Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJackie wrote:uciekam moje pieknisie spac buziaczek kazdej z osobna :* do jutra
spokojnych anielskich snow
Aniu poczekaj aż się rozkręci
Moniczko Kolorowych
dba dobranoc
Zostaje ktoś czy każdy ucieka ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 22:22
-
ja jeszcze posiedzę po pracy muszę się odmóżdżyć
Jackie nie było w sumie mnie kilka dni, czytałam w sumie przez święta z telefonu, ale napisać nie mogłam, bo mi tel za bardzo zamula na tej stronceWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 22:28
-
nick nieaktualnyWitam Was znów dziewczynki wieczorowa pora,. Widze,ze wszystkie juz lulac poszly:)a ja Was nadrabialam w czytaniu. Spac mi sie nie chce,bo sie troszke rozleniwilam i wstaje pozno:)) budzik jedynie od dzis dzwoni o 6:30- na tempke. Co do watku i ovufriend to ja tutaj do Was zagladam codziennie:)nawet pare razy dziennie. Jakos tak inaczej i lepiej na serduchu sie robi jak mozna z Wami popisac, moze nie zagladam tak czesto jak w ubieglym miesiacu ,ale to dlatego,ze nie chce juz shizowac jak poprzednio..w szczegolnosci robic na zapas nadzieje. W tym miesiacu i w styczniu, postaram do @ na luziku. Niestety jest taka prawda,ze nie jestesmy w stanie wyczarowac sobie dzidzi i musimy byc cierpliwe, a ja im mniej o tym czytam to i rzadziej mysle-moze na lepiej mi to wyjdzie? Wyjazd czeka w styczniu i narazie mysle o tym i ciesze sie jak dziecko:)
-
nick nieaktualnydba tak wgl. to Witaj , bo chyba się nie witałyśmy przybyłam na to forum wczoraj a dziś postanowiłam napisać bo widzę że milutkie towarzystwo więc razem będziemy czekały na małe cudy
Hej Miska dobrze robisz że starasz się już tak o tym nie myśleć No dziewczynki się już ulotniły ale jestem Ja i dbaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 22:29
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:dba tak wgl. to Witaj , bo chyba się nie witałyśmy przybyłam na to forum wczoraj a dziś postanowiłam napisać bo widzę że milutkie towarzystwo więc razem będziemy czekały na małe cudy
Hej Miska dobrze robisz że starasz się już tak o tym nie myśleć No dziewczynki się już ulotniły ale jestem Ja i dba
tez jestem:))) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydba wrote:Landrynka a to w sumie nowiutka jak ja w sumie miesiąc tu jestem, ale dalej czuję się jak nowa, bo w sumie nie mam czasu na częste pisanie ale to dobrze nie myśleć za często o staraniach
ja jestem tutaj tez miesiac? To nasz 3 mc staran, ale 2 pierwsze byly mega takie na sile, w sensie ze strasznie o tym myslalam. poprostu juz mi psychika siadala. A teraz..nie nastawiam sie, w sumie mam uczucie takie ze znow sie nie uda,no to nic..dalej bedziemy starac -
nick nieaktualnydba świeżaczki jesteśmy
dokładnie , bo im częściej o tym myślisz tym później bardziej przeżywasz jak przychodzi @ . A z wami to aż się humorek polepsza i nie myśli się tak .
Miska wiesz też tak mam ale to tak nie działa. Bo niby się mówi a przestane się tak przejmować i wgl . a jednak jakaś , myśl i tak jest . Ale trzeba trochę wyluzować to może wtedy się udaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 22:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydba wrote:ja to jak mam nadgodziny to tylko się wkurzam czy czasem mały zalążek się przez to utrzyma czy nie jakaś schiza jest
no wlasnie. nie schizujmy juz:) ja w pracy,w wolnej chwili siedzialam naforum o ciazy, o objawach, o wszystkim czytalam i tylko jak denerwowalam to panikowalam ze przez to dostane @... no duzo rzeczy na sile w mojej psychice -
nick nieaktualnyMój też uważał że trochę za bardzo się tym przejmuje . Więc po części też dla niego to zrobiłam.
dba hihi a myślisz że ja to cio ?. Jak mój np. pizze zamawia to mówię że nie będę jadła bo muszę się zdrowo odżywiać ja mam znów tak że zaczęłam się bardzo zdrowo odżywiać ale co to da hehe -
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Mój też uważał że trochę za bardzo się tym przejmuje . Więc po części też dla niego to zrobiłam.
dba hihi a myślisz że ja to cio ?. Jak mój np. pizze zamawia to mówię że nie będę jadła bo muszę się zdrowo odżywiać ja mam znów tak że zaczęłam się bardzo zdrowo odżywiać ale co to da hehe
zdrowo odzywiac nie zaszkodzi:) wydaje mi sie,zeby poprostu wylaczyc myslenie silne o dzidziusiu. Przeciez tyle kobiet,dziewczyn jest ktore dowiaduja przypadkowo w 4, 6 tyg ciazy ze sa,..i jest dobrze:) a my na sile czekamy do @, odliczamy dni spoznienia, wydajemy na testy, a Malpa i tak przychodzi... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyojj dba tak tak mcdonald to świństwo ale jakie dobre . Ale to też już odmówiłam sobie Dobranoc KOLOROWYCH
i ja chyba uciekam . Żołądek mnie troszkę boli i głowa . Muszę się wyspać bo rano po budka o 6:55 na mierzenie temp . i chyba już nie będę się kładła ale to zobaczęWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 22:52
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Miska w sumie racja że odżywianie się nie zaszkodzi ale czasem to już przesadzam Dobrze mówisz . My się stresujemy czekamy a może tak na prawdę odpuścić i może się uda
no ja opuscilam troszke przed swietami i po zdrowsze odzywianie. Ale mam nadzieje,ze Nowy Rok wplynie namnie troszke i chcialabym zrzucic z 3 kg:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny