Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
stardust87 wrote:nie martw się, ja na początku też nie dawałam rady. Ale nie poddawaj się, kilka dni i zrobisz cały z palcem w nosie i będziesz chciała więcej
o to skoro tak mówisz to dzisiaj kontynuuje swoje cwiczenia pomimo że mam zakwasy po wczorajszych ćwiczeniach ale najgorzej na poczatku jest sie przemóc a potem mysle że już z górki pójdzie i dzis biore sie za skalpel ale od poczatku do końca -
Kasiula09 wrote:o to skoro tak mówisz to dzisiaj kontynuuje swoje cwiczenia pomimo że mam zakwasy po wczorajszych ćwiczeniach ale najgorzej na poczatku jest sie przemóc a potem mysle że już z górki pójdzie i dzis biore sie za skalpel ale od poczatku do końca
Kasiula09 lubi tę wiadomość
-
Jackie wrote:Hej kochanie zgodnie z moimi odcuzciami ksiezniczka miesieczna przyszla ale przyjelam to jakos ze spokojem , koniecznie musze isc do gin bo moje cykle po luteinie sa bardzo krotkie 24,25 dni tylko
Przykro mi ze @ przyszła ale przynajmniej długo na nią nie czekałaś i przynajmniej tak sie nie nakrecałaś i trzymam kciuki aby z poczatkiem nowego roku @ nie przyszła przez kolejne 9 miesiecyJackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywiecie co rqano to eszcze tak nie ale teraz przy @ zaczyna mnie wkurwienie ogarniac jeszcze telefony od mamusi ze tyle to kasy wydaje na prywatnych lekarzy ze to samo bym miala na kase nie da sobie przetlumaczyc odechciewa MI sie wszystkiego powoli moj maz tez chyba mysli tylko o sobie ....
szkoda gadac az i slow na to wszystko, kolejny miesiac juz mi chyba wszystko objetne co bedzie jezeli tylko mi ma zalezec .
studiowanie a jednoczesne staranie sie o dzidzie wykonczy mnie tez nie dlugo finansowo -
Jackie wrote:wiecie co rqano to eszcze tak nie ale teraz przy @ zaczyna mnie wkurwienie ogarniac jeszcze telefony od mamusi ze tyle to kasy wydaje na prywatnych lekarzy ze to samo bym miala na kase nie da sobie przetlumaczyc odechciewa MI sie wszystkiego powoli moj maz tez chyba mysli tylko o sobie ....
szkoda gadac az i slow na to wszystko, kolejny miesiac juz mi chyba wszystko objetne co bedzie jezeli tylko mi ma zalezec .
studiowanie a jednoczesne staranie sie o dzidzie wykonczy mnie tez nie dlugo finansowoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 11:10
-
nick nieaktualnyJackie wrote:wiecie co rqano to eszcze tak nie ale teraz przy @ zaczyna mnie wkurwienie ogarniac jeszcze telefony od mamusi ze tyle to kasy wydaje na prywatnych lekarzy ze to samo bym miala na kase nie da sobie przetlumaczyc odechciewa MI sie wszystkiego powoli moj maz tez chyba mysli tylko o sobie ....
studiowanie a jednoczesne staranie sie o dzidzie wykonczy mnie tez nie dlugo finansowoJackie lubi tę wiadomość
-
Jackie wrote:wiecie co rqano to eszcze tak nie ale teraz przy @ zaczyna mnie wkurwienie ogarniac jeszcze telefony od mamusi ze tyle to kasy wydaje na prywatnych lekarzy ze to samo bym miala na kase nie da sobie przetlumaczyc odechciewa MI sie wszystkiego powoli moj maz tez chyba mysli tylko o sobie ....
studiowanie a jednoczesne staranie sie o dzidzie wykonczy mnie tez nie dlugo finansowo
kochana nie denerwuj sie złośc piękności szkodziEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynormalnie jestem zla na wszystko juz czlowiek sie stara oszczedza siebie na kazdym kroku martwi sie i o tym mysli i nic nie moze mu sie uda a takie laputity pojda raz na disco do lazienki zrobia swoje i jest dzidzia i placz dla czego . jaka to jest niesprawiedliwosc ze co miesiac trzeba sie rozczarowywac. smutne
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:wiesz jak mojej mamie powiedzialam ostatnio ile wydalam na gina to sie za glowe zlapala w ciagu jednego cyklu wydalam 500 euro na gina to do mnie powiedzialam ze przyleciala bym do polski i tam poszla na kase chorych chyba bym musiala z miesiac czekac na wizyte to raz a po druge jak bym mogla to bym poleciala ale nie moge ale im tego nie wytlumaczysz i w tym miesiacu znow mnie czeka gin prywatnie bo nie ma tu czegos takiego jak kasa chorych jest medical card ale wizyte u gina masz 2 razy w roku wiec co mi to da i tak nie nalezy nam sie taka karta
dosc ze jestem zestresowana tym wszystkim to i w dodatku wlasna matka mnie drazni od rana. -
nick nieaktualnyJackie wrote:normalnie jestem zla na wszystko juz czlowiek sie stara oszczedza siebie na kazdym kroku martwi sie i o tym mysli i nic nie moze mu sie uda a takie laputity pojda raz na disco do lazienki zrobia swoje i jest dzidzia i placz dla czego . jaka to jest niesprawiedliwosc ze co miesiac trzeba sie rozczarowywac. smutne
-
Jackie wrote:dosc ze jestem zestresowana tym wszystkim to i w dodatku wlasna matka mnie drazni od rana.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:dosc ze jestem zestresowana tym wszystkim to i w dodatku wlasna matka mnie drazni od rana.
Jackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny