Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla u Ciebie tez wszystko będzie dobrze! Ciąża to duży szok dla organizmu i często za pierwszym razem nie potrafi on sobie z nią poradzić. Zarówno Ty, Mysza, ja czy Anetka należymy do tych 60% przypadków, które ronią pierwsze ciąże. I niestety ponoć to norma. Każdej zdrowej kobiecie podobno mogą się zdarzyć 2 poronienia i niestety to tez ponoć norma.
-
nick nieaktualnyMasia wrote:Ola u Ciebie tez wszystko będzie dobrze! Ciąża to duży szok dla organizmu i często za pierwszym razem nie potrafi on sobie z nią poradzić. Zarówno Ty, Mysza, ja czy Anetka należymy do tych 60% przypadków, które ronią pierwsze ciąże. I niestety ponoć to norma. Każdej zdrowej kobiecie podobno mogą się zdarzyć 2 poronienia i niestety to tez ponoć norma.
No racja ja pierwsza ciążę też poronilam organizm zwariował- to pewnie tak jak mówisz musi się przyswoić poznać nowa sytuację -
Witam was wszystkie bardzo serdecznie! Trzymam za was kciuki bardzo mocno!
Zapoznaje się dopiero co z tym forum, ale zamierzam wchodzić tutaj choć na chwilkę każdego dnia.
Z narzeczonym mieszkam w Niemczech, ale po nowym roku zamierzamy wrócić. Powiedzieliśmy sobie, że fajnie by było wrócić już w trójkę, z naszym bobasem w brzuszku.
Zeszłego roku straciłam niestety ciąże. Jestem dobrej myśli i mam nadzieje, że teraz wszytko pójdzie po naszej myśli.
Ostatnie miesiące są dla mnie jak najbardziej pozytywne.. Zaręczyny, złapanie welona na weselu to teraz czas na upragnionego bobaska.
Teraz się nie nastawiałam na ciąże ponieważ starania zaczęliśmy w 24 dc, ale zawsze byłam dobrej myśli. Dzisiaj przyszła @, ale już po @ powiedzieliśmy sobie, że zaczynamy starania na 100%.
Tak jak powiedziałam trzymam za was wszystkie kciuki! ❤️ -
Anetka32 wrote:Napewno to wiesz ...
Ja tam w dni płodne się zawsze w miarę możliwości bzykam codziennie
Poprzednim razem jak zaszlam w ciążę to było całe 2 razy w miesiącu 😂😂 -
Witaj Margaretta serdecznie i życzę aby marzenie się spełniło !
Hej dziewczynki 😘
U mnie miało być w tym miesiącu bez starań, a mąż mi na wspak robi i 8 lipca wene na córkę złapał i z czystą premedytacją strzelił ! 🤦♀️Od wczoraj rozpoczęły się płodne . Strach serduszkować z Nim teraz jak takich wizji dostaje 😅
Dobrze Ola32 ,że organizm "sam" się oczyszcza . Ja nie jestem pewna czy przez skrobankę nie popierdzieliło się u mnie
Winter, Mishigami00 - co u Was kochane?
Czy adelaa jeszcze tu zagląda? (Normalnie nie jestem pewna czy nick dobrze napisałam-tak dawno nie widziałam żadnego wpisu)
Olaa - jak obecna sytuacja u Ciebie? (Przepraszam jeśli pisałaś a pominęłam ) Tak Nas tu dużo, że ciężko połapać się nadrabiając zaległości)
Babydust1 - jak samopoczucie słońce?
Masia, Anetka - szczęśliwego dotrwania do rozwiązania życzę ♡
Masia lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualnyHej Nera !
Jak miło mi to czytaćMąż zapewne wie co robi 😁😁😁 to jak już zaczął to może jednak
Ja już nogami po ścianach chodzę tak mi się chce, przed wczoraj próbowaliśmy ale takiego drewna to mój mąż jeszcze w łóżku nie miał. Bezsensu stwierdziliśmy bo przyjemności z tego zero więcej strachu jak to warte . Mimo wszystko nic się po tym nie działo żadnych plamien czy boli będę rozmawiać z gin na wizycie czy można czy nie.
Mąż mnie dopadł i stwierdził że dzidzi musi czuć nasza miłość no kochany 🤭🤭
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anetka32 wrote:Popilam ? Prawie całą butelka ? 😂😂😂😂👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Ktoś pisał o krewetkach na obiad jak to robisz:)?
-
Ania 89 wrote:Ktoś pisał o krewetkach na obiad jak to robisz:)?
jagodowamery, Miska _a lubią tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
nera z takich niestarankowych cykli ile dzieci sie urodzilo
a co ze zdrowiem ci szwankuje
ja ponowilam badania insuliny (musialam leki odstawic na 7 dni ale masakra jak po odstawieniu lekow mi sie jesc chcialo i ciagnelo do slodkiegotak jak wytrzymywalam na lekach 5 godzin pomiedzy posilkami to teraz ledwo dawalam rade z posilkami co 4 godziny
) ale dalej poziom insuliny jest bardzo podwyzszony choc jest lepiej troszke
wiec to dalej moze byc przyczyna braku implantacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2019, 21:02
-
babydust1 wrote:nera z takich niestarankowych cykli ile dzieci sie urodzilo
a co ze zdrowiem ci szwankuje
ja ponowilam badania insuliny (musialam leki odstawic na 7 dni ale masakra jak po odstawieniu lekow mi sie jesc chcialo i ciagnelo do slodkiegotak jak wytrzymywalam na lekach 5 godzin pomiedzy posilkami to teraz ledwo dawalam rade z posilkami co 4 godziny
) ale dalej poziom insuliny jest bardzo podwyzszony choc jest lepiej troszke
wiec to dalej moze byc przyczyna braku implantacji
Normalnie przeciez powinno się jeść co 3 godzinyNikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Misia no wlasnie przez hiperinsulinemie , wlasnie przez to ze jadlam co 3 godz male porcje narobilam sobie "kuku" w organizmie
insulina mi nie opada po 2 godz po posilku tak jak powinna ale rosnie wiec jedzac co 3 godz moj organizm non stop byl na bardzo wysokim poziomie insuliny
dzieki badaniom wiem ze musze jesc porzadnie ale rzadko zeby insulina zdazyla spasc zanim znowu cos moge zjesc -
Margaretta witamy także trzymam za Ciebie kciuki u nas zawsze możesz liczyć na wsparcie.
Baby to musi być straszne ciągle pilnowanie posiłków trzymanie diety współczuję ale czego się nie robi żeby poprawić wyniki
Anetka ja bym narazie dopuściła współżycie chociaż do końca I trymestru wiem że ciężko ale lepiej tak niż coś by miało zaszkodzić
Dobranoc dziewczyny
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
babydust1 wrote:Misia no wlasnie przez hiperinsulinemie , wlasnie przez to ze jadlam co 3 godz male porcje narobilam sobie "kuku" w organizmie
insulina mi nie opada po 2 godz po posilku tak jak powinna ale rosnie wiec jedzac co 3 godz moj organizm non stop byl na bardzo wysokim poziomie insuliny
dzieki badaniom wiem ze musze jesc porzadnie ale rzadko zeby insulina zdazyla spasc zanim znowu cos moge zjesc
Czy zlecił Ci lekarz?
Współczuję bardzoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2019, 23:51
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r.