Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:ja chcialam zaczac cwiczyc z ewa chodakowska ale jak moja sie=oetra cwiczyla na @ czekala 3 miesiace myslala ze w ciazy jest ale przez cwiczenia jej sie zatrzymala . Na silownie bym wolala karnet kupic i chyba tak zrobie razem z basenem
A w ogóle to mi smaka narobiłyście na winko ale zapobiegawczo nie piję. i mam nadzieję, że jutro się okaże, że co najmniej przez kolejnych 9 miesięcy nie będę piła..Ewelina23, Kasiula09 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:wogole nie ma nic w tej tv mamy polsat a nie ma co ogladac i ogladamy tvp2 albo polsat i tvn i to wszystko no i nieraz polsat cafe ogladam a placi sie za abonament
masz calkowiota racje!! nic kompletne nie ma.. dlatego wiecej przesaidujemy na kompach niz na tv.Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:ja ćwiczyłam z Ewą 2 miesiące i żadnych problemów nie miałam. A skuteczniejsze to dla mnie niż siłownia. Na siłownie przez ponad rok chodziłam 5x w tyg i nic..
A w ogóle to mi smaka narobiłyście na winko ale zapobiegawczo nie piję. i mam nadzieję, że jutro się okaże, że co najmniej przez kolejnych 9 miesięcy nie będę piła..
życzę Ci abstynencji na 9 mies:)stardust87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:ja ćwiczyłam z Ewą 2 miesiące i żadnych problemów nie miałam. A skuteczniejsze to dla mnie niż siłownia. Na siłownie przez ponad rok chodziłam 5x w tyg i nic..
A w ogóle to mi smaka narobiłyście na winko ale zapobiegawczo nie piję. i mam nadzieję, że jutro się okaże, że co najmniej przez kolejnych 9 miesięcy nie będę piła.. -
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:o autach kompach itd co ja ciemna jestem wiec siedze i pisze pije winko i czuje jak mi jest goraco a dopiero 1 lapke pije
mi nie dobrze juz od win, piw. Przez pewnien czas nie pilam i jak za duzo to mi odrazu nie dobrze,...nie nadaje sie do picia:) kiedys potrafilam wypic 3,4 piwka i ok; a teraz po jednym zasypiam jak male dziecko:P -
Ewelina23 wrote:ja chcialam zaczac cwiczyc z ewa chodakowska ale jak moja sie=oetra cwiczyla na @ czekala 3 miesiace myslala ze w ciazy jest ale przez cwiczenia jej sie zatrzymala . Na silownie bym wolala karnet kupic i chyba tak zrobie razem z basenem
ja dziś zaczełam z nią ćwiczyć kilka ćwiczeń bo zaraz sie zmeczyłam, ale kurcze jak @ tak jej sie opóźniła to niedobrze, ja myslałam ze trzy razy w tygodniu. Ale zastanawiam sie nad jakimss fitnesem, mój mąż mówił że by mi pozyczył od kolegi rowerek albo bieżnie -
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:ja dziś zaczełam z nią ćwiczyć kilka ćwiczeń bo zaraz sie zmeczyłam, ale kurcze jak @ tak jej sie opóźniła to niedobrze, ja myslałam ze trzy razy w tygodniu. Ale zastanawiam sie nad jakimss fitnesem, mój mąż mówił że by mi pozyczył od kolegi rowerek albo bieżnie
zazdroszcze checi:P -
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:no jestem len:)) brzuszek tez mam. Musze koniecznie na Nowy Rok postanowionko
200 lubi tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:wogole nie ma nic w tej tv mamy polsat a nie ma co ogladac i ogladamy tvp2 albo polsat i tvn i to wszystko no i nieraz polsat cafe ogladam a placi sie za abonament
tez mamy polsat ale do kwietnia mamy umowe a potem rezygnujemy bo bardzo tu nic ciekawego nie ma -
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:w ciazy nie jestem a jak zaloze jakas bluzke to jak bym byla tak to wyglada i nigdzie wiecej nie idzie tylko w brzuch wolala bym zeby poszlo w cycki
u mnie to samo:) nabradziej zeszlo mi z biustu - odchudzałam 2 lata temu?Chyba z 3 rok bedzie i zrzuciłam 30 kg... I po prostu przydaloby sie w cycki:( pocieszam sie,ze jak kiedys uda zajsc w ciaze to cycuszki beda:) -
stardust87 wrote:ja ćwiczyłam z Ewą 2 miesiące i żadnych problemów nie miałam. A skuteczniejsze to dla mnie niż siłownia. Na siłownie przez ponad rok chodziłam 5x w tyg i nic..
A w ogóle to mi smaka narobiłyście na winko ale zapobiegawczo nie piję. i mam nadzieję, że jutro się okaże, że co najmniej przez kolejnych 9 miesięcy nie będę piła..
a jakie cwiczenia robiłaś z nią pamiętasz ? -
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:ja dziś zaczełam z nią ćwiczyć kilka ćwiczeń bo zaraz sie zmeczyłam, ale kurcze jak @ tak jej sie opóźniła to niedobrze, ja myslałam ze trzy razy w tygodniu. Ale zastanawiam sie nad jakimss fitnesem, mój mąż mówił że by mi pozyczył od kolegi rowerek albo bieżnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:u mnie to samo:) nabradziej zeszlo mi z biustu - odchudzałam 2 lata temu?Chyba z 3 rok bedzie i zrzuciłam 30 kg... I po prostu przydaloby sie w cycki:( pocieszam sie,ze jak kiedys uda zajsc w ciaze to cycuszki beda:)
Miska0811 lubi tę wiadomość