Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny00monika00 wrote:a dlaczego przerywasz branie duphastonu? tak zalecił Ci lekarz?? mi powiedział, że jak w cyklu jest szansa na dzidzie to mam brac duphaston do początku krwawienia a jak nie ma @ to test i jak + to leciec do niego bez kolejki.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:moim zdaniem pewniaka w kieszeni ma stardust
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 21:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:wiecie co usmialam sie jak nornica z mezem
przez przypadek weszlam na wykres jakiejs tam kobietki i jest w 12 dc a ma 300 komentarzy do wykresu
musi niezle komentowac wszystkim albo udzielac sie na wszystkich foarach by miec tyle komentarzy
zrobiła sobie z OF fun page:DWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 21:59
Czarna94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymonia ale wiele jest takich dziewczyn jestem pelna podziwu u mnie jest 35 komentarzy wraz z moimi i to swiat i ludzie hehhe
mysle , ze wiele dziewczyn ma taka chec bycia mama ze cale swoje nadzieje poklada w owu i sie uzaleznila od tego
ja mam momenty tylko utraty nadzieji i zyje dalej .
kazdej z nas jest pisane badz nie bycie matka i co ma byc to bedzie . ciesze sie ze ten watek powstal i jestescie tu ze mna bo jak czytam inne watki to mi sie slabo az robi od pelnych zawisci kobiet, egoistek .
ciesze sie ze jest tu przyjaznie i kazdy ma wsparcie moze zostalo nas nie wiele ale prawdziwe przetrwaja do konca staran
kazda z Was jest wyjatkowa00monika00, Czarna94, stardust87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny