X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, plamienia ustały :D

Czarna94, natasza82, 200, stardust87, Jackie, 00monika00 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niusia ciesze sie !

Ja juz jestem pojechala znajoma ma 15 tygodzni do porodu a po niej nic nie widac .

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2013, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszędzie tylko te ciężarne... a my to co .. :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    wszędzie tylko te ciężarne... a my to co .. :P
    jeszcze do mnie mowi zebym dotknela to sie zaraze :/

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2013, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to takie troche niesmaczne z ich strony nie ? bo nam wtedy jest przykro i źle ze nam sie nie udało jeszcze.. :(

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    no to takie troche niesmaczne z ich strony nie ? bo nam wtedy jest przykro i źle ze nam sie nie udało jeszcze.. :(
    no nie smacze :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie- jest nowy cykl, nowe nadzieje, nowa szansa:) trzymam kciuki

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w styczniu maja byc II kreseczki <3 dla Was wszystkich wysyłam troszkę szczęścia, dla samej siebie tez... ;)

Czarna94, Kasiula09 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamiętaj, że kiedy starasz się o dziecko, sport i odchudzanie w wydaniu ekstremalnym nie są najlepszym pomysłem. Nadmierne odchudzanie i wysiłek fizyczny wysyłają komunikat do mózgu, że nie jest to najlepszy czas dla organizmu na rozmnażanie. Umiar i zdrowy rozsądek to dwie rzeczy, o których nie powinnaś teraz zapominać.

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2013, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Pamiętaj, że kiedy starasz się o dziecko, sport i odchudzanie w wydaniu ekstremalnym nie są najlepszym pomysłem. Nadmierne odchudzanie i wysiłek fizyczny wysyłają komunikat do mózgu, że nie jest to najlepszy czas dla organizmu na rozmnażanie. Umiar i zdrowy rozsądek to dwie rzeczy, o których nie powinnaś teraz zapominać.

bardzo dobra rada trzeba sobie ją wziąć głeboko do serca :)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ksiezniczki udalo mi sie ta lacine rozwalic zaliczylam a tyle stresu bylo;D
    ide do gina prywatnie 2 stycznie zdecydowanie nie ma co odwlekac. jakos nas coraz mniej tu sie robi :(

natasza82, 00monika00 lubią tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2013, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie to moje gratulacje że zaliczyłaś :)
    Właśnie tez zauważyłam ze coraz mniej nas tu ale zwykle z początku jest szał a potem troche wolniej się to kreci :/

Jackie lubi tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przez święta nie zagladałam bo @ w wigilie mnie dopadła i strasznie mnie to jakos dobiło. Co u Was? Jackie Ty miałas testować gdzies pod koniec grudnia prawda? i jak? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :) jestem tu nowa wczoraj dołączyłam . Wykresik zrobiłam :) Również się staram o maleństwo ale na wielu forach jest tak że głównie każdy interesuje się tymi które już w ciąży a te co się starają odchodzą na dalszy plan . I tak szukam miejsca dla siebie może mnie przygarniecie i pozwolicie zostać z wami i cieszyć się razem kolejnymi 2 krechami :)
    Pozdrawiam

natasza82, AniaR88, 00monika00, storczyk lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Witajcie :) jestem tu nowa wczoraj dołączyłam . Wykresik zrobiłam :) Również się staram o maleństwo ale na wielu forach jest tak że głównie każdy interesuje się tymi które już w ciąży a te co się starają odchodzą na dalszy plan . I tak szukam miejsca dla siebie może mnie przygarniecie i pozwolicie zostać z wami i cieszyć się razem kolejnymi 2 krechami :)
    Pozdrawiam

Witaj :*

natasza82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    Ja przez święta nie zagladałam bo @ w wigilie mnie dopadła i strasznie mnie to jakos dobiło. Co u Was? Jackie Ty miałas testować gdzies pod koniec grudnia prawda? i jak? :)

dobrze że jestes bo ju dzis sie zaczynalam martwic o Ciebie kochana <3

AniaR88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Jackie to moje gratulacje że zaliczyłaś :)
    Właśnie tez zauważyłam ze coraz mniej nas tu ale zwykle z początku jest szał a potem troche wolniej się to kreci :/

najwazniejsze ze jestesmy my nadal <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:

dzisiaj mnie @ nadwiedzila wiec sama nie jestes :D

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2013, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Pozdrawiam

Witaj Landrynka serdecznie zapraszamy u nas jest fajnie, bardzo miło no i przede wszystkim wspieramy się nawzajem, nikogo tu nie pomijamy :)

Jackie lubi tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Pozdrawiam

Jasne ,że tak czuj się jak u siebie w domu ;D
    hehe
    u nas każda przyszła mamusia znajdzie temat dla siebie i również życzę tych wymarzonych II kreseczek ;D !

‹‹ 109 110 111 112 113 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ