Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJackie wrote:nie wiem Ewelinka czy widzialas ale pisalam tu ze zdecydowalam sie isc do gin prywatnie na 2 stycznia sie umowie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelka II wrote:Powielam z innego wątku, bo poczułam się olana;)
Dziewczyny wyleczcie mnie z paranoi. Czy na testach ciążowych widoczny jest ślad-miejsce w którym ma się pojawić druga kreska? Dwa różne testy w odstępach 4dni i to samo widzę... Taki paseczek, mega, mega blady. Czy też to widzicie w negatywnych testach? Mogę dorzucić fotkę... -
nick nieaktualnyEwelka II wrote:Powielam z innego wątku, bo poczułam się olana;)
Dziewczyny wyleczcie mnie z paranoi. Czy na testach ciążowych widoczny jest ślad-miejsce w którym ma się pojawić druga kreska? Dwa różne testy w odstępach 4dni i to samo widzę... Taki paseczek, mega, mega blady. Czy też to widzicie w negatywnych testach? Mogę dorzucić fotkę... -
nick nieaktualnyWitaj Ewelinko :*
Ewelka , ja tak nie mam ale niektóre dziewczyny tak . Bo jeżeli bardzo pragniesz dziecka to bd doszukiwała się tej drugiej kreseczki i bd ją widziała . Raz tak miałam ale to tylko raz
Poczekaj jakiś czas i zrób jeszcze raz test Powodzenia .
Ja też muszę się umówić na wizytę do gin . Tylko nie wiem czy prywatnie czy normalnie . Bo chciałam sb porobić wszystkie badania .Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 21:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:nie no ona mi da skierowanie na te badania bym powtorzyla i zobaczymy co powie.
Ja tez musze isc na monitoring bo te CLO biore ale moj gin jest do 3 stycznia na urlopie . A do innego nie pojde . a wtedy bede w 14dc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:moja tez sie ostatanio spoznila . ah te nasze cykle jak by na jednym nie moglo sie zakonczyc
Jackie hehe ja to kiedyś nawet w nocy poszłam sprawdzić czy aby na pewno nie ma 2 kreski a test robiłam rano to już taka nasza obsesja:P
Ewelinko niedługo to 3 będziemy widziały z wrażeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 21:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:Jackie pisalas ze idziesz prowatnie, a chodzisz tez na nfz? ile trzeba czekac na taka wizyte tak +/-?
na nfz zalezy niunia gdzie bo w szpitalu to ra krocej raz dluzej ale na ta na poczatu listopada sie zapisalam i na nfz zapisali mnie na 17 stycznia to poczekam a prywatnie moge isc odrazu.. jezeli bym do 17 czekala to bym kolejny cykl stracila przeciez... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:ja to nawet nie wiem o to cien 2 kreseczki szkoda kasy da mnie na testy przed @ ja kiedys nie dostane to zrobie ;p!