Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOlaa..32 wrote:Tak, nadal jestem w szpitalu, dzisiaj powtórzyli bete i spadła, ale będą mi jeszcze jutro powtarzać, nie wiem po co, ale niech im będzie 🤦🏽♀️ Mniej już krwawię, brzuch o dziwo mocno nie bolał, tylko takie delikatne skurcze miałam, dzisiaj beta wynosiła 40 coś, więc na dniach powinna spaść już do zera. Za 2 tygodnie chce jechać do mojej ginki po plan działania i zaczniemy starania na nowo, myśle, że po pierwszej @ będziemy mogli się już starać, bo u mnie nie było zarodka, tylko sam pęcherzyk, więc ciąża musiała się zatrzymać gdzieś na 4 tygodniu, bo nawet pęcherzyka żółtkowego nie miałam.
Czytałam, że kobiety szybko zachodziły w ciąże po poronieniu jeszcze przed pierwszą @, ciekawe to jest 🤔
Muszą sprawdzić czy spada prawidłowo żeby żadnych powikłań nie było.
U mnie nawet po zabiegu beta nie spadała więc zdecydowali o drugim ( niestety ) . Najważniejsze że jesteś pod opieką
Trzymaj się -
A u mnie staranka były. Już pewnie kończą się dni płodne. Więc ten mój cykl będzie trwał 24 dni. Krótko ale bywało znacznie gorzej:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlaa..32 wrote:Tak, nadal jestem w szpitalu, dzisiaj powtórzyli bete i spadła, ale będą mi jeszcze jutro powtarzać, nie wiem po co, ale niech im będzie 🤦🏽♀️ Mniej już krwawię, brzuch o dziwo mocno nie bolał, tylko takie delikatne skurcze miałam, dzisiaj beta wynosiła 40 coś, więc na dniach powinna spaść już do zera. Za 2 tygodnie chce jechać do mojej ginki po plan działania i zaczniemy starania na nowo, myśle, że po pierwszej @ będziemy mogli się już starać, bo u mnie nie było zarodka, tylko sam pęcherzyk, więc ciąża musiała się zatrzymać gdzieś na 4 tygodniu, bo nawet pęcherzyka żółtkowego nie miałam.
Czytałam, że kobiety szybko zachodziły w ciąże po poronieniu jeszcze przed pierwszą @, ciekawe to jest 🤔
Znam nawet przypadek ze koleżanka zaszła po zabiegu odrazu, nie doczekała nawet pierwszej @. Co prawda dziewczynka urodziła się miesiąc za wcześnie ale praktycznie cała ciąża bezproblemowa, a córeczka śliczna i zdrowanatomiast u Ciebie sprawa wyglada lepiej bo zabiegu uniknęłas
zapytaj jednak lekarza, bo mnie mój kazał czekać do pierwszej normalnej @
-
Cześć dziewczynki.
Dzisiaj nastrój do dupy. Najchętniej bym się schowała pod kołdra i została tam na długi czas. Taki sen zimowy.
Moi rodzice nie mogą się dogadać w sprawie rozwodu i wczoraj byłam świadkiem ich kłótni.... Cały czas mam łzy w oczach.
Z obliczeń mi wyszło, ze @ powinna być planowo w piątek. Przy założeniu, ze owu (domniemana) była 27/28 dc przy fl 16 dniowej.
Dzisiaj zauważyłam beżowy śluz. Albo infekcja albo się zaczyna.👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Adaska jakie piękności masz na zdjęciu profilowym
zakochałam się
a co do śluzu to ja mam całą ciążę na przemian beżowy i przezroczysty
Anetka ja z Jagódka byłam w 9tc pierwszy raz u lekarza i normalnie becikowe dostałam
Ola byle to już minęło i do działania...
Nera to fajnie masz, że cię nie ciągnie do tych papierochowNera1986 lubi tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nick nieaktualnyDodzwonilam się w końcu do poradni. Wizyta 22 czyli to będzie 9t6d czyli się liczy skończone to będzie 9
Daj Boże siły dotrwać
Adaska beżowy śluz to często jest na początku ciąży też 🤭🤭🤭😁😁😁😁✊✊✊✊✊
Rozumiem że test dziś negatywny . Tylko że jak w piątek masz dostać to jeszcze mamy dwa dni i wszystko się może zdarzyć ... la la la la -
Anetka32 wrote:Dodzwonilam się w końcu do poradni. Wizyta 22 czyli to będzie 9t6d czyli się liczy skończone to będzie 9
Daj Boże siły dotrwać
Adaska beżowy śluz to często jest na początku ciąży też 🤭🤭🤭😁😁😁😁✊✊✊✊✊
Rozumiem że test dziś negatywny . Tylko że jak w piątek masz dostać to jeszcze mamy dwa dni i wszystko się może zdarzyć ... la la la laa ty chodzisz prywatnie czy na NFZ??
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Edytko postanowiłam zmienić zdjęcie i zamiast mieć na nim psiaka z internetu pokazać swoją psią córcię
Anetka, tak. Dzisiaj Pink negatywny 🤷🏻♀️👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
nick nieaktualnyAtyde wrote:To idealnie się wstrzelisz z tygodniem
a ty chodzisz prywatnie czy na NFZ??
I tak i tak .
Do położnej dzwoniłam na nfz , natomiast częściej bywałam u Pani Doktor prywatnie . Na nfz szłam jak miałam większą ilość recept- szczególnie luteiny
Gdzie koszt na nfz to 10 zł A prywatnie 130 -
nick nieaktualnyadaska wrote:Edytko postanowiłam zmienić zdjęcie i zamiast mieć na nim psiaka z internetu pokazać swoją psią córcię
Anetka, tak. Dzisiaj Pink negatywny 🤷🏻♀️
Oj tam nie ma co myśleć przecież test napewno się pomylił
Clera już sobie zostaw na piątek 😁 -
Anetka32 wrote:Oj tam nie ma co myśleć przecież test napewno się pomylił
Clera już sobie zostaw na piątek 😁👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
nick nieaktualny
-
https://zapodaj.net/1a5f9df57885d.jpg.html
-
Wstawiłam lh ten na górze z wczoraj a ten na dole z dziś. Chyba z dziś bardziej pozytywny? Choć ten wczoraj też ładny i raz dwa ciemniały kreski. Dziś to równo testowa z kontrolną więc może dziś a najpóźniej owu. A w nocy były staranka;)
-
Masia wrote:Znam nawet przypadek ze koleżanka zaszła po zabiegu odrazu, nie doczekała nawet pierwszej @. Co prawda dziewczynka urodziła się miesiąc za wcześnie ale praktycznie cała ciąża bezproblemowa, a córeczka śliczna i zdrowa
natomiast u Ciebie sprawa wyglada lepiej bo zabiegu uniknęłas
zapytaj jednak lekarza, bo mnie mój kazał czekać do pierwszej normalnej @
Masia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosiaaa28 wrote:Hej dziewczyny czy ktoraj z was miala przepisany duphoston na plamienia przed miesiaczkami?? A takze podczas staran? Dzis mija 4 dzien przyjmowania a od 3 dni widze u siebie delikatne krwawienie... Nie wiem czy to juz okres czy to normalne??
-
nick nieaktualnyDzisiaj znowu mi się puściła krew z nosa 💁♀️ pewnie przemęczenie organizmu tym razem, po tych dwóch 11.5 w pracy..
dzisiaj popołudnie pracuje, o ile znowu mi nie będzie lecieć krew i nie wezmę urlopu na żądanie drugiego w tym miesiącu 💁♀️🤨 oczywiście żartuje bo i tak pójdę do pracy 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2019, 12:12
-
Progesteronu nie badalam.. W Polsce bede dopiero jesienia wiec pewnie bede zmuszona tutaj
Zrobic .. Piersi mnie jakos szczegolnie nie bola i innych objawow / skutkow tez nie man.. No i wczoraj po poludnniu mialam krwawienie i do tej pory znow nie. Moze jeszcze przyjme i zobacze co bedzie dalej chociaz w tym miesiacu owulke wyczulam na okolo 11 dzien cyklu.. Test owulacyjny wykonywalam i rowniez tak wskazywal.. Wiec byc moze ze powinnam szybciej zazyc dupka a nie tego 17 dnia..