Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:to jest niesprawiedliwe. Bo jest na swiecie tyle kobiet,ktore chca obdazyc miloscia i cieplem mala istotke a im zycie utrudnia to i sprawia bol. A drugie nie majace serca robia z dziecmi co tylko im sie podoba. Coraz wiecej sie czyta,slyszy w tv co sie dzieje. To nie do przyjecia.
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:ja nie biore zadnych tabletek. I mnie dziwi ze wlasnie od 2 meisiecy rozregulowal mi sie cykl z 31 dniowych na 38.
-
Ewelina23 wrote:Wiesz ja nikomu nie zazdroszcze ze zaszla w ciaze czy nie powinni miec a maja . tylko chcodzi mi o to ze nieraz sie slyszy co oni robia z dziecmi . szkoda slow
dokładnie niektórzy są naprawde bez serca, wg mnie to powinni oddać to dziecko a nie zabijać czy tez wyrzucaćEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miska0811 wrote:niestety boli. Ja tez narobilam nadziei w tym miesiacu. Okres spoznial tydzien. A mialam max cykle 31-32 dniowe. A tutaj 38 cykl. Aznagle chyba o 3 w nocy 21 .12 dostalam krwawienia...
ja mam cykle nieregularne wiec ja na długośc cykli nie patrze -
Ewelina23 wrote:no niestety ja musialam bo mialam torbiel i niby polip tak mi gin ten wczesniejszy powiedzial poszlam do niego po tych tabletkach i mowi ze torbiel sie wchlonol a polipp nie poszlam tydz po do nowego gina i mowi ze polipa nie ma zadnego wszystko jest dobrze sluzuwka ladna
może i polip sie wchłonął albo ten gin poprzedni sie coś pomylił ale grunt ze wszystko jest dobrze -
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:ja mam cykle nieregularne wiec ja na długośc cykli nie patrze
ja w sumie chyba tez musze.. tylko ze trudniej ustalic dni plodne. Jedynie postaram sie obserwowac w tym miesiacu bardziej swoj organizm, sluz?
Wiecie co mnie zaniepokoilo jeszcze. To,ze odkad staramy i w 1 mies staran podczas krwaiwenie(poronienie samoistne) mialam skrzepy krwi iw tym miesiacu to samo nigdy podczas @ nie mialam zadnych skrzepow. Robilam oczywiscie testy i krew, wszystl negatywne. Organizm kobiety to naprawde jedna wielka tajemnica.. -
Miska0811 wrote:ja w sumie chyba tez musze.. tylko ze trudniej ustalic dni plodne. Jedynie postaram sie obserwowac w tym miesiacu bardziej swoj organizm, sluz?
Wiecie co mnie zaniepokoilo jeszcze. To,ze odkad staramy i w 1 mies staran podczas krwaiwenie(poronienie samoistne) mialam skrzepy krwi iw tym miesiacu to samo nigdy podczas @ nie mialam zadnych skrzepow. Robilam oczywiscie testy i krew, wszystl negatywne. Organizm kobiety to naprawde jedna wielka tajemnica..
tez miałam śluz obserwować ale chyba jestem za kiepska w tym.
Co do skrzepów to może jeszcze macica sie oczyszczała -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:może i polip sie wchłonął albo ten gin poprzedni sie coś pomylił ale grunt ze wszystko jest dobrze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:tez miałam śluz obserwować ale chyba jestem za kiepska w tym.
Co do skrzepów to może jeszcze macica sie oczyszczała -
Ewelina23 wrote:poszlam po tych tabletkach widzial polipa a tydzien po tym poszlam do drugego gina i polipa nie bylo i bez tabletek niby sie wchlonol a przy nich nie. Tamten gin byl pojee. bo nie dawal mi dosc do slowa przerywal i mnie nastraszyl na koniec bo powiedzial ze martwi go moja ilosc pecherzykow i nic wiecej nie pow co powinien wiec on byl h.. wart a kase zgarnial
To faktycznie kiepski gin, pewnie nie bardzo zna sie na rzeczy a kase zgarnia. To dobrze ze zmieniłas przynajmniej może ten bedzie bardziej konkretny i znający sie na swoim zawodzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:To faktycznie kiepski gin, pewnie nie bardzo zna sie na rzeczy a kase zgarnia. To dobrze ze zmieniłas przynajmniej może ten bedzie bardziej konkretny i znający sie na swoim zawodzie