Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPamiętaj, że kiedy starasz się o dziecko, sport i odchudzanie w wydaniu ekstremalnym nie są najlepszym pomysłem. Nadmierne odchudzanie i wysiłek fizyczny wysyłają komunikat do mózgu, że nie jest to najlepszy czas dla organizmu na rozmnażanie. Umiar i zdrowy rozsądek to dwie rzeczy, o których nie powinnaś teraz zapominać.
-
Ewelina23 wrote:Pamiętaj, że kiedy starasz się o dziecko, sport i odchudzanie w wydaniu ekstremalnym nie są najlepszym pomysłem. Nadmierne odchudzanie i wysiłek fizyczny wysyłają komunikat do mózgu, że nie jest to najlepszy czas dla organizmu na rozmnażanie. Umiar i zdrowy rozsądek to dwie rzeczy, o których nie powinnaś teraz zapominać.
bardzo dobra rada trzeba sobie ją wziąć głeboko do sercaEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie jestem tu nowa wczoraj dołączyłam . Wykresik zrobiłam Również się staram o maleństwo ale na wielu forach jest tak że głównie każdy interesuje się tymi które już w ciąży a te co się starają odchodzą na dalszy plan . I tak szukam miejsca dla siebie może mnie przygarniecie i pozwolicie zostać z wami i cieszyć się razem kolejnymi 2 krechami
Pozdrawiamnatasza82, AniaR88, 00monika00, storczyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Witajcie jestem tu nowa wczoraj dołączyłam . Wykresik zrobiłam Również się staram o maleństwo ale na wielu forach jest tak że głównie każdy interesuje się tymi które już w ciąży a te co się starają odchodzą na dalszy plan . I tak szukam miejsca dla siebie może mnie przygarniecie i pozwolicie zostać z wami i cieszyć się razem kolejnymi 2 krechami
Pozdrawiam
Witaj :*natasza82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:Ja przez święta nie zagladałam bo @ w wigilie mnie dopadła i strasznie mnie to jakos dobiło. Co u Was? Jackie Ty miałas testować gdzies pod koniec grudnia prawda? i jak?
dobrze że jestes bo ju dzis sie zaczynalam martwic o Ciebie kochanaAniaR88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landrynka wrote:Witajcie jestem tu nowa wczoraj dołączyłam . Wykresik zrobiłam Również się staram o maleństwo ale na wielu forach jest tak że głównie każdy interesuje się tymi które już w ciąży a te co się starają odchodzą na dalszy plan . I tak szukam miejsca dla siebie może mnie przygarniecie i pozwolicie zostać z wami i cieszyć się razem kolejnymi 2 krechami
Pozdrawiam
Witaj Landrynka serdecznie zapraszamy u nas jest fajnie, bardzo miło no i przede wszystkim wspieramy się nawzajem, nikogo tu nie pomijamyJackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Witajcie jestem tu nowa wczoraj dołączyłam . Wykresik zrobiłam Również się staram o maleństwo ale na wielu forach jest tak że głównie każdy interesuje się tymi które już w ciąży a te co się starają odchodzą na dalszy plan . I tak szukam miejsca dla siebie może mnie przygarniecie i pozwolicie zostać z wami i cieszyć się razem kolejnymi 2 krechami
Pozdrawiam
Jasne ,że tak czuj się jak u siebie w domu
hehe
u nas każda przyszła mamusia znajdzie temat dla siebie i również życzę tych wymarzonych II kreseczek !