Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia ja zawsze duphaston biorę dwa dni po owulacji
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
Hey u mnie dziś stres na 14 do lekarza mam cichą nadzieję że nie powie mi że narazie nici ze starania. Jestem w 6dc jeszcze jakieś 8d do owu i czekam na te piękne uczucia bycia w ciąży bo szczerze to zapomniałam jak to jest
-
Klasia wrote:Hey u mnie dziś stres na 14 do lekarza mam cichą nadzieję że nie powie mi że narazie nici ze starania. Jestem w 6dc jeszcze jakieś 8d do owu i czekam na te piękne uczucia bycia w ciąży bo szczerze to zapomniałam jak to jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2019, 13:52
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie szykuje się na drzemke z synkiem 😋
Pogoda barowa, nie ma co robić.
Dziś zaczęłam urlop 😁Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMasia wrote:A u mnie dzisiaj znowu plamienia. Wykończy mnie ten polip... stresuje mnie na maksa 😭 cały czas się zastanawiam czy to polip czy może jednak nie... ehhh rozum postradam niedlugo normalnie 😭
Nawet nie masz pojęcia jak bardzo Cię rozumiem ! 😪 A może baby Cię koplo tam gdzie nie trzeba:-(
Co zrobisz? Idziesz gdzieś to sprawdzić? Czy czekasz... A może poprostu się przefoesowalas
Kurde no !!
Tak naprawdę bycie w ciazy to radość i wrażenie jakby się siedziało na bombie bo nigdy nie wiadomo co się wydarzyMasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wszystko w porządku pochwa czysciutka a wspolzyc kazał mi co dwa dni i żeby nie codziennie żeby poprostu nie nadwerezac bo wtedy napewno się nie uda. Także dziewczynki ja w tym miesiącu wielkie starania
-
nick nieaktualnyAnetka32 wrote:Nawet nie masz pojęcia jak bardzo Cię rozumiem ! 😪 A może baby Cię koplo tam gdzie nie trzeba:-(
Co zrobisz? Idziesz gdzieś to sprawdzić? Czy czekasz... A może poprostu się przefoesowalas
Kurde no !!
Tak naprawdę bycie w ciazy to radość i wrażenie jakby się siedziało na bombie bo nigdy nie wiadomo co się wydarzy
Nie no siedzę w domku bo jest to jasne brazowo-bezowe plamienieskurczy nie ma na szczescie i wyglada bardzo znajomo także nie będę panikować, staram się myśleć trzeźwo w czym mi wszyscy w domu pomagają 😁wczoraj faktycznie dłuższy czas brzuch mnie bolał okresowo, miałam zaparcia i może to spowodowało ze się z polipa troszkę ulalo. Co nie zmienia faktu ze się mocno dzisiaj obserwuje i panikuje podczas toalety - ni mom spokoju! Musi być powód żeby się stresować przed wizyta a przecież połówkowe już za 1,5 tygodnia! Wiec co by to była za wizyta bez adrenalinki? 😁
-
nick nieaktualny
-
Masia , Anetka wspaniale rozumiem wasz stres ja w tym miesiącu mogę wrócić do starań o już mam stresa czy się uda czy będę musiała tyle się starać co za pierwszym razem A jeśli się uda czy dam radę utrzymać ciążę masakra jakaś
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlasia wrote:Wszystko w porządku pochwa czysciutka a wspolzyc kazał mi co dwa dni i żeby nie codziennie żeby poprostu nie nadwerezac bo wtedy napewno się nie uda. Także dziewczynki ja w tym miesiącu wielkie starania
Napewno to wiesz ...
Ja tam w dni płodne się zawsze w miarę możliwości bzykam codziennie
Poprzednim razem jak zaszlam w ciążę to było całe 2 razy w miesiącu 😂😂 -
Mysza1990 wrote:Masia , Anetka wspaniale rozumiem wasz stres ja w tym miesiącu mogę wrócić do starań o już mam stresa czy się uda czy będę musiała tyle się starać co za pierwszym razem A jeśli się uda czy dam radę utrzymać ciążę masakra jakaś