Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam w ten świąteczny wieczór
Święta nie takie jak sobie wymarzyłam.
Ciągłe zastanowienie się jak to teraz będzie, kiedy się ułoży?
Chwile kiedy miałam spędzić z nowym lokatorem w brzuszku, prysły w jednej sekundzie.
Strach i łzy to nie to czego oczekiwałam na te święta i końcówkę tego roku.
Jestem jednak wdzięczna za to co mam, za wspaniałą rodzinę,
za kochanych, najlepszych przyjaciół jakich można sobie tylko wymarzyć no i was tu obecnych na tym forum
Wiem że mogę na Was liczyć w każdej chwili, w dzień, w nocy przed snem i nad ranem.
DZIĘKUJĘ WAM!
natasza82, Jackie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane, dowiedziałam się przed Wigilią, że szwagierka której bardzo nie lubię jest w 10 tygodniu ciąży... Cholera, jak to jest, że im się drugie dziecko od razu udało (najprawdopodobniej wpadka, bo ona zaczęła teraz 4letnie studia doktoranckie, których nie może przerywać), a my tyle czekamy i nic:(
Mam zrąbany humor całe Święta i w ogóle nie czuje się jakby była fasolka i pewnie przyjdzie 31 ta wredna @, a ona jest w 10 tygodniu!!! Cholera, cały czas ryczę, albo na kogoś krzyczę przez to wszystko;( -
nick nieaktualny200 nikt, kto tego nie przeżył, nie zrozumie jak to boli. Są dni, że czuję się okropnie, zwłaszcza po usłyszeniu nowinek o najnowszej zaciążonej... ale wiem, że muszę być silna, że mam dla kogo walczyć. Ciągłe pytania "kiedy" "czemu" "nie wiecie jak" itp są nie do zniesienia. Kiedyś odpowiadałam żartem "jak wy będziecie mieć trzecie" itd, ale od pewnego czasu mówimy wprost i może to chore, ale przez minute mam cichą satysfakcję jak widzę głupi wyraz twarzy pytającej osoby, jak doslownie ją zatyka nasza odpowiedź, ucieka oczami w bok i nie wie, co powiedzieć...
Ale nie martw sie i głowa do góry! Bądź ponad to. Jeszcze im kapcie pospadają jak urodzisz jakiegoś ślicznego zdolniachę.olka25, 200, Kasiula09 lubią tę wiadomość
-
Mi też się nie udało,jeszcze podczas kolacji wigilijnej myślałam,ze będę najszczesliwsza osoba pod słońcem,ale dzisiejszy ranek sprowadzil mnie na ziemie,mimo tego,ze nie nastawialam się,bo wiedziałam,ze mam wysoką prolaktyne,ale gdzieś w środku wierzyłam,ze wreszcie dluzsza fl 12dni coś znaczy,niestety...rozumiem Was ale cieszcie się,ze komuś się udało,bo to są pozytywne emocje:-)mimo wszystko
-
nick nieaktualnyowulacja od pozytywnego testu mpze wystapic(ALE NIE MUSI, BO TO ZE TEST WYSZEDL POZYTYWNIE NIE JEST RÓWNOZNACZNE Z WYSTĄPIENIEM OWULACJI) nawet do 36h
-
Ja dziś powinnam być w 15 tyg.ciąży ,to miały być takie piekne święta ale straciłam maleństwo w mikołaja...a właśnie dowiedziałam się ,że moja kuzynka jest w ciąży i to w podobnym okresie jak ja bym była...lubie ją....ale dlaczego los jest taki niesprawiedliwy....
-
nick nieaktualnybenitka wrote:Ja dziś powinnam być w 15 tyg.ciąży ,to miały być takie piekne święta ale straciłam maleństwo w mikołaja...a właśnie dowiedziałam się ,że moja kuzynka jest w ciąży i to w podobnym okresie jak ja bym była...lubie ją....ale dlaczego los jest taki niesprawiedliwy....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny