Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJackie wrote:wiecieco ja to sie spakuje i wybiore sie gdzies na jakies 2 dni odpoczne odstresuje sie i bede miala z glowy bo mnie przytlacza to wszystko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 - Trzymam kciuki zebys nie dostała @ i żeby przyczyną tego było maleństwo
Ewelina23 - Witaj kochana, jak tam się czujesz?
Jackie - Nie martw się, wierzę, że w następnym cyklu będzie strzał w 10!
Tylko wyluzuj się psychicznie, powiedz sobie: robię przerwę, od dzisiaj przestaję się starać!
Ja tak podeszłam, psychika wyłączyła się i... zdarzył się cud!
To działa!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia1989 wrote:stardust87 - Trzymam kciuki zebys nie dostała @ i żeby przyczyną tego było maleństwo
Ewelina23 - Witaj kochana, jak tam się czujesz?
Jackie - Nie martw się, wierzę, że w następnym cyklu będzie strzał w 10!
Tylko wyluzuj się psychicznie, powiedz sobie: robię przerwę, od dzisiaj przestaję się starać!
Ja tak podeszłam, psychika wyłączyła się i... zdarzył się cud!
To działa!
zaczynam czuc prawy jajnik jutro biore ostatnie clo dziwnie mnie tak boli jak by na @ bo i brzuch zaczyna bolec .
A ty jak sie czujesz kochana ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 11:53
Jackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Witam
zaczynam czuc prawy jajnik jutro biore ostatnie clo dziwnie mnie tak boli jak by na @ bo i brzuch zaczyna bolec .
A ty jak sie czujesz kochana ?
Na razie czuję się dobrze, dzisiaj na 15 jadę na oddział położniczy. Trochę się martwię, ale chyba już nie ma czego bo czasami oprócz plamień widzę kremowy śluz.
-
nick nieaktualnyNusia1989 wrote:Na razie czuję się dobrze, dzisiaj na 15 jadę na oddział położniczy. Trochę się martwię, ale chyba już nie ma czego bo czasami oprócz plamień widzę kremowy śluz.
-
Nusia1989 wrote:Na razie czuję się dobrze, dzisiaj na 15 jadę na oddział położniczy. Trochę się martwię, ale chyba już nie ma czego bo czasami oprócz plamień widzę kremowy śluz.
Ewelina23, Nusia1989 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo pięknie, moja siostra się dowiedziała że jest w ciąży, już 3 ciężarna w naszej rodzinie się pojawiła. Ja na razie wolę nie mówić... Ale jak zostanę w szpitalu 2 dni to co mam zrobić? Mamo mam ci wiele do powiedzenia po pierwsze jestem w szpitalu a po drugie zostaniesz babcią?
Oj... mimo wszystko chciałabym zobaczyć jej minę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny