X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    uciekam moje pieknisie spac buziaczek kazdej z osobna :* do jutra <3
    spokojnych anielskich snow ;D
    Dobranoc :* rozbawiłaś mnie tym strasznie :P
    Aniu poczekaj aż się rozkręci ;)
    Moniczko Kolorowych :)
    dba dobranoc :)
    Zostaje ktoś czy każdy ucieka ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 22:22

• dba Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2013, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jeszcze posiedzę :) po pracy muszę się odmóżdżyć :D
    Jackie nie było w sumie mnie kilka dni, czytałam w sumie przez święta z telefonu, ale napisać nie mogłam, bo mi tel za bardzo zamula na tej stronce ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 22:28

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was znów dziewczynki wieczorowa pora,. Widze,ze wszystkie juz lulac poszly:)a ja Was nadrabialam w czytaniu. Spac mi sie nie chce,bo sie troszke rozleniwilam i wstaje pozno:)) budzik jedynie od dzis dzwoni o 6:30- na tempke. Co do watku i ovufriend to ja tutaj do Was zagladam codziennie:)nawet pare razy dziennie. Jakos tak inaczej i lepiej na serduchu sie robi jak mozna z Wami popisac, moze nie zagladam tak czesto jak w ubieglym miesiacu ,ale to dlatego,ze nie chce juz shizowac jak poprzednio..w szczegolnosci robic na zapas nadzieje. W tym miesiacu i w styczniu, postaram do @ na luziku. Niestety jest taka prawda,ze nie jestesmy w stanie wyczarowac sobie dzidzi i musimy byc cierpliwe, a ja im mniej o tym czytam to i rzadziej mysle-moze na lepiej mi to wyjdzie? Wyjazd czeka w styczniu i narazie mysle o tym i ciesze sie jak dziecko:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dba tak wgl. to Witaj , bo chyba się nie witałyśmy :) przybyłam na to forum wczoraj a dziś postanowiłam napisać bo widzę że milutkie towarzystwo :) więc razem będziemy czekały na małe cudy :)
    Hej Miska :) dobrze robisz że starasz się już tak o tym nie myśleć :) No dziewczynki się już ulotniły ale jestem Ja i dba :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 22:29

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    dba tak wgl. to Witaj , bo chyba się nie witałyśmy :) przybyłam na to forum wczoraj a dziś postanowiłam napisać bo widzę że milutkie towarzystwo :) więc razem będziemy czekały na małe cudy :)
    Hej Miska :) dobrze robisz że starasz się już tak o tym nie myśleć :) No dziewczynki się już ulotniły ale jestem Ja i dba :)

tez jestem:)))

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jeszcze jest z kim pogadać :)

• dba Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2013, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka a to w sumie nowiutka jak ja :) w sumie miesiąc tu jestem, ale dalej czuję się jak nowa, bo w sumie nie mam czasu na częste pisanie :) ale to dobrze nie myśleć za często o staraniach :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dba wrote:
    Landrynka a to w sumie nowiutka jak ja :) w sumie miesiąc tu jestem, ale dalej czuję się jak nowa, bo w sumie nie mam czasu na częste pisanie :) ale to dobrze nie myśleć za często o staraniach :)

ja jestem tutaj tez miesiac? To nasz 3 mc staran, ale 2 pierwsze byly mega takie na sile, w sensie ze strasznie o tym myslalam. poprostu juz mi psychika siadala. A teraz..nie nastawiam sie, w sumie mam uczucie takie ze znow sie nie uda,no to nic..dalej bedziemy starac

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dba świeżaczki jesteśmy :D
    dokładnie , bo im częściej o tym myślisz tym później bardziej przeżywasz jak przychodzi @ . A z wami to aż się humorek polepsza i nie myśli się tak .
    Miska wiesz też tak mam ale to tak nie działa. Bo niby się mówi a przestane się tak przejmować i wgl . a jednak jakaś , myśl i tak jest . Ale trzeba trochę wyluzować to może wtedy się uda :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 22:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tak:) poza tym w oczach mojego T nie chce wygladac na glupia:) bo tez uwazal,ze przesadzam. A teraz widzi,ze jest inaczej.troszke wyluzowalam i miedzy nami ...owocniej:)

• dba Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2013, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to jak mam nadgodziny to tylko się wkurzam czy czasem mały zalążek się przez to utrzyma czy nie :D jakaś schiza jest :D
    Miska cudownie, że troszkę odpuściłaś :) to Wam pomoże :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 22:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dba wrote:
    ja to jak mam nadgodziny to tylko się wkurzam czy czasem mały zalążek się przez to utrzyma czy nie :D jakaś schiza jest :D

no wlasnie. nie schizujmy juz:) ja w pracy,w wolnej chwili siedzialam naforum o ciazy, o objawach, o wszystkim czytalam i tylko jak denerwowalam to panikowalam ze przez to dostane @... no duzo rzeczy na sile w mojej psychice

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też uważał że trochę za bardzo się tym przejmuje . Więc po części też dla niego to zrobiłam.
    dba hihi a myślisz że ja to cio ?. Jak mój np. pizze zamawia to mówię że nie będę jadła bo muszę się zdrowo odżywiać :P ja mam znów tak że zaczęłam się bardzo zdrowo odżywiać :P ale co to da hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Mój też uważał że trochę za bardzo się tym przejmuje . Więc po części też dla niego to zrobiłam.
    dba hihi a myślisz że ja to cio ?. Jak mój np. pizze zamawia to mówię że nie będę jadła bo muszę się zdrowo odżywiać :P ja mam znów tak że zaczęłam się bardzo zdrowo odżywiać :P ale co to da hehe

zdrowo odzywiac nie zaszkodzi:) wydaje mi sie,zeby poprostu wylaczyc myslenie silne o dzidziusiu. Przeciez tyle kobiet,dziewczyn jest ktore dowiaduja przypadkowo w 4, 6 tyg ciazy ze sa,..i jest dobrze:) a my na sile czekamy do @, odliczamy dni spoznienia, wydajemy na testy, a Malpa i tak przychodzi...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska w sumie racja że odżywianie się nie zaszkodzi ale czasem to już przesadzam :P Dobrze mówisz . My się stresujemy czekamy a może tak na prawdę odpuścić i może się uda :)

• dba Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2013, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pizzy to ja nie odmawiam, gorsze jedzenie z mcdonalda :)
    ide spać, jednak już spanie bierze górą, dobranoc kobitki :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojj dba tak tak mcdonald to świństwo ale jakie dobre . Ale to też już odmówiłam sobie :) Dobranoc KOLOROWYCH :)
    i ja chyba uciekam . Żołądek mnie troszkę boli i głowa . Muszę się wyspać bo rano po budka o 6:55 na mierzenie temp . i chyba już nie będę się kładła ale to zobaczę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 22:52

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Miska w sumie racja że odżywianie się nie zaszkodzi ale czasem to już przesadzam :P Dobrze mówisz . My się stresujemy czekamy a może tak na prawdę odpuścić i może się uda :)

no ja opuscilam troszke przed swietami i po zdrowsze odzywianie. Ale mam nadzieje,ze Nowy Rok wplynie namnie troszke i chcialabym zrzucic z 3 kg:)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dba wrote:
    pizzy to ja nie odmawiam, gorsze jedzenie z mcdonalda :)
    ide spać, jednak już spanie bierze górą, dobranoc kobitki :*

slodkich:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z MCdonalda lubie tylko i jadam salatke:))))) zgrilowany i sosem cezar. Ostatnio zdarzylo mi sie zjesc tortille orientalna:)P

‹‹ 115 116 117 118 119 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ