Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:skoro teraz mamy pod gorke to jak zajdziemy to bedziemy bez przeszkod schodzic z gorki
Dziewczyny to prawda że nie ma sensu robić testu przed @ ale sama ciekawość przewyższa
Aniu też kupiłam nowy termometr Bo stary mi piesio pogryzł grrr:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 21:11
-
Pokazalam ten cień cienia mojemu P i widzi to, koleżanka też widzi. Aparat też, choć nie w każdym ujęciu. Dobra, koniec smęcenia, będzie to będzie,nie będzie, to będzie w innym cyklu.
Powodzenia Dziewczyny.
Fajnie tu z Wami się "robi dzieci" ! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 21:11
AniaR88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Dokładnie kochana dokładnie Los się do nas uśmiechnie i będziemy miały lekko Także staraczki głowa do góry
Dziewczyny to prawda że nie ma sensu robić testu przed @ ale sama ciekawość przewyższaAniaR88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Dokładnie kochana dokładnie Los się do nas uśmiechnie i będziemy miały lekko Także staraczki głowa do góry
Dziewczyny to prawda że nie ma sensu robić testu przed @ ale sama ciekawość przewyższa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelka II wrote:Pokalam ten cień cienia mojemu P i widzi to, koleżanka też widzi. Aparat też, choć nie w każdym ujęciu. Dobra, koniec smęcenia, będzie to będzie,nie będzie, to będzie w innym cyklu.
Powodzenia Dziewczyny.
Fajnie tu z Wami się "robi dzieci" ! :*
mozesz robic codziennie a ja Tobie zycze bys byla mamusia i wiecej sie nie stresowala cyklamiEwelka II lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelka II wrote:Pokazalam ten cień cienia mojemu P i widzi to, koleżanka też widzi. Aparat też, choć nie w każdym ujęciu. Dobra, koniec smęcenia, będzie to będzie,nie będzie, to będzie w innym cyklu.
Powodzenia Dziewczyny.
Fajnie tu z Wami się "robi dzieci" ! :*
Trzymam kciukiEwelka II lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu no dokładnie . Też czytałam że piszę że w dniu spodziewanej @ . No a najlepiej jak się spóźnia .
Aniu 1986 hihi jakby się dało dorysować to było by fajnie
Ewelka poczekaj trochę i jak nadal @ nie będzie to rób nowy i już Trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 21:14
Ewelka II lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-