Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Winter
Jak ja się dzisiaj czuje? Chyba dobrze, oprócz bólu piersi i kłucia w brzuchu. Wzdyma mnie nawet po arbuzie.
Ola, Baby trzymajcie się dziewczynki 🥺♥️👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Anetka do niedzielnej kawki pieke Maczek porzeczkowy 😁😁🍰🥧🍰🥧34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
OlaaM wrote:
dzieki dziewczyny za tyle milych slow
powoli czas nadchodzi na pozegnanie nadziei
ostatni raz sprobuje z pelnym zelaznym zestawem (teraz bylam bez sterydow ale na heparynie) jak nie wyjdzie znowu to odpuszczam , mam cudowne dzieci moze nie dane mi miec wiecej i tyle -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla, Babydust jest mi tak strasznie przykro. Niesprawiedliwe to wszystko. Im bardziej się chce, tym gorzej jest zajść w ciążę. A jak już się zajdzie i jest radość, to jakby ktoś życzył źle i wszystko się kończy
Trzymam za Was kciuki, nie można się poddawać. Trzeba swoje przecierpieć i iść dalej. Zaslugujecie na cudownego dzidziusia. Jestem z Wami,tulę mocno.
Wiecie co, mam wrażenie że jestem cała opuchnięta, zaczynając od nosa, a kończąc na kostkach... wzdyma mnie, wszyscy dziwnie spoglądają. Brzuch jak balon. W dodatku dzisiaj w pracy wieczorem złapała mnie biegunka. Masakra jakaś. Nos to mam taki obrzęknięty, że nie mam jak oddychać. Na papierze przy siąkaniu nitki krwi, więc chyba coś ze śluzówką. Chyba za sucha jest. Polecacie coś na te n stan?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2019, 09:53
-
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim 😘 trochę pospalam sobie dzisiaj. Zasnęłam przed drugą, wstałam niedawno. Będę ruszać z kawką i śniadaniem. Komuś zrobić kawki?
Wiecie co, brzuch mnie boli od samego rana, jak na okres, czuje takie napięcie. Ciężko jest mi się ruszać z tym uczuciem ciążenia. Jak sobie z tym poradzić? Termin za jakieś 8 dni dopiero.. minimum. -
jagodowamery wrote:Dzień dobry wszystkim 😘 trochę pospalam sobie dzisiaj. Zasnęłam przed drugą, wstałam niedawno. Będę ruszać z kawką i śniadaniem. Komuś zrobić kawki?
Wiecie co, brzuch mnie boli od samego rana, jak na okres, czuje takie napięcie. Ciężko jest mi się ruszać z tym uczuciem ciążenia. Jak sobie z tym poradzić? Termin za jakieś 8 dni dopiero.. minimum.
Dzień dobry!
Tez dzisiaj pospałam
Ja już po śniadanku, dopijam kawkę i lecę do kuchni robić ciasto. Dzisiaj idziemy popołudniu do znajomych to będzie jak znalazł
Miłego dnia.
-
nick nieaktualnyHej;-)
Ja dziś standardowo po 5 na nogach:-)
Kompocik z rabarbaru już gotowy na obiad kluski mięsko i buraczki
Ohhh już bym jadła.
Ciasto też bym takie rabarbarowe wsuneła- niestety nie używam już piekarnika ( długa historia - lęk) i pomimo wymiany sprzętu na nowy stoi nie używany A właściwie już odlaczony .
Jakby mi się tak męża udało przekonać na indukcje to problem byłby z głowy niestety on nie ugiety
Obecnie mam płytę gazową na butle - czego się panicznie boję ale to też długa historia
Jakie plany dziewuszki na dziś? -
Anetka32 wrote:Hej;-)
Ja dziś standardowo po 5 na nogach:-)
Kompocik z rabarbaru już gotowy na obiad kluski mięsko i buraczki
Ohhh już bym jadła.
Ciasto też bym takie rabarbarowe wsuneła- niestety nie używam już piekarnika ( długa historia - lęk) i pomimo wymiany sprzętu na nowy stoi nie używany A właściwie już odlaczony .
Jakby mi się tak męża udało przekonać na indukcje to problem byłby z głowy niestety on nie ugiety
Obecnie mam płytę gazową na butle - czego się panicznie boję ale to też długa historia
Jakie plany dziewuszki na dziś?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlaaM wrote:Trochę jestem zielona w temacie testów owu. Zrobiłam przed chwila i jest negatywny, a wczoraj wieczorem po 20 był pozytywny. Co to znaczy?
Pik lh wystąpił to kiedy będzie owu?
Ja miałam to samo. 03.07 pozytywny, 4.07 już negatywny. Zaznaczyłam na wykresie owulacje na dzień 03.07, więc zaczął mi wyliczać dni fazy lutealnej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlaaM wrote:Trochę jestem zielona w temacie testów owu. Zrobiłam przed chwila i jest negatywny, a wczoraj wieczorem po 20 był pozytywny. Co to znaczy?
Pik lh wystąpił to kiedy będzie owu?
Od momentu piku owulacja wystepuje od 24h do 48 h dlatego mnie Pani Doktor od momentu piku kazała się bzykać 3 dniOlaaM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny za miłe słowa, ale żadna kobieta tego nie zrozumie co czegoś takiego nigdy nie przeżyła, nikomu tego nie życzę, nawet największemu wrogowi...
Coś zrobiłam źle i dlatego wyszło jak wyszło, jest mi przykro i co przepłakałam to moje, oczywiście nie poddam się i będę walczyć dalej, partner dodaje mi siłę i jest najlepszym facetem na świecie, wspiera mnie najlepiej jak umie i gdyby nie On to chyba byłabym na skraju załamania..
Wczoraj zauważyłam nitkę krwi na papierze i później plamkę śluzu delikatnie różowego, mam nadzieje, że moja macica sama się oczyści i ominie mnie zabieg, bo nie chciałabym długo czekać aby znowu zacząć starania...
Po wszystkim idę do mojej ginki po plan działania i mam nadzieje, że jeszcze w tym roku mój aniołek do mnie wróci.
A za was staraczki trzymam kciuki, żebyście nigdy nie musiały przez takie coś przechodzić ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2019, 14:37
-
Ola przykro mi bardzo
Tule mocno 😘
Tez oczyscilam sie sama, tak polecił mi lekarz z IP.
Niestety ból psychiczny zostaje
Dobrze ze masz wsparcie.
Jagodowa może na te bóle warto wziąć Nospe?
Może to Kropek się rozgoscil i daje po malu mamie popalić
Ja dziś na obiad miałam kluski ziemniaczane z boczkiem i kapusta 😁 tak Nas jakoś naszło.
Ciągle mieso i mięso. ...juz mi zbrzydło.
Teraz idziemy na drzemkę 😋
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
nick nieaktualnyMisiaMonisia wrote:Ola przykro mi bardzo
Tule mocno 😘
Tez oczyscilam sie sama, tak polecił mi lekarz z IP.
Niestety ból psychiczny zostaje
Dobrze ze masz wsparcie.
Jagodowa może na te bóle warto wziąć Nospe?
Może to Kropek się rozgoscil i daje po malu mamie popalić
Ja dziś na obiad miałam kluski ziemniaczane z boczkiem i kapusta 😁 tak Nas jakoś naszło.
Ciągle mieso i mięso. ...juz mi zbrzydło.
Teraz idziemy na drzemkę 😋
Monisia - jaki kropek? Ja się dopytowywuje 🤣🤣 ech chcialabym w tej sytuacji żeby nikt się nie rozgościł...jakby było inaczej to bym się bardziej cieszyła