Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Do Piotrka kolega przyjechal i siedza przy piwku ja wolalam przy winku oni maja tam swoje tematy wiec siedze tu z Wami moje kochane <3

kochana rozumiem Cie doskonale oni mają swoje tematy które my nie zrozumiemy

preg.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wogole nie ma nic w tej tv mamy polsat a nie ma co ogladac i ogladamy tvp2 albo polsat i tvn i to wszystko no i nieraz polsat cafe ogladam a placi sie za abonament

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    ja wole mniej jesc niz cwiczyc... o taka jestem:P
    ty leniu hehehe :P ja musze zaczac cos robic bo brzuch rosnie :/

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    ja chcialam zaczac cwiczyc z ewa chodakowska ale jak moja sie=oetra cwiczyla na @ czekala 3 miesiace myslala ze w ciazy jest ale przez cwiczenia jej sie zatrzymala . Na silownie bym wolala karnet kupic i chyba tak zrobie razem z basenem
    ja ćwiczyłam z Ewą 2 miesiące i żadnych problemów nie miałam. A skuteczniejsze to dla mnie niż siłownia. Na siłownie przez ponad rok chodziłam 5x w tyg i nic..

A w ogóle to mi smaka narobiłyście na winko :) ale zapobiegawczo nie piję. i mam nadzieję, że jutro się okaże, że co najmniej przez kolejnych 9 miesięcy nie będę piła..

Ewelina23, Kasiula09 lubią tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    wogole nie ma nic w tej tv mamy polsat a nie ma co ogladac i ogladamy tvp2 albo polsat i tvn i to wszystko no i nieraz polsat cafe ogladam a placi sie za abonament

masz calkowiota racje!! nic kompletne nie ma.. dlatego wiecej przesaidujemy na kompach niz na tv.

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    kochana rozumiem Cie doskonale oni mają swoje tematy które my nie zrozumiemy
    o autach kompach itd co ja ciemna jestem wiec siedze i pisze pije winko i czuje jak mi jest goraco a dopiero 1 lapke pije

Kasiula09 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    ty leniu hehehe :P ja musze zaczac cos robic bo brzuch rosnie :/

no jestem len:)) brzuszek tez mam. Musze koniecznie na Nowy Rok postanowionko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    ja ćwiczyłam z Ewą 2 miesiące i żadnych problemów nie miałam. A skuteczniejsze to dla mnie niż siłownia. Na siłownie przez ponad rok chodziłam 5x w tyg i nic..

A w ogóle to mi smaka narobiłyście na winko :) ale zapobiegawczo nie piję. i mam nadzieję, że jutro się okaże, że co najmniej przez kolejnych 9 miesięcy nie będę piła..

<3 życzę Ci abstynencji na 9 mies:)

stardust87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:

wiesz moim zdaniem ona chciala za szybko schudnac i dala sobie wycisk i tak miala ale ja nie jestem gruba ale jakis ruch sie przyda a karnet na silownie nie jest drogi i moge byc ile chce i do tego mam basen co uwielbiam

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    o autach kompach itd co ja ciemna jestem wiec siedze i pisze pije winko i czuje jak mi jest goraco a dopiero 1 lapke pije

mi nie dobrze juz od win, piw. Przez pewnien czas nie pilam i jak za duzo to mi odrazu nie dobrze,...nie nadaje sie do picia:) kiedys potrafilam wypic 3,4 piwka i ok; a teraz po jednym zasypiam jak male dziecko:P

• Kasiula09 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    ja chcialam zaczac cwiczyc z ewa chodakowska ale jak moja sie=oetra cwiczyla na @ czekala 3 miesiace myslala ze w ciazy jest ale przez cwiczenia jej sie zatrzymala . Na silownie bym wolala karnet kupic i chyba tak zrobie razem z basenem

ja dziś zaczełam z nią ćwiczyć kilka ćwiczeń bo zaraz sie zmeczyłam, ale kurcze jak @ tak jej sie opóźniła to niedobrze, ja myslałam ze trzy razy w tygodniu. Ale zastanawiam sie nad jakimss fitnesem, mój mąż mówił że by mi pozyczył od kolegi rowerek albo bieżnie

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    ja dziś zaczełam z nią ćwiczyć kilka ćwiczeń bo zaraz sie zmeczyłam, ale kurcze jak @ tak jej sie opóźniła to niedobrze, ja myslałam ze trzy razy w tygodniu. Ale zastanawiam sie nad jakimss fitnesem, mój mąż mówił że by mi pozyczył od kolegi rowerek albo bieżnie

zazdroszcze checi:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    no jestem len:)) brzuszek tez mam. Musze koniecznie na Nowy Rok postanowionko :)
    w ciazy nie jestem a jak zaloze jakas bluzke to jak bym byla tak to wyglada i nigdzie wiecej nie idzie tylko w brzuch wolala bym zeby poszlo w cycki :D

200 lubi tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:

tez mamy polsat ale do kwietnia mamy umowe a potem rezygnujemy bo bardzo tu nic ciekawego nie ma :(

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    w ciazy nie jestem a jak zaloze jakas bluzke to jak bym byla tak to wyglada i nigdzie wiecej nie idzie tylko w brzuch wolala bym zeby poszlo w cycki :D

u mnie to samo:) nabradziej zeszlo mi z biustu - odchudzałam 2 lata temu?Chyba z 3 rok bedzie i zrzuciłam 30 kg... I po prostu przydaloby sie w cycki:( pocieszam sie,ze jak kiedys uda zajsc w ciaze to cycuszki beda:)

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:

a jakie cwiczenia robiłaś z nią pamiętasz ?

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    ja raz z nia pocwiczylam skalpela i na drugi dzien mialam takie zakwasy ze nie moglam sie ruszyc mialam na 2 dzien cwiczyc i co ty hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    20.12 Miska0811 (-), olka25 (-)
    22.12 AniaR88
    25.12 Nusia1989 <3
    28.12 Ania1986(-)
    30.12 Jackie, Ania1986
    31.12 stardust87, 200
    02.01 Czarna94
    06.01 Kaśka
    07.01 Milcia
    20.01 Katha81

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    tez mamy polsat ale do kwietnia mamy umowe a potem rezygnujemy bo bardzo tu nic ciekawego nie ma :(
    doklasnie ale my musimy poczekac do listopada 2014 bo mamy na 2 lata :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    u mnie to samo:) nabradziej zeszlo mi z biustu - odchudzałam 2 lata temu?Chyba z 3 rok bedzie i zrzuciłam 30 kg... I po prostu przydaloby sie w cycki:( pocieszam sie,ze jak kiedys uda zajsc w ciaze to cycuszki beda:)
    oj nie moge sie doczekac kiedy beda dojce :D

Miska0811 lubi tę wiadomość

‹‹ 99 100 101 102 103 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ