X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Świeże staraczki 2019
Odpowiedz

Świeże staraczki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2019, 05:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jagodowamery wrote:
    Mnie troszkę bolała po tym krwawieniu z nosa.

To zapewne ciśnienie. Za dużo nerwów :-(
    Dobrze że noskiem poszło A nie wyżej- uważaj na siebie <3

Nera A dziękuję:-) będę się cieszyć czy to z chłopca czy z dziewczynki równie mocno ! Oby do drugiego trymestru ! Potem przyjdą zapewne nowe zmartwienia ale ryzyko już będzie trochę niższe.
    Nadal nie umiem uwierzyć w to że jestem w ciąży! Czuje się całkiem dobrze , aż tak mega dokuczliwych objawów nie mam na piersiach dużo zauwazalnych pękniętych naczynek . Ty jeszcze niecały miesiąc i startujesz

Baby dust , jak Twoja beta? Nieiwem robiłaś? Czy coś się u Ciebie ruszyło? :-(

Adaska niech bolą cycki w kosmos . W pierwszej ciąży miałam kamienie bol zaraz od owulacji ( chyba) bo miałam wrażenie że bolą wieczność. Bol brzucha taki jak na @ dosłownie pamiętam wymuszalam seks na mezu żeby się ruszyć żeby @ przyszła i nic ... Także niech Cię boli 😁😁😁
    ( trochę to sadystycznie brzmi )

Misia ja niedawno byłam w delegacji na weselu i koleżanka dostala Winko tak ładnie ozdobione - także jak najbardziej wypada:-)
    Polecam pół słodkie bo za słodkimi nie każdy przepada podobnie z wytrawnymi za to pół słodkie będzie takie neutralne . Tylko nie płacz na przysiedze bo to taki moment że człowiekowi się wszystko przypomina 😚😚🤭

Nera1986 lubi tę wiadomość

• Lena986 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2019, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MisiaMonisia wrote:
    Musza mi usunąć polipa z macicy.

No to wlasnie to samo mialam. Po zabiegu utrzymywalo sie plamienie, później znow wróciło przed @. U mnie to bylo objawem polipa ale skoro plamienie dalej jest to moze ma inna przyczynę

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2019, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetka32 wrote:
    To zapewne ciśnienie. Za dużo nerwów :-(
    Dobrze że noskiem poszło A nie wyżej- uważaj na siebie <3

Nera A dziękuję:-) będę się cieszyć czy to z chłopca czy z dziewczynki równie mocno ! Oby do drugiego trymestru ! Potem przyjdą zapewne nowe zmartwienia ale ryzyko już będzie trochę niższe.
    Nadal nie umiem uwierzyć w to że jestem w ciąży! Czuje się całkiem dobrze , aż tak mega dokuczliwych objawów nie mam na piersiach dużo zauwazalnych pękniętych naczynek . Ty jeszcze niecały miesiąc i startujesz

Baby dust , jak Twoja beta? Nieiwem robiłaś? Czy coś się u Ciebie ruszyło? :-(

Adaska niech bolą cycki w kosmos . W pierwszej ciąży miałam kamienie bol zaraz od owulacji ( chyba) bo miałam wrażenie że bolą wieczność. Bol brzucha taki jak na @ dosłownie pamiętam wymuszalam seks na mezu żeby się ruszyć żeby @ przyszła i nic ... Także niech Cię boli 😁😁😁
    ( trochę to sadystycznie brzmi )

Misia ja niedawno byłam w delegacji na weselu i koleżanka dostala Winko tak ładnie ozdobione - także jak najbardziej wypada:-)
    Polecam pół słodkie bo za słodkimi nie każdy przepada podobnie z wytrawnymi za to pół słodkie będzie takie neutralne . Tylko nie płacz na przysiedze bo to taki moment że człowiekowi się wszystko przypomina 😚😚🤭

Chyba dobrze że nie niżej Anetka 😅 będę uważać na siebie dzisiaj w pracy. ;) ach szkoda ze nie mam na rano...A tak cały dzień w plecy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2019, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jagodowamery wrote:
    Chyba dobrze że nie niżej Anetka 😅 będę uważać na siebie dzisiaj w pracy. ;) ach szkoda ze nie mam na rano...A tak cały dzień w plecy.
    Nie nawidze popołudniowych zmian :-/ tym Bardziej że jestem poranny ptaszek i niezależnie od tego jak pracuje wstaje przed 5 - ta

A napisałam że dobrze że nie wyżej bo u mnie takie ciśnienie skończyło się wylewem do oka 😱

Także Mery jednym słowem niech Ci nie leci z ZADNEJ dziurki 😂😂

• adaska Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2019, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Typowo... sobota, zamiast pospać i odespać to wstaje przed 8 a so pracy ledwo mnie z łóżka wyciągnąć. Dzisiaj znowu pogoda butelkowa 🙄
    Przyznać się, u której swieci słonko? 😉

👼🏻6tc 👼🏻9tc

28.05.2020⏸🍀
    18.01.2021
    💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
    💙Staś 11:00, 47cm 2330g

Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2019, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adaska wrote:
    Dzień dobry!
    Typowo... sobota, zamiast pospać i odespać to wstaje przed 8 a so pracy ledwo mnie z łóżka wyciągnąć. Dzisiaj znowu pogoda butelkowa 🙄

U mnie :-)
    Jest zacnie słońce wali do okna ptaszki cwierkaja A ja oglądam nastoletnia Marie Stuart;-)

• adaska Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2019, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetka32 wrote:
    U mnie :-)
    Jest zacnie słońce wali do okna ptaszki cwierkaja A ja oglądam nastoletnia Marie Stuart;-)
    To prześlij troszkę promyczkow! 🥺
    Ja oglądam dzień dobry wakacje :)

👼🏻6tc 👼🏻9tc

28.05.2020⏸🍀
    18.01.2021
    💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
    💙Staś 11:00, 47cm 2330g

Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️
  • MisiaMonisia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2019, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zero słońca. ...tylko deszczowe chmury :(
    Nie lubię takiej pogody .

Mnie też jest ciężko wstać do pracy a w weekendy wstaje rano 😂
    Jedyny plus mojej pracy....zawsze mam na rano 😀

Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣

Nasze Aniołki:
    👼 - 21.02.2014r. (10tc),
    👼 - 7.06.2020r. (CB).

Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
    Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
    Moja Kochana Molly 🐕
    - 17.03.2021r. 🖤

💊 Euthyrox N100

Starania od : luty 2019 r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2019, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny A czy bol kręgosłupa zawsze oznacza coś złego?
    No rypie mnie dziś niesamowicie

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2019, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myśle Anetko ze to jeden z objawów ciazy :) masz moze jakaś wadę postawy? A szczególnie pogłębiona lordoze? (To wgłębienie w odcinku lędźwiowym kręgosłupa) poza tym jednak jak się dużo leży to plecy tez potrafią przez to bolec w krzyżu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2019, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się dzisiaj tak na mojego niemiłosiernie wkur***** ze głowa mała! Ze 3 tyg temu przywiózł preparat do czyszczenia piekarnika - tak zwane Meglio. Wyczyścił ładnie cały piekarnik i nie wiem po co (!!!!!) taka płaska blaszkę. Oczywiście zrobił to w zlewie w którym leżały różne drewniane przybory. Łopatki wywaliłam i chciałam deskę do krojenia tez wywalić. Ale umył ja i stwierdził ze on sobie zabierze do swojego warsztatu. Kochany mąż zrobił mi dzisiaj pyszne śniadanie i oczywiście pokroił wszystko na wspomnianej desce. Taki mnie szlag trafił jak już to zobaczyłam (oczywiście po jedzeniu) ze dobrze ze go teraz nie ma w domu bo bym chyba gołymi rękami udusiła 😭 myślicie dziewczyny ze tam już na tej desce nic nie było?! No cholera mnie zaraz wezmie... boje się tej żrącej chemii, ze mi krzywdę dziecku zrobi 😭

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2019, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masia wrote:
    A ja się dzisiaj tak na mojego niemiłosiernie wkur***** ze głowa mała! Ze 3 tyg temu przywiózł preparat do czyszczenia piekarnika - tak zwane Meglio. Wyczyścił ładnie cały piekarnik i nie wiem po co (!!!!!) taka płaska blaszkę. Oczywiście zrobił to w zlewie w którym leżały różne drewniane przybory. Łopatki wywaliłam i chciałam deskę do krojenia tez wywalić. Ale umył ja i stwierdził ze on sobie zabierze do swojego warsztatu. Kochany mąż zrobił mi dzisiaj pyszne śniadanie i oczywiście pokroił wszystko na wspomnianej desce. Taki mnie szlag trafił jak już to zobaczyłam (oczywiście po jedzeniu) ze dobrze ze go teraz nie ma w domu bo bym chyba gołymi rękami udusiła 😭 myślicie dziewczyny ze tam już na tej desce nic nie było?! No cholera mnie zaraz wezmie... boje się tej żrącej chemii, ze mi krzywdę dziecku zrobi 😭

Masia aż tak to nie działa, myślę. Gorzej jakbyś to świństwo wypiła.

Masia, Masia, Masia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2019, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetka32 wrote:
    Nie nawidze popołudniowych zmian :-/ tym Bardziej że jestem poranny ptaszek i niezależnie od tego jak pracuje wstaje przed 5 - ta

A napisałam że dobrze że nie wyżej bo u mnie takie ciśnienie skończyło się wylewem do oka 😱

Także Mery jednym słowem niech Ci nie leci z ZADNEJ dziurki 😂😂

Anetko wolałabym żeby z którejś (tej konkretnej!) dziurki leciało, ale w swoim czasie.:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2019, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adaska wrote:
    Dzień dobry!

U mnie i mogę je oddać, bo właśnie jadę na 13:45 do pracy, więc nie jest mi potrzebne. Skończę o 22:30 to już nie będzie słońca a tak po co ma się marnować 😅

adaska lubi tę wiadomość

• Atyde Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2019, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetka32 wrote:
    Dziewczyny A czy bol kręgosłupa zawsze oznacza coś złego?
    No rypie mnie dziś niesamowicie
    Mnie boli od początku ciąży do teraz, w pierwszej było tak samo :) jeżeli nic innego temu nie towarzyszy to jest to normalne :)

Nasza kochana córeczka Jagódka
    20.02.2018r. - 01.03.2018r.

27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna

Zostałam mamą!
    Oliwia 🥰 27.09.2019r.

Zosia 🥰 17.05.2021r.
  • Atyde Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2019, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola przykro mi, ale nic straconego, - chociaż w sumie lepiej nastawić się na to gorsze, a później jak będzie ok to miło się zaskoczyć niż w innym przypadku boleśnie rozczarowac. Zrób bete i zobaczymy co tam wyjdzie

Zostałam mamą!
    Oliwia 🥰 27.09.2019r.

Zosia 🥰 17.05.2021r.
  • Atyde Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2019, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masia wrote:
    Myślę że nic Ci ani dzidziusiowi nie będzie :) myślę że w samej żywności na codzień spożywamy już tak bardzo dużo chemii, że głowa boli :) także nasze dzieciaczki są silne :)

Masia lubi tę wiadomość

Zostałam mamą!
    Oliwia 🥰 27.09.2019r.

Zosia 🥰 17.05.2021r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2019, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagodowa a ten Twój A to ile ma lat? Mój mąż ma 30 i staramy się ale przycisnelam go ostatnio i co? On nie ma jakiegoś ciśnienia na dziecko jeszcze, bardziej robi to dla mnie... 😒 wiec myśle ze to kwestia wieku i dojrzałości...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2019, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masia chyba to jednak od tego leżenia. Ruszylam się na chwilę, wyszłam z domu pojechałam do rossmana weszłam do pepco i czuje się jak nowo narodzona. Atyde dzięki uspokoilyscie mnie

Masia, Atyde lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2019, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z tą lordoza to coś może być na rzeczy, bo mój kręgosłup często wygiety jest w łuk już sam koci grzbiet wiele pomaga

‹‹ 788 789 790 791 792 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ