Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJackie wrote:20.12 Miska0811 (-), olka25 (-)
22.12 AniaR88
25.12 Nusia1989
28.12 Ania1986
30.12 Jackie, Ania1986
31.12 stardust87, 200
02.01 Czarna94
06.01 Kaśka
07.01 Milcia
20.01 Katha81
Nusia wiedzialam , że sie uda :* jestem mega ale to mega szczesliwa caluje najmocniej 3
Teraz czekam na Twoje serduszko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:kochanie moje u mnie temp jak nic spada spojrz na moj wykres
wlanie siedze z misiem i cieszy sie z Twojego 3 bo opowiadalam , że tego samego dnia zostaniemy mamami :* wpadaj do nas czasem
Słoneczko ja za ciebie cały czas będę trzymać kciuki !!Jackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam Was dziewczyny po świątecznie:)) brzuszki pewnie najedzone-jak ja. Dzisiaj juz wracam do zywych i dietkuje:P wczoraj ostatni dzień @ raczej to juz plamienia byly,wiec mam nadzieje na ten miesiac i ,ze w styczniu zobacze 2 kreseczki,ale to wszystko sie okaze. Bedziemy dzialac z narzeczonym:) nie wiem kiedy bede testowac,bo 19 wyjezdzamy w Góry, wiec wszystko roztrzygnie sie po powrocie-z tej zlej strony moze mnie spotkac(niestety) @ na sam urlop:/ trzymam dziewczynki kciuki i niusia gratuluje najmocniej!!!!
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:hej dziewczyny... jestem w szoku, mam sluz rozciahliwy na 3 cm, a jutro powinna byc @ ale co najlepsze ze ja nigdy nawet w plodne nie miałam takiego luzu...co jest grane?
kochana temperature masz ładną, jak taki śluz jest to może koniec roku bedzie dla was szczesliwy trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny zerknijcie na moj wykres... od trzech dni szystko wskazuje na owulacje... testy owulacyjne dodatnie, ból jajników i podbrzusza, prawy jajnik przez ostatnie 2 dni szalał jak najęty tylko dlaczego ta temp jakos nie chce gwałtownie podskoczyć co jest grane.. prosze o [pomoc.. czy mam nadzieje jeszcze ze jutro podskoczy ?
-
XxMoniaXx wrote:Dziewczyny zerknijcie na moj wykres... od trzech dni szystko wskazuje na owulacje... testy owulacyjne dodatnie, ból jajników i podbrzusza, prawy jajnik przez ostatnie 2 dni szalał jak najęty tylko dlaczego ta temp jakos nie chce gwałtownie podskoczyć co jest grane.. prosze o [pomoc.. czy mam nadzieje jeszcze ze jutro podskoczy ?
A testy jak już mówiłam kiedyś o kant dupy! zobacz, kiedy mi wyszły pozytywne a kiedy miałam owulację (wg lekarza nawet 1 dzień później niż mi wykres wyznaczył) więc tym się w ogóle nie sugeruj.. ból też miałam przed owulacją...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2013, 18:15