Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja dzis tez wypilam lampke winka. W ogole przez swieta wypilam duzo winka:) a teraz mi nie dobrze po tych wszystkich prze jedzenia, i przepiciach... Mialam dzisiaj leciutko, a wszamalam chyba z 20 wafelkow w czekoladzie... musze sie pohamowac,bo sylwester za pasem a nie wiem czy zmieszcze w sukienke.Jutro przymiarka. A Wy dziewczynki co robicie w Sylwka?
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:ja dzis tez wypilam lampke winka. W ogole przez swieta wypilam duzo winka:) a teraz mi nie dobrze po tych wszystkich prze jedzenia, i przepiciach... Mialam dzisiaj leciutko, a wszamalam chyba z 20 wafelkow w czekoladzie... musze sie pohamowac,bo sylwester za pasem a nie wiem czy zmieszcze w sukienke.Jutro przymiarka. A Wy dziewczynki co robicie w Sylwka?
-
nick nieaktualny
-
Miska0811 wrote:ja dzis tez wypilam lampke winka. W ogole przez swieta wypilam duzo winka:) a teraz mi nie dobrze po tych wszystkich prze jedzenia, i przepiciach... Mialam dzisiaj leciutko, a wszamalam chyba z 20 wafelkow w czekoladzie... musze sie pohamowac,bo sylwester za pasem a nie wiem czy zmieszcze w sukienke.Jutro przymiarka. A Wy dziewczynki co robicie w Sylwka?
co za dużo to niedobrze no ale swieta są po to by jesc i pić
Ja w Sylwka siedze w domu mają do nas znajomi przyjsc wiec bedziemy w sześcioro spedzac sylwester z Polsatem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:ja też mam ochote na winko ale może jutro przy sobocie sie napije, póki co teraz przy soczku, oglądam tv i siedze tu z wami
Kasiula09, 200 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:co za dużo to niedobrze no ale swieta są po to by jesc i pić
Ja w Sylwka siedze w domu mają do nas znajomi przyjsc wiec bedziemy w sześcioro spedzac sylwester z PolsatemKasiula09 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:oj kochana lepiej mi nic nie mow nie chce nawet stanac na wage bo sie boje
ja przez te swieta przytyłam dwa kilo masakra dziś sie załamałam jak stanełam na wage i musze sie jakos wziac za siebie może macie jakieś sposoby na pozbycie sie oponki na brzuchu ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:ja przez te swieta przytyłam dwa kilo masakra dziś sie załamałam jak stanełam na wage i musze sie jakos wziac za siebie może macie jakieś sposoby na pozbycie sie oponki na brzuchu ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:ja przez te swieta przytyłam dwa kilo masakra dziś sie załamałam jak stanełam na wage i musze sie jakos wziac za siebie może macie jakieś sposoby na pozbycie sie oponki na brzuchu ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:ja chcialam zaczac cwiczyc z ewa chodakowska ale jak moja sie=oetra cwiczyla na @ czekala 3 miesiace myslala ze w ciazy jest ale przez cwiczenia jej sie zatrzymala . Na silownie bym wolala karnet kupic i chyba tak zrobie razem z basenem
ja wole mniej jesc niz cwiczyc... o taka jestem:P