Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    nie wiem Ewelinka czy widzialas ale pisalam tu ze zdecydowalam sie isc do gin prywatnie na 2 stycznia sie umowie ;D
    ja tez musze sie wybrac. To straszne ale 4 cykl staran a jakos tak mi schodzi i nawet podstawowych badan nie mialam dawno robionych. Wstyd... :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka
    Witam Cie serdecznie <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelka II wrote:
    Powielam z innego wątku, bo poczułam się olana;)
    Dziewczyny wyleczcie mnie z paranoi. Czy na testach ciążowych widoczny jest ślad-miejsce w którym ma się pojawić druga kreska? Dwa różne testy w odstępach 4dni i to samo widzę... Taki paseczek, mega, mega blady. Czy też to widzicie w negatywnych testach? Mogę dorzucić fotkę...
    Moja znajoma miala kreske widoczna tylko pod swiatlo i 3 testy jej tak wyszly poszla do gina i powiedzial jej GRATULUJE

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelka II wrote:
    Powielam z innego wątku, bo poczułam się olana;)
    Dziewczyny wyleczcie mnie z paranoi. Czy na testach ciążowych widoczny jest ślad-miejsce w którym ma się pojawić druga kreska? Dwa różne testy w odstępach 4dni i to samo widzę... Taki paseczek, mega, mega blady. Czy też to widzicie w negatywnych testach? Mogę dorzucić fotkę...
    ja nigdy takiego czegos nie mialam na teście. Ale niektore dziewczyny pisały, że widzą cien cienia 2 kreski i powtarzajac test za jakis czas widzialy albo dwie mocne kreski albo jedna tak wiec musisz czekac i powtórzyc test za jakis czas. Takie jest moje zdanie ale wiesz moge sie mylic :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Ewelinko :*
    Ewelka , ja tak nie mam ale niektóre dziewczyny tak . Bo jeżeli bardzo pragniesz dziecka to bd doszukiwała się tej drugiej kreseczki i bd ją widziała . Raz tak miałam ale to tylko raz :)
    Poczekaj jakiś czas i zrób jeszcze raz test :) Powodzenia .
    Ja też muszę się umówić na wizytę do gin . Tylko nie wiem czy prywatnie czy normalnie . Bo chciałam sb porobić wszystkie badania .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 21:02

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    ktory to bedzie dzien cyklu ? a bedziesz miala juz te badania czy odrazu bedziesz robic jak pojdziesz do gina bo pisalas o badaniach

nie no ona mi da skierowanie na te badania bym powtorzyla i zobaczymy co powie.;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam zawsze mam negatywny ;D

Landrynka lubi tę wiadomość

• Ewelka II Przyjaciółka

Wysłany: 28 grudnia 2013, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny! W sumie małpa pojutrze. Czkać! Ale taka z niej małpa, że pewnie się jeszcze spóźni ze 3 dni żeby mnie wkurzyć!

p19ucsqvfdttwcoy.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:

Kochana ja też :P

Ewelka moja też wredota spóźniła mi się a teraz i tak mam od wczoraj tylko lekkie plamienie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 21:03

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    nie no ona mi da skierowanie na te badania bym powtorzyla i zobaczymy co powie.;D
    aha no widzisz moja pamiec . Za duzo sie nieraz pisze i mieszaja mi sie dziewczyny :D
    Ja tez musze isc na monitoring bo te CLO biore ale moj gin jest do 3 stycznia na urlopie . A do innego nie pojde . a wtedy bede w 14dc

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie pisalas ze idziesz prowatnie, a chodzisz tez na nfz? ile trzeba czekac na taka wizyte tak +/-?

Jackie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelka II wrote:
    Dzięki Dziewczyny! W sumie małpa pojutrze. Czkać! Ale taka z niej małpa, że pewnie się jeszcze spóźni ze 3 dni żeby mnie wkurzyć!
    moja tez sie ostatanio spoznila . ah te nasze cykle jak by na jednym nie moglo sie zakonczyc

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    ja tez :p nawet po kilku godzinach jak to niektórzy pisza nie widzialam 2 kreski

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    ja tez :p nawet po kilku godzinach jak to niektórzy pisza nie widzialam 2 kreski

ja to nawet nie wiem o to cien 2 kreseczki szkoda kasy da mnie na testy przed @ ja kiedys nie dostane to zrobie ;p!

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    moja tez sie ostatanio spoznila . ah te nasze cykle jak by na jednym nie moglo sie zakonczyc
    Ojj fajnie by tak było jak by się na jednym zakończyło :) ale tak się nie da niestety
    Jackie hehe ja to kiedyś nawet w nocy poszłam sprawdzić czy aby na pewno nie ma 2 kreski a test robiłam rano :P to już taka nasza obsesja:P
    Ewelinko niedługo to 3 będziemy widziały :P z wrażenia ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 21:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe ja nie raz mam tak ze tylko ja widze ta druga kreske . Ale to chyba mi sie dwoi w oczach juz

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    Jackie pisalas ze idziesz prowatnie, a chodzisz tez na nfz? ile trzeba czekac na taka wizyte tak +/-?

na nfz zalezy niunia gdzie bo w szpitalu to ra krocej raz dluzej ale na ta na poczatu listopada sie zapisalam i na nfz zapisali mnie na 17 stycznia to poczekam ;D a prywatnie moge isc odrazu.. jezeli bym do 17 czekala to bym kolejny cykl stracila przeciez...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 kreski na ciazowym-paranormal jak dla mnie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Ojj fajnie by tak było jak by się na jednym zakończyło :) ale tak się nie da niestety
    skoro teraz mamy pod gorke to jak zajdziemy to bedziemy bez przeszkod schodzic z gorki :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    ja to nawet nie wiem o to cien 2 kreseczki szkoda kasy da mnie na testy przed @ ja kiedys nie dostane to zrobie ;p!
    ja co cykl obiecuje sobie, że nie zrobie wczesniej jak @ ale niecierpliwa jestem i co cykl przynajmniej 1 zrobie wczesniej. W tym cyklu równiez sobie obiecalam, że nie zrobie wczesniej jak w 29 dniu gdyby małpy nie było. Zakupilam nowy termometr i w cyklu na nowy rok moze dotrzemam swojego postanowienia :D:D

‹‹ 111 112 113 114 115 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: