Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Hej dziewczynki
Jak wam Swieta leca ?
My mielismy wczoraj wypadek w sumie nic takiego sie nie stalo nam mam pare siniakow i boli mnie noga ale nie jest zlamana ani nic -
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:hej kochana, ja sama siedze 2 dzien bo moj pracuje;/ a co to sie u Ciebie stało?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2013, 13:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:wczoraj jechalismy po Mateusza i kolo nam peklo i nas sciagnelo podjechalismy az na taki wysoki burtnik i cale szczescie ze sie zatrzymalismy bo brakowalo kawalka jak bysmy walneli w latarnie
-
nick nieaktualny
-
witajcie kochane jak wam swieta mijaja?bo mi tak srednio jakas taka nerwowa jestem...nie wiem czemu...ze ten moj ze mna wytrzymoje to naprawde sie dziwie hehe a wiecie co mi sie sniło w wigilijna noc?ze byłam w 20tyg ciazy no fajnie ale szkoda ze to tylko sen ale w głębi duszy wiem ze kiedys napewno sie uda i mi i wam kochane pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2013, 17:39
-
nick nieaktualny
-
benitka wrote:Ja dziś powinnam być w 15 tyg.ciąży ,to miały być takie piekne święta ale straciłam maleństwo w mikołaja...a właśnie dowiedziałam się ,że moja kuzynka jest w ciąży i to w podobnym okresie jak ja bym była...lubie ją....ale dlaczego los jest taki niesprawiedliwy....
Benitka doskonale Cie rozumiem co czujesz bo sama mam w rodzinie bratową która jest w ciąży i terminy miałyśmy podobne wiec teraz jak przyjeżdza to czesto jest mi bardzo przykro że ja straciłam swojego aniołka, jak ją widze wyobrażam sobie jaki juz bym mogła mieć brzuch itp i najgorszy jest ten ból dlaczego akurat mi sie to przytrafiło, jej i maleństwu życze jak najlepiej ale życie jest bardzo niesprawiedliwe -
nick nieaktualny
-
Tak w ogóle to witajcie babeczki świeta świeta i po świetach ja właśnie wróciłam od rodziny
Ewelina to chociaż dobrze że nic powaznego sie nie stało ale współczuje ze w swieta mieliście wypadek.
Ania może jednak @ nie przyjdzie i trzymam kciuki żeby jej nie było
Nusia przykro mi wspieram
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny