X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    do gtego jak poszlam zrobil mi odrazu wszystkie badania na pierwszej wizycie jak mu pow ze sie staramy . i siedzialam u niego godzine a u tamtego 15 minut nawet nie i 100 euro pekalo . a u tego zaplacilam 130 euro za wizyte usg i badania wiec jest roznica tamten pewnie 2 x tyle by mnie skasowal za badania

no to faktycznie jest różnica i to spora to dobrzeze zmieniłaś

Ewelina23 lubi tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    ja to alko nie pije odkad lanuje dzidzie ogolnie nie cierpie chociaz grzaniec z winka jest spoko ale tak jakos nie mam ochoty ;D jestem tak strasznie ciekawa kiedy @ przyjdzie;D

ja ogolnie tez malo pije, okazjonalnie winko albo piwko. I odkad zaczelismy starac ( co prawda dopiero 3 miesiac staran) to tez postanowilam ze nie bede pic. Ale im sobie zabranialam jak okazja nadarzyla tym barziej myslalam o dzidzisiu. DLatego w tym miesiacu wyluzowalam i przy spotkaniu ze zjaomymi czy w swieta nie zabronilam sobie 3 piwek czy winka:)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    ja to alko nie pije odkad lanuje dzidzie ogolnie nie cierpie chociaz grzaniec z winka jest spoko ale tak jakos nie mam ochoty ;D jestem tak strasznie ciekawa kiedy @ przyjdzie;D
    ja tez nie pije duzo alko . nieraz sie napije ale nie wielkich ilosciach .

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra ja uciekam bo straciłam tu poczucie czasu dobrej nocki pa pa :)

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    no to faktycznie jest różnica i to spora to dobrzeze zmieniłaś[/QUOTE

Wiesz zeby byl dobry to nadal bym do niego chodzila ale jak on mnie tak nastraszyl i 2 raz wyszlam z placzem i nic tak naprawde nie wiedzialam .
    a teraz sie martwie bo biore clo i moj gin jest na urlopie do 3stycznia a ja bede w 14dc i kurcze powinnam isc na monitoring

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2013, 21:50

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:

slodkich Kasiula

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Dobranoc kochana <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez sie zegnam..na dzis koniec dobrego:) milych snow:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    tez sie zegnam..na dzis koniec dobrego:) milych snow:*
    Dobranoc <3

Ja tez lece :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie wywoluje tylko wiem ze wpadnie jutro ;d

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dużo piszecie, nadrobić ciężko :)
    Co do alko to ja odkąd oblewałam swoją maturę i pierwszy raz w życiu urwał mi się film to nie piję prawie wcale :D Więc w sumie wódki nie piłam już ponad pół roku. Zdarza się piwko, czasem lampka winka. I właśnie mam dylemat co do sylwestra. Nie wiem czy zrobić test 31.12 żeby wiedzieć czy mam pić alko czy lepiej poczekać do 2.01 i ze spokojnym sumieniem ze 2 lampki wina wypić. Bo jakby się udało to nie chcę nikomu mówić o ciąży, mam nadzieję że wytrzymam z tym do końca pierwszego trymestru. A jak odmówię alkoholu w sylwestra to rodzinka będzie wiedzieć że coś nie tak ;/

Jackie, 200 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do odchudzania to ja po prostu przestałam jeść słodycze i czipsy, nie jem prawie wcale mięsa. Jak coś to tylko kurczak i wyjątki: mielone i gołąbki :D Jeszcze w czerwcu ważyłam 60 kg, a teraz 52 i jestem w szoku, bo częściej sobie teraz pozwalam na słodkości i bardziej tłuste obiadki, w święta też się okropnie objadałam ale nie przytyłam. Jak zaczęłam się pilnować to zdarzało mi się zjeść jakiegoś cukierka albo ciasteczko, ale jedno i o dziwo więcej mi się nawet nie chciało bo się po prostu odzwyczaiłam. A no i przestałam pić napoje, piję tylko zwykłą wodę niegazowaną.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Ale dużo piszecie, nadrobić ciężko :)
    Co do alko to ja odkąd oblewałam swoją maturę i pierwszy raz w życiu urwał mi się film to nie piję prawie wcale :D Więc w sumie wódki nie piłam już ponad pół roku. Zdarza się piwko, czasem lampka winka. I właśnie mam dylemat co do sylwestra. Nie wiem czy zrobić test 31.12 żeby wiedzieć czy mam pić alko czy lepiej poczekać do 2.01 i ze spokojnym sumieniem ze 2 lampki wina wypić. Bo jakby się udało to nie chcę nikomu mówić o ciąży, mam nadzieję że wytrzymam z tym do końca pierwszego trymestru. A jak odmówię alkoholu w sylwestra to rodzinka będzie wiedzieć że coś nie tak ;/

ja jak do 30 nie dostane to testuje 30 :D ale jak zawsze jestem szoferem meza wiec i tak i tak nie pije ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    ja jak do 30 nie dostane to testuje 30 :D ale jak zawsze jestem szoferem meza wiec i tak i tak nie pije ;D

A no widzisz to nie masz problemu :D Ja mam bo rodzeństwo wie, że kiedy jak kiedy ale w sylwestra to na pewno bym nie odmówiła. A co do prowadzenia to nie mam problemu bo brat mieszka po drugiej stronie ulicy. Tylko mąż ma nie za ciekawie bo w Nowy Rok ma na 6 rano do pracy a to 4 kilometry i się zastanawia czy na piechotę nie iść :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    A no widzisz to nie masz problemu :D Ja mam bo rodzeństwo wie, że kiedy jak kiedy ale w sylwestra to na pewno bym nie odmówiła. A co do prowadzenia to nie mam problemu bo brat mieszka po drugiej stronie ulicy. Tylko mąż ma nie za ciekawie bo w Nowy Rok ma na 6 rano do pracy a to 4 kilometry i się zastanawia czy na piechotę nie iść :D

hehe wrotki mu kup ;D ! mam nadzieje ze jednak mojej @ nie zachce sie zawitac i bd super wszystko i w nowy rok wskocze z podwojna sila ;D

Czarna94 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    hehe wrotki mu kup ;D ! mam nadzieje ze jednak mojej @ nie zachce sie zawitac i bd super wszystko i w nowy rok wskocze z podwojna sila ;D

I tego Ci życzę <3 trzymam kciukaski :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    I tego Ci życzę <3 trzymam kciukaski :)

ja za Ciebie te kochanie ;D

Czarna94 lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i test zrobiony dzisiaj owulacyjny a wynik juz negatywny, ale jajnik nadal boli i jakos extra temp nie podskoczyła.. czy to oznacza ze oulacja juz była skoro dzis wynik negatywny?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i dziewczyny jeszcze jedno pytanko ile dni test ovu moze pokazywac wynik pozytywny.. testy robie cały cykl i właśnie przed wczoraj miałam wynik pozytywny i wczoraj, ale dzis juz wynik negat.. Dziewczyny czy te 2 di to nie jest dziwne? ie jest to za mało bo widzialam na wykresach innych ze miały nawet 4 dni pod rzad pozyt wyik. Prosze o pomoc :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    i dziewczyny jeszcze jedno pytanko ile dni test ovu moze pokazywac wynik pozytywny.. testy robie cały cykl i właśnie przed wczoraj miałam wynik pozytywny i wczoraj, ale dzis juz wynik negat.. Dziewczyny czy te 2 di to nie jest dziwne? ie jest to za mało bo widzialam na wykresach innych ze miały nawet 4 dni pod rzad pozyt wyik. Prosze o pomoc :)

test owulacyjny jest tylko jeden pozytywny .
    Ja sobie zostawiam do porownania testy :)

‹‹ 103 104 105 106 107 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ