Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
Miska0811 wrote:zazdroszcze checi:P
kochana tylko nie wiem na jak długo mi sił starczy bo zazwyczaj z poczatku jakos leci a po tygodniu juz mi sie nie chce ale teraz musze jakos wytrzymać, co prawda gruba nie jestem bo BMI mam w normie ale ten brzuch musi być mniejszy no chyba ze by miała być fasolka to co innego -
nick nieaktualnyja dolaczam sie do testowania. Tylko sama nie wiem kiedy ta miesiaczke dostane:/ przez ostatnie 2 miesiace rozregulowaly mi sie cykle. Przy pierwszym miesiacu starania okres spoznil tydzien (mialam samoistne poronienie), teraz(w grudniu) okres znow spoznil kolejny tydzien:/ ale @ dostalam 21.12... przy cyklu 31 powinnam dostac 22.01? Ale moze znow byc cykl 37 dniowy..pogubilam sie w tym dziewczyny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:kochana tylko nie wiem na jak długo mi sił starczy bo zazwyczaj z poczatku jakos leci a po tygodniu juz mi sie nie chce ale teraz musze jakos wytrzymać, co prawda gruba nie jestem bo BMI mam w normie ale ten brzuch musi być mniejszy no chyba ze by miała być fasolka to co innego
rozumiem dziewczynki:) ja tez jestem szczupla. ale gdzie niegdzie mam za duzo. i z np 3 kg by nie zaszkodzilo jakbym zrzucila..dla samej siebie lepiej. Od nowego Roku zaczynam ograniczac i zdrowo odzywaicKasiula09 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:tylko slysze od Piotrka ze brzuch rosnie a nie powinien no ba ale len ze mnie zgarniam sie i sie zgarnac nie moge
Kochana ja mam wytłumaczenie czesto po co mam sie meczyć cwiczeniami skoro chce byc w ciązy to i tak urośnie, no ale teraz mamy troche przerwy w staraniach wiec jakos chce sie ogarnąć i troche lepiej wyglądać -
Miska0811 wrote:rozumiem dziewczynki:) ja tez jestem szczupla. ale gdzie niegdzie mam za duzo. i z np 3 kg by nie zaszkodzilo jakbym zrzucila..dla samej siebie lepiej. Od nowego Roku zaczynam ograniczac i zdrowo odzywaic
i ja bede sie ograniczac szczególnie w słodyczach -
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:Kochana ja mam wytłumaczenie czesto po co mam sie meczyć cwiczeniami skoro chce byc w ciązy to i tak urośnie, no ale teraz mamy troche przerwy w staraniach wiec jakos chce sie ogarnąć i troche lepiej wyglądać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:no daj spokój strasznie mnie rece bolały ale może jutro jeszcze raz podejde do tego
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:ja tam powiedzialam ze nie bede nic robila na sile bo dlugo nie pocwicze zle nie wygladam tylko ten brzyszek ja mam 170 wzrostu i waze 69 kg znaczy wazylam przed swietani a teraz niewiem
mi to zaraz widac po buzi i wlasnie w brzuch mi idzie. Mam 168cm, i waze 62 kg? + z chyba 3 po świętach:PP nie wiem,nie ważyłam i narazie nie mam zamiaru. W styczniu sie zwaze:)