Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykochana ja tez tak zaznaczylam we wczesniejszym u siebie a tak naprawde byl jeden plus
bo na drugi dzien kreska byla mocniejsza . Jazostawiam sobie testy do porownania a najlepiej robie zdjecia i zapisuje datami bo pozniej mam do porownania bo raz mi kreski wyblakly
-
Dzieki Ewelina 23
no tylko wszystko fajnie.. ból jest , wyniki pozytywne tez tylko jakos problem z tym skokiem temperatury.. zobaczymy co jutro będzie za tampka.. oby podskoczyła bo jak nie to ja juz jestem głupia z tego mojego organizmu
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Dzieki Ewelina 23
no tylko wszystko fajnie.. ból jest , wyniki pozytywne tez tylko jakos problem z tym skokiem temperatury.. zobaczymy co jutro będzie za tampka.. oby podskoczyła bo jak nie to ja juz jestem głupia z tego mojego organizmu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasiula09 wrote:a jakie cwiczenia robiłaś z nią pamiętasz ?
Ale na YT jest mnóstwo jej treningów. Ja najbardziej lubię skalpel I, bardzo dobry na początek. No a później killer i szok trening. Mi bardzo pasująI ja miałam niesamowite efekty. Ale to różnie bywa. Najważniejsze, żeby ćwiczenia dawały przyjemność, a nie każda lubi z Ewą ćwiczyć. Treningi Mel B. dziewczyny też chwalą, ale ja babki nie lubię więc nie ćwiczę
O. To się rozpisałam..
-
Ewelina23 wrote:ja raz z nia pocwiczylam skalpela i na drugi dzien mialam takie zakwasy ze nie moglam sie ruszyc mialam na 2 dzien cwiczyc i co ty hehe
Wiem, bo też po pierwszym skalpelu z łóżka nie mogłam się zwlec
-
nick nieaktualny
-
Kasiula09 wrote:ja skalpela dziś robiłam przez 14 minut wiecej nie dałam rady
-
Jackie wrote:ja to alko nie pije odkad lanuje dzidzie ogolnie nie cierpie chociaz grzaniec z winka jest spoko ale tak jakos nie mam ochoty
jestem tak strasznie ciekawa kiedy @ przyjdzie;D
-
Czarna94 wrote:Ale dużo piszecie, nadrobić ciężko
Co do alko to ja odkąd oblewałam swoją maturę i pierwszy raz w życiu urwał mi się film to nie piję prawie wcaleWięc w sumie wódki nie piłam już ponad pół roku. Zdarza się piwko, czasem lampka winka. I właśnie mam dylemat co do sylwestra. Nie wiem czy zrobić test 31.12 żeby wiedzieć czy mam pić alko czy lepiej poczekać do 2.01 i ze spokojnym sumieniem ze 2 lampki wina wypić. Bo jakby się udało to nie chcę nikomu mówić o ciąży, mam nadzieję że wytrzymam z tym do końca pierwszego trymestru. A jak odmówię alkoholu w sylwestra to rodzinka będzie wiedzieć że coś nie tak ;/
-
XxMoniaXx wrote:Ewelina nie rozumiem . Zobacz moj wykres miałam 2 dni pod rzad wynik pozytywny
ale odpuściłam w ogóle robienie testów ovu, bo u mnie to bez sensu jest jak widać na moim wykresie. testy owu powinno przestać się robić po pierwszym pozytywnym, bo podobno mogą pozytywne wychodzić nawet do końca cyklu (to zależy jak Twój org metabolizuje hormony - niektórym wątroba działa szybciej innym wolniej, to z tego wynika).
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny00monika00 wrote:Hej:D
Jackie, pisz szybko jak tam;)
Nusia1989, odezwij się jak się czujesz!!! (mam nadzieje, że dobrzez nick zapamiętałam:P)
Hej kochaniezgodnie z moimi odcuzciami ksiezniczka miesieczna przyszla
ale przyjelam to jakos ze spokojem , koniecznie musze isc do gin bo moje cykle po luteinie sa bardzo krotkie 24,25 dni tylko