Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania1986 wrote:kochana co do testu stardust to gdyby byla ciaza to napewno w tych 5 min by sie choc zarys pojawil, ja tez nie raz miałam kreski jak zapomnialam testu wyrzucic, to zwyczajnie reakcja chemiczna Lepiej niech sie nie nastawia bo po co przezywac, lepiej niech sie pozytywnie zaskoczy, ale widze ze u niej tez spadek:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 08:39
Jackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:ja dawno juz nie jadam mcdonalda- w sensie zestawy. Ale salatke uwieliam:)
Mi McDonald kojarzy się tylko z ciążą. Wtedy normalne domowe jedzonko wymiotowałam zanim zdążyłam dobiec do ubikacji, a wszystkie fast-foody pochłaniałam jak odkurzacz.
Stardust, ach, jak cudownie. Mam nadzieje, że mi za dwa dni też wyjdzie bez żadnych cieni;)stardust87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystardust G R A T U L U J Ę Ci kochana z całego serca! nawet nie wiesz jak się cieszę, nawet się wzruszyłam pierwszy raz na tym forum!!!!
Specjalnie weszłam tu rano, żeby zobaczyć czy coś napisałaś
O jakim żelu pisałaś?stardust87 lubi tę wiadomość
-
00monika00 wrote:stardust G R A T U L U J Ę Ci kochana z całego serca! nawet nie wiesz jak się cieszę, nawet się wzruszyłam pierwszy raz na tym forum!!!!
Specjalnie weszłam tu rano, żeby zobaczyć czy coś napisałaś
O jakim żelu pisałaś? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratuluje nowym mamom
Dziewczyny ovu wyznaczył mi owulacje.. pierwszy raz na ovu mam linie ciągłą (zawsze wyznaczał mi przerywaną). Ale mam jednaobawe. Dziewczyny czy moja temp po owulce ie jest zbyt niska ? mam nadzieje ze te cykl bedzie udany. jestem pozytywnie nasawiona i licze na niego !
Jackie lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote: