X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    to jest niesprawiedliwe. Bo jest na swiecie tyle kobiet,ktore chca obdazyc miloscia i cieplem mala istotke a im zycie utrudnia to i sprawia bol. A drugie nie majace serca robia z dziecmi co tylko im sie podoba. Coraz wiecej sie czyta,slyszy w tv co sie dzieje. To nie do przyjecia.
    to jest najgorsze . Jak nieraz cos ogladamy to piotrek do mnie mowi zebym sie uspokoila i tyle nie bluznila tak je przeklinam jak cos ogladam zwiazane z dziecmi

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    ja nie biore zadnych tabletek. I mnie dziwi ze wlasnie od 2 meisiecy rozregulowal mi sie cykl z 31 dniowych na 38.
    no niestety ja musialam bo mialam torbiel i niby polip tak mi gin ten wczesniejszy powiedzial poszlam do niego po tych tabletkach i mowi ze torbiel sie wchlonol a polipp nie poszlam tydz po do nowego gina i mowi ze polipa nie ma zadnego wszystko jest dobrze sluzuwka ladna

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Wiesz ja nikomu nie zazdroszcze ze zaszla w ciaze czy nie powinni miec a maja . tylko chcodzi mi o to ze nieraz sie slyszy co oni robia z dziecmi . szkoda slow

dokładnie niektórzy są naprawde bez serca, wg mnie to powinni oddać to dziecko a nie zabijać czy tez wyrzucać

Ewelina23 lubi tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    dokładnie niektórzy są naprawde bez serca, wg mnie to powinni oddać to dziecko a nie zabijać czy tez wyrzucać
    oj dokladnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przykra prawda..

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    niestety boli. Ja tez narobilam nadziei w tym miesiacu. Okres spoznial tydzien. A mialam max cykle 31-32 dniowe. A tutaj 38 cykl. Aznagle chyba o 3 w nocy 21 .12 dostalam krwawienia...:/

ja mam cykle nieregularne wiec ja na długośc cykli nie patrze

preg.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    no niestety ja musialam bo mialam torbiel i niby polip tak mi gin ten wczesniejszy powiedzial poszlam do niego po tych tabletkach i mowi ze torbiel sie wchlonol a polipp nie poszlam tydz po do nowego gina i mowi ze polipa nie ma zadnego wszystko jest dobrze sluzuwka ladna

może i polip sie wchłonął albo ten gin poprzedni sie coś pomylił ale grunt ze wszystko jest dobrze

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    ja mam cykle nieregularne wiec ja na długośc cykli nie patrze

ja w sumie chyba tez musze.. tylko ze trudniej ustalic dni plodne. Jedynie postaram sie obserwowac w tym miesiacu bardziej swoj organizm, sluz?
    Wiecie co mnie zaniepokoilo jeszcze. To,ze odkad staramy i w 1 mies staran podczas krwaiwenie(poronienie samoistne) mialam skrzepy krwi iw tym miesiacu to samo nigdy podczas @ nie mialam zadnych skrzepow. Robilam oczywiscie testy i krew, wszystl negatywne. Organizm kobiety to naprawde jedna wielka tajemnica..

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    ja w sumie chyba tez musze.. tylko ze trudniej ustalic dni plodne. Jedynie postaram sie obserwowac w tym miesiacu bardziej swoj organizm, sluz?
    Wiecie co mnie zaniepokoilo jeszcze. To,ze odkad staramy i w 1 mies staran podczas krwaiwenie(poronienie samoistne) mialam skrzepy krwi iw tym miesiacu to samo nigdy podczas @ nie mialam zadnych skrzepow. Robilam oczywiscie testy i krew, wszystl negatywne. Organizm kobiety to naprawde jedna wielka tajemnica..

tez miałam śluz obserwować ale chyba jestem za kiepska w tym.
    Co do skrzepów to może jeszcze macica sie oczyszczała

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem dzien,dwa dni po @ i na ta chwile mam sucho-wiadomo. Zobaczymy w kolejnych tygodniach.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    może i polip sie wchłonął albo ten gin poprzedni sie coś pomylił ale grunt ze wszystko jest dobrze
    poszlam po tych tabletkach widzial polipa a tydzien po tym poszlam do drugego gina i polipa nie bylo i bez tabletek niby sie wchlonol a przy nich nie. Tamten gin byl pojee. bo nie dawal mi dosc do slowa przerywal i mnie nastraszyl na koniec bo powiedzial ze martwi go moja ilosc pecherzykow i nic wiecej nie pow co powinien wiec on byl h.. wart a kase zgarnial

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to trzymam kciuki za dobrą obserwację :)

preg.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    hej dziewczynki można dołączyć ???

Witamy <3

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    No to trzymam kciuki za dobrą obserwację :)

na wzajem:) mam nadzieje,ze "rozgryzę" tę sprawę..ciężką:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    tez miałam śluz obserwować ale chyba jestem za kiepska w tym.
    Co do skrzepów to może jeszcze macica sie oczyszczała
    powiem wam ze w tamtym cyklu sluzu nie obserwowalam i mialam tak go mega duzo ze nawet nie musialam sprawdzac . pozniej mial Piotrek problem bo mu sluz przeskadzal bo go bylo duzo . nigdy nie mialam tak duzo sluzu rosciagliwego i wodnistego jak byloi w tamtym cyklu . Zobacze jak bedzie teraz

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    poszlam po tych tabletkach widzial polipa a tydzien po tym poszlam do drugego gina i polipa nie bylo i bez tabletek niby sie wchlonol a przy nich nie. Tamten gin byl pojee. bo nie dawal mi dosc do slowa przerywal i mnie nastraszyl na koniec bo powiedzial ze martwi go moja ilosc pecherzykow i nic wiecej nie pow co powinien wiec on byl h.. wart a kase zgarnial

To faktycznie kiepski gin, pewnie nie bardzo zna sie na rzeczy a kase zgarnia. To dobrze ze zmieniłas przynajmniej może ten bedzie bardziej konkretny i znający sie na swoim zawodzie

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to alko nie pije odkad lanuje dzidzie ogolnie nie cierpie chociaz grzaniec z winka jest spoko ale tak jakos nie mam ochoty ;D jestem tak strasznie ciekawa kiedy @ przyjdzie;D

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    ja to alko nie pije odkad lanuje dzidzie ogolnie nie cierpie chociaz grzaniec z winka jest spoko ale tak jakos nie mam ochoty ;D jestem tak strasznie ciekawa kiedy @ przyjdzie;D

Kochana nie wolaj babsztyla:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    To faktycznie kiepski gin, pewnie nie bardzo zna sie na rzeczy a kase zgarnia. To dobrze ze zmieniłas przynajmniej może ten bedzie bardziej konkretny i znający sie na swoim zawodzie
    do gtego jak poszlam zrobil mi odrazu wszystkie badania na pierwszej wizycie jak mu pow ze sie staramy . i siedzialam u niego godzine a u tamtego 15 minut nawet nie i 100 euro pekalo . a u tego zaplacilam 130 euro za wizyte usg i badania wiec jest roznica tamten pewnie 2 x tyle by mnie skasowal za badania

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:

jackie nie oczekuj na @

Miska0811 lubi tę wiadomość

preg.png
‹‹ 102 103 104 105 106 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ