kamienie bol zaraz od owulacji ( chyba) bo miałam wrażenie że bolą wieczność. Bol brzucha taki jak na @ dosłownie pamiętam wymuszalam seks na mezu żeby się ruszyć żeby @ przyszła i nic ... Także niech Cię boli 😁😁😁
    ( trochę to sadystycznie brzmi )

Misia ja niedawno byłam w delegacji na weselu i koleżanka dostala Winko tak ładnie ozdobione - także jak najbardziej wypada:-)
    Polecam pół słodkie bo za słodkimi nie każdy przepada podobnie z wytrawnymi za to pół słodkie będzie takie neutralne . Tylko nie płacz na przysiedze bo to taki moment że człowiekowi się wszystko przypomina 😚😚🤭

Chyba dobrze że nie niżej Anetka 😅 będę uważać na siebie dzisiaj w pracy. ;) ach szkoda ze nie mam na rano...A tak cały dzień w plecy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2019, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jagodowamery wrote:
    Chyba dobrze że nie niżej Anetka 😅 będę uważać na siebie dzisiaj w pracy. ;) ach szkoda ze nie mam na rano...A tak cały dzień w plecy.
    Nie nawidze popołudniowych zmian :-/ tym Bardziej że jestem poranny ptaszek i niezależnie od tego jak pracuje wstaje przed 5 - ta

A napisałam że dobrze że nie wyżej bo u mnie takie ciśnienie skończyło się wylewem do oka 😱

Także Mery jednym słowem niech Ci nie leci z ZADNEJ dziurki 😂😂

• adaska Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2019, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Typowo... sobota, zamiast pospać i odespać to wstaje przed 8 a so pracy ledwo mnie z łóżka wyciągnąć. Dzisiaj znowu pogoda butelkowa 🙄
    Przyznać się, u której swieci słonko? 😉

👼🏻6tc 👼🏻9tc

28.05.2020⏸🍀
    18.01.2021
    💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
    💙Staś 11:00, 47cm 2330g

Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2019, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adaska wrote:
    Dzień dobry!
    Typowo... sobota, zamiast pospać i odespać to wstaje przed 8 a so pracy ledwo mnie z łóżka wyciągnąć. Dzisiaj znowu pogoda butelkowa 🙄

U mnie :-)
    Jest zacnie słońce wali do okna ptaszki cwierkaja A ja oglądam nastoletnia Marie Stuart;-)

• adaska Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2019, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetka32 wrote:
    U mnie :-)
    Jest zacnie słońce wali do okna ptaszki cwierkaja A ja oglądam nastoletnia Marie Stuart;-)
    To prześlij troszkę promyczkow! 🥺
    Ja oglądam dzień dobry wakacje :)

👼🏻6tc 👼🏻9tc

28.05.2020⏸🍀
    18.01.2021
    💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
    💙Staś 11:00, 47cm 2330g

Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️
  • MisiaMonisia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2019, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zero słońca. ...tylko deszczowe chmury :(
    Nie lubię takiej pogody .

Mnie też jest ciężko wstać do pracy a w weekendy wstaje rano 😂
    Jedyny plus mojej pracy....zawsze mam na rano 😀

Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣

Nasze Aniołki:
    👼 - 21.02.2014r. (10tc),
    👼 - 7.06.2020r. (CB).

Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
    Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
    Moja Kochana Molly 🐕
    - 17.03.2021r. 🖤

💊 Euthyrox N100

Starania od : luty 2019 r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2019, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny A czy bol kręgosłupa zawsze oznacza coś złego?
    No rypie mnie dziś niesamowicie

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2019, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myśle Anetko ze to jeden z objawów ciazy :) masz moze jakaś wadę postawy? A szczególnie pogłębiona lordoze? (To wgłębienie w odcinku lędźwiowym kręgosłupa) poza tym jednak jak się dużo leży to plecy tez potrafią przez to bolec w krzyżu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2019, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się dzisiaj tak na mojego niemiłosiernie wkur***** ze głowa mała! Ze 3 tyg temu przywiózł preparat do czyszczenia piekarnika - tak zwane Meglio. Wyczyścił ładnie cały piekarnik i nie wiem po co (!!!!!) taka płaska blaszkę. Oczywiście zrobił to w zlewie w którym leżały różne drewniane przybory. Łopatki wywaliłam i chciałam deskę do krojenia tez wywalić. Ale umył ja i stwierdził ze on sobie zabierze do swojego warsztatu. Kochany mąż zrobił mi dzisiaj pyszne śniadanie i oczywiście pokroił wszystko na wspomnianej desce. Taki mnie szlag trafił jak już to zobaczyłam (oczywiście po jedzeniu) ze dobrze ze go teraz nie ma w domu bo bym chyba gołymi rękami udusiła 😭 myślicie dziewczyny ze tam już na tej desce nic nie było?! No cholera mnie zaraz wezmie... boje się tej żrącej chemii, ze mi krzywdę dziecku zrobi 😭

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2019, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masia wrote:
    A ja się dzisiaj tak na mojego niemiłosiernie wkur***** ze głowa mała! Ze 3 tyg temu przywiózł preparat do czyszczenia piekarnika - tak zwane Meglio. Wyczyścił ładnie cały piekarnik i nie wiem po co (!!!!!) taka płaska blaszkę. Oczywiście zrobił to w zlewie w którym leżały różne drewniane przybory. Łopatki wywaliłam i chciałam deskę do krojenia tez wywalić. Ale umył ja i stwierdził ze on sobie zabierze do swojego warsztatu. Kochany mąż zrobił mi dzisiaj pyszne śniadanie i oczywiście pokroił wszystko na wspomnianej desce. Taki mnie szlag trafił jak już to zobaczyłam (oczywiście po jedzeniu) ze dobrze ze go teraz nie ma w domu bo bym chyba gołymi rękami udusiła 😭 myślicie dziewczyny ze tam już na tej desce nic nie było?! No cholera mnie zaraz wezmie... boje się tej żrącej chemii, ze mi krzywdę dziecku zrobi 😭

Masia aż tak to nie działa, myślę. Gorzej jakbyś to świństwo wypiła.

Masia, Masia, Masia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2019, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetka32 wrote:
    Nie nawidze popołudniowych zmian :-/ tym Bardziej że jestem poranny ptaszek i niezależnie od tego jak pracuje wstaje przed 5 - ta

A napisałam że dobrze że nie wyżej bo u mnie takie ciśnienie skończyło się wylewem do oka 😱

Także Mery jednym słowem niech Ci nie leci z ZADNEJ dziurki 😂😂

Anetko wolałabym żeby z którejś (tej konkretnej!) dziurki leciało, ale w swoim czasie.:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2019, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adaska wrote:
    Dzień dobry!

U mnie i mogę je oddać, bo właśnie jadę na 13:45 do pracy, więc nie jest mi potrzebne. Skończę o 22:30 to już nie będzie słońca a tak po co ma się marnować 😅

adaska lubi tę wiadomość

• Atyde Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2019, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetka32 wrote:
    Dziewczyny A czy bol kręgosłupa zawsze oznacza coś złego?
    No rypie mnie dziś niesamowicie
    Mnie boli od początku ciąży do teraz, w pierwszej było tak samo :) jeżeli nic innego temu nie towarzyszy to jest to normalne :)

Nasza kochana córeczka Jagódka
    20.02.2018r. - 01.03.2018r.

27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna

Zostałam mamą!
    Oliwia 🥰 27.09.2019r.

Zosia 🥰 17.05.2021r.
  • Atyde Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2019, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola przykro mi, ale nic straconego, - chociaż w sumie lepiej nastawić się na to gorsze, a później jak będzie ok to miło się zaskoczyć niż w innym przypadku boleśnie rozczarowac. Zrób bete i zobaczymy co tam wyjdzie

Zostałam mamą!
    Oliwia 🥰 27.09.2019r.

Zosia 🥰 17.05.2021r.
  • Atyde Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2019, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masia wrote:
    Myślę że nic Ci ani dzidziusiowi nie będzie :) myślę że w samej żywności na codzień spożywamy już tak bardzo dużo chemii, że głowa boli :) także nasze dzieciaczki są silne :)

Masia lubi tę wiadomość

Zostałam mamą!
    Oliwia 🥰 27.09.2019r.

Zosia 🥰 17.05.2021r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2019, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagodowa a ten Twój A to ile ma lat? Mój mąż ma 30 i staramy się ale przycisnelam go ostatnio i co? On nie ma jakiegoś ciśnienia na dziecko jeszcze, bardziej robi to dla mnie... 😒 wiec myśle ze to kwestia wieku i dojrzałości...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2019, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masia chyba to jednak od tego leżenia. Ruszylam się na chwilę, wyszłam z domu pojechałam do rossmana weszłam do pepco i czuje się jak nowo narodzona. Atyde dzięki uspokoilyscie mnie

Masia, Atyde lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2019, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z tą lordoza to coś może być na rzeczy, bo mój kręgosłup często wygiety jest w łuk już sam koci grzbiet wiele pomaga

‹‹ 788 789 790 791 792 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ