Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjagodowamery wrote:Mnie troszkę bolała po tym krwawieniu z nosa.
To zapewne ciśnienie. Za dużo nerwów
Dobrze że noskiem poszło A nie wyżej- uważaj na siebie
Nera A dziękujębędę się cieszyć czy to z chłopca czy z dziewczynki równie mocno ! Oby do drugiego trymestru ! Potem przyjdą zapewne nowe zmartwienia ale ryzyko już będzie trochę niższe.
Nadal nie umiem uwierzyć w to że jestem w ciąży! Czuje się całkiem dobrze , aż tak mega dokuczliwych objawów nie mam na piersiach dużo zauwazalnych pękniętych naczynek . Ty jeszcze niecały miesiąc i startujesz
Baby dust , jak Twoja beta? Nieiwem robiłaś? Czy coś się u Ciebie ruszyło?
Adaska niech bolą cycki w kosmos . W pierwszej ciąży miałam kamienie bol zaraz od owulacji ( chyba) bo miałam wrażenie że bolą wieczność. Bol brzucha taki jak na @ dosłownie pamiętam wymuszalam seks na mezu żeby się ruszyć żeby @ przyszła i nic ... Także niech Cię boli 😁😁😁
( trochę to sadystycznie brzmi )
Misia ja niedawno byłam w delegacji na weselu i koleżanka dostala Winko tak ładnie ozdobione - także jak najbardziej wypada:-)
Polecam pół słodkie bo za słodkimi nie każdy przepada podobnie z wytrawnymi za to pół słodkie będzie takie neutralne . Tylko nie płacz na przysiedze bo to taki moment że człowiekowi się wszystko przypomina 😚😚🤭Nera1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnetka32 wrote:To zapewne ciśnienie. Za dużo nerwów
Dobrze że noskiem poszło A nie wyżej- uważaj na siebie
Nera A dziękujębędę się cieszyć czy to z chłopca czy z dziewczynki równie mocno ! Oby do drugiego trymestru ! Potem przyjdą zapewne nowe zmartwienia ale ryzyko już będzie trochę niższe.
Nadal nie umiem uwierzyć w to że jestem w ciąży! Czuje się całkiem dobrze , aż tak mega dokuczliwych objawów nie mam na piersiach dużo zauwazalnych pękniętych naczynek . Ty jeszcze niecały miesiąc i startujesz
Baby dust , jak Twoja beta? Nieiwem robiłaś? Czy coś się u Ciebie ruszyło?
Adaska niech bolą cycki w kosmos . W pierwszej ciąży miałam kamienie bol zaraz od owulacji ( chyba) bo miałam wrażenie że bolą wieczność. Bol brzucha taki jak na @ dosłownie pamiętam wymuszalam seks na mezu żeby się ruszyć żeby @ przyszła i nic ... Także niech Cię boli 😁😁😁
( trochę to sadystycznie brzmi )
Misia ja niedawno byłam w delegacji na weselu i koleżanka dostala Winko tak ładnie ozdobione - także jak najbardziej wypada:-)
Polecam pół słodkie bo za słodkimi nie każdy przepada podobnie z wytrawnymi za to pół słodkie będzie takie neutralne . Tylko nie płacz na przysiedze bo to taki moment że człowiekowi się wszystko przypomina 😚😚🤭
Chyba dobrze że nie niżej Anetka 😅 będę uważać na siebie dzisiaj w pracy.ach szkoda ze nie mam na rano...A tak cały dzień w plecy.
-
nick nieaktualnyjagodowamery wrote:Chyba dobrze że nie niżej Anetka 😅 będę uważać na siebie dzisiaj w pracy.
ach szkoda ze nie mam na rano...A tak cały dzień w plecy.
tym Bardziej że jestem poranny ptaszek i niezależnie od tego jak pracuje wstaje przed 5 - ta
A napisałam że dobrze że nie wyżej bo u mnie takie ciśnienie skończyło się wylewem do oka 😱
Także Mery jednym słowem niech Ci nie leci z ZADNEJ dziurki 😂😂 -
Dzień dobry!
Typowo... sobota, zamiast pospać i odespać to wstaje przed 8 a so pracy ledwo mnie z łóżka wyciągnąć. Dzisiaj znowu pogoda butelkowa 🙄
Przyznać się, u której swieci słonko? 😉👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
nick nieaktualnyadaska wrote:Dzień dobry!
Typowo... sobota, zamiast pospać i odespać to wstaje przed 8 a so pracy ledwo mnie z łóżka wyciągnąć. Dzisiaj znowu pogoda butelkowa 🙄
Przyznać się, u której swieci słonko? 😉
U mnie
Jest zacnie słońce wali do okna ptaszki cwierkaja A ja oglądam nastoletnia Marie Stuart;-) -
Anetka32 wrote:U mnie
Jest zacnie słońce wali do okna ptaszki cwierkaja A ja oglądam nastoletnia Marie Stuart;-)
Ja oglądam dzień dobry wakacje👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
U mnie zero słońca. ...tylko deszczowe chmury
Nie lubię takiej pogody .
Mnie też jest ciężko wstać do pracy a w weekendy wstaje rano 😂
Jedyny plus mojej pracy....zawsze mam na rano 😀Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja się dzisiaj tak na mojego niemiłosiernie wkur***** ze głowa mała! Ze 3 tyg temu przywiózł preparat do czyszczenia piekarnika - tak zwane Meglio. Wyczyścił ładnie cały piekarnik i nie wiem po co (!!!!!) taka płaska blaszkę. Oczywiście zrobił to w zlewie w którym leżały różne drewniane przybory. Łopatki wywaliłam i chciałam deskę do krojenia tez wywalić. Ale umył ja i stwierdził ze on sobie zabierze do swojego warsztatu. Kochany mąż zrobił mi dzisiaj pyszne śniadanie i oczywiście pokroił wszystko na wspomnianej desce. Taki mnie szlag trafił jak już to zobaczyłam (oczywiście po jedzeniu) ze dobrze ze go teraz nie ma w domu bo bym chyba gołymi rękami udusiła 😭 myślicie dziewczyny ze tam już na tej desce nic nie było?! No cholera mnie zaraz wezmie... boje się tej żrącej chemii, ze mi krzywdę dziecku zrobi 😭
-
nick nieaktualnyMasia wrote:A ja się dzisiaj tak na mojego niemiłosiernie wkur***** ze głowa mała! Ze 3 tyg temu przywiózł preparat do czyszczenia piekarnika - tak zwane Meglio. Wyczyścił ładnie cały piekarnik i nie wiem po co (!!!!!) taka płaska blaszkę. Oczywiście zrobił to w zlewie w którym leżały różne drewniane przybory. Łopatki wywaliłam i chciałam deskę do krojenia tez wywalić. Ale umył ja i stwierdził ze on sobie zabierze do swojego warsztatu. Kochany mąż zrobił mi dzisiaj pyszne śniadanie i oczywiście pokroił wszystko na wspomnianej desce. Taki mnie szlag trafił jak już to zobaczyłam (oczywiście po jedzeniu) ze dobrze ze go teraz nie ma w domu bo bym chyba gołymi rękami udusiła 😭 myślicie dziewczyny ze tam już na tej desce nic nie było?! No cholera mnie zaraz wezmie... boje się tej żrącej chemii, ze mi krzywdę dziecku zrobi 😭
Masia aż tak to nie działa, myślę. Gorzej jakbyś to świństwo wypiła.Masia, Masia, Masia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnetka32 wrote:Nie nawidze popołudniowych zmian
tym Bardziej że jestem poranny ptaszek i niezależnie od tego jak pracuje wstaje przed 5 - ta
A napisałam że dobrze że nie wyżej bo u mnie takie ciśnienie skończyło się wylewem do oka 😱
Także Mery jednym słowem niech Ci nie leci z ZADNEJ dziurki 😂😂
Anetko wolałabym żeby z którejś (tej konkretnej!) dziurki leciało, ale w swoim czasie. -
nick nieaktualnyadaska wrote:Dzień dobry!
Przyznać się, u której swieci słonko? 😉
U mnie i mogę je oddać, bo właśnie jadę na 13:45 do pracy, więc nie jest mi potrzebne. Skończę o 22:30 to już nie będzie słońca a tak po co ma się marnować 😅adaska lubi tę wiadomość
-
Anetka32 wrote:Dziewczyny A czy bol kręgosłupa zawsze oznacza coś złego?
No rypie mnie dziś niesamowiciejeżeli nic innego temu nie towarzyszy to jest to normalne
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Ola przykro mi, ale nic straconego, - chociaż w sumie lepiej nastawić się na to gorsze, a później jak będzie ok to miło się zaskoczyć niż w innym przypadku boleśnie rozczarowac. Zrób bete i zobaczymy co tam wyjdzieNasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Masia wrote:A ja się dzisiaj tak na mojego niemiłosiernie wkur***** ze głowa mała! Ze 3 tyg temu przywiózł preparat do czyszczenia piekarnika - tak zwane Meglio. Wyczyścił ładnie cały piekarnik i nie wiem po co (!!!!!) taka płaska blaszkę. Oczywiście zrobił to w zlewie w którym leżały różne drewniane przybory. Łopatki wywaliłam i chciałam deskę do krojenia tez wywalić. Ale umył ja i stwierdził ze on sobie zabierze do swojego warsztatu. Kochany mąż zrobił mi dzisiaj pyszne śniadanie i oczywiście pokroił wszystko na wspomnianej desce. Taki mnie szlag trafił jak już to zobaczyłam (oczywiście po jedzeniu) ze dobrze ze go teraz nie ma w domu bo bym chyba gołymi rękami udusiła 😭 myślicie dziewczyny ze tam już na tej desce nic nie było?! No cholera mnie zaraz wezmie... boje się tej żrącej chemii, ze mi krzywdę dziecku zrobi 😭
myślę że w samej żywności na codzień spożywamy już tak bardzo dużo chemii, że głowa boli
także nasze dzieciaczki są silne
Masia lubi tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-