Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nusia1989 wrote:Uważacie że te plamienie jest czymś normalnym? ;(
Kurcze, boję się -
nick nieaktualny
-
Milcia wrote:Dziewczyny spójrzcie na mój wykres... ta temperatura mnie już dobija. Dzisiaj spadła. Ten cykl jest już chyba stracony
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane
Jak tam się czujecie? Ja niestety nadal plamię...
Ale to nie koniec... Wczoraj o godz 12 w nocy wyleciał malutki skrzepik, oczywiście ubrałam się i pojechałam szybko do szpitala. Tam powiedzieli że takie krwawienia są bardzo częste i wcale nie muszą oznaczać nic złego. A bynajmniej przy poronieniu krwawienie jest tak duże że na pewno wiedziałabym że to poronienie. Dzwoniłam też do lekarza i umówiłam wizytę na 10 stycznianatasza82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Milcia wrote:Tylko że lekarz niby potwierdził już w poniedziałek owulację. OVU nadal mi wyznacza dni płodne, a to już w ogóle mnie dziwi.
-
Ewelina23 wrote:Czesc kochane czy to mozliwe ze po clo jest wysoka tempka skaczyla mi sie @ i dzis mierzylam tempke mialam 37,06 troche wysoka jak na 1 faze
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
Nusia1989 wrote:Witajcie kochane
Jak tam się czujecie? Ja niestety nadal plamię...
Ale to nie koniec... Wczoraj o godz 12 w nocy wyleciał malutki skrzepik, oczywiście ubrałam się i pojechałam szybko do szpitala. Tam powiedzieli że takie krwawienia są bardzo częste i wcale nie muszą oznaczać nic złego. A bynajmniej przy poronieniu krwawienie jest tak duże że na pewno wiedziałabym że to poronienie. Dzwoniłam też do lekarza i umówiłam wizytę na 10 stycznia -
nick nieaktualny
-
Nusia1989 wrote:Na USG prawdopodobnie widać pęcherzyk, lekarz mówi że to za wcześnie... więc kazał jeszcze poczekać.
Pojechałam do domu i jak zwykle zrobiłam drugi test...
Oto zdjęcie:
http://zapodaj.net/1a69be4901cf4.jpg.html[/QUOTE
pieknie dostałaś coś na to plamienie? -
Nusia1989 wrote:Na USG prawdopodobnie widać pęcherzyk, lekarz mówi że to za wcześnie... więc kazał jeszcze poczekać.
Pojechałam do domu i jak zwykle zrobiłam drugi test...
Oto zdjęcie:
http://zapodaj.net/1a69be4901cf4.jpg.html
Nusia, gratuluje serdecznie :*
-
olka25 wrote:Gratulacje!!! Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze :*
Wczoraj byliśmy z mężem u jego babci i powiedziała, że jej się śniło, że urodziłam chłopca o 4 rano i że była szybko go oglądać. Mam nadzieję, że babcia ma prorocze sny
no to trzymam kciuku
mi sie snilo w swieta ze w styczniu 2014 zaszlam w ciaze. Mam nadzieje ze to byl proroczy sennatasza82, olka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny20.12 Miska0811 (-), olka25 (-)
22.12 AniaR88
25.12 Nusia1989
28.12 Ania1986
30.12 Jackie, Ania1986
31.12 stardust87, 200
02.01 Czarna94
06.01 Kaśka
07.01 Milcia
20.01 Katha81
Nusia wiedzialam , że sie uda :* jestem mega ale to mega szczesliwa caluje najmocniej 3