Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykochana ja tez tak zaznaczylam we wczesniejszym u siebie a tak naprawde byl jeden plus bo na drugi dzien kreska byla mocniejsza . Jazostawiam sobie testy do porownania a najlepiej robie zdjecia i zapisuje datami bo pozniej mam do porownania bo raz mi kreski wyblakly
-
Dzieki Ewelina 23 no tylko wszystko fajnie.. ból jest , wyniki pozytywne tez tylko jakos problem z tym skokiem temperatury.. zobaczymy co jutro będzie za tampka.. oby podskoczyła bo jak nie to ja juz jestem głupia z tego mojego organizmu
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Dzieki Ewelina 23 no tylko wszystko fajnie.. ból jest , wyniki pozytywne tez tylko jakos problem z tym skokiem temperatury.. zobaczymy co jutro będzie za tampka.. oby podskoczyła bo jak nie to ja juz jestem głupia z tego mojego organizmu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasiula09 wrote:a jakie cwiczenia robiłaś z nią pamiętasz ?
Ale na YT jest mnóstwo jej treningów. Ja najbardziej lubię skalpel I, bardzo dobry na początek. No a później killer i szok trening. Mi bardzo pasują I ja miałam niesamowite efekty. Ale to różnie bywa. Najważniejsze, żeby ćwiczenia dawały przyjemność, a nie każda lubi z Ewą ćwiczyć. Treningi Mel B. dziewczyny też chwalą, ale ja babki nie lubię więc nie ćwiczę O. To się rozpisałam.. -
Ewelina23 wrote:ja raz z nia pocwiczylam skalpela i na drugi dzien mialam takie zakwasy ze nie moglam sie ruszyc mialam na 2 dzien cwiczyc i co ty hehe
-
nick nieaktualny
-
Kasiula09 wrote:ja skalpela dziś robiłam przez 14 minut wiecej nie dałam rady
-
Jackie wrote:ja to alko nie pije odkad lanuje dzidzie ogolnie nie cierpie chociaz grzaniec z winka jest spoko ale tak jakos nie mam ochoty jestem tak strasznie ciekawa kiedy @ przyjdzie;D
-
Czarna94 wrote:Ale dużo piszecie, nadrobić ciężko
Co do alko to ja odkąd oblewałam swoją maturę i pierwszy raz w życiu urwał mi się film to nie piję prawie wcale Więc w sumie wódki nie piłam już ponad pół roku. Zdarza się piwko, czasem lampka winka. I właśnie mam dylemat co do sylwestra. Nie wiem czy zrobić test 31.12 żeby wiedzieć czy mam pić alko czy lepiej poczekać do 2.01 i ze spokojnym sumieniem ze 2 lampki wina wypić. Bo jakby się udało to nie chcę nikomu mówić o ciąży, mam nadzieję że wytrzymam z tym do końca pierwszego trymestru. A jak odmówię alkoholu w sylwestra to rodzinka będzie wiedzieć że coś nie tak ;/ -
XxMoniaXx wrote:Ewelina nie rozumiem . Zobacz moj wykres miałam 2 dni pod rzad wynik pozytywny
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny00monika00 wrote:Hej:D
Jackie, pisz szybko jak tam;)
Nusia1989, odezwij się jak się czujesz!!! (mam nadzieje, że dobrzez nick zapamiętałam:P)
Hej kochanie zgodnie z moimi odcuzciami ksiezniczka miesieczna przyszla ale przyjelam to jakos ze spokojem , koniecznie musze isc do gin bo moje cykle po luteinie sa bardzo krotkie 24,25 dni tylko