Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnystardust87 jeszcze raz Ci bardzo gratuluje :* Ciesze się, że przybywa nam takich szczęsliwych mamuś Bądź dobrej myśli. Na pewno tym razem będzie wszystko w porządku i po wakacjach 2014 urodzisz sliczną dziewczynke albo przystojnego kawalera
stardust87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:o jejciu! dziękuję! pisałam o żelu conceive plus, jest tu wątek na tym forum o nim nawet. imituje śluz płodny i stwarza dobre warunki dla plemników na przetrwanie. Nie wiem czy to on, ale kila dziewczyn zafasolkowało w pierwszym cyklu z żelem, a wcześniej kilka miesięcy się męczyły i nic.
-
nick nieaktualnyWitajcie
stardust87 Gratuluję Ci Kochana :*
Teraz niech maleństwo rośnie zdrowo w Twoim brzuszku :* Wszystkiego dobrego :)A jak ten żel wygląda ? I jaka jest jego cena ?
Jak Kochane mija wam początek niedzieli ?
Ja wstałam przed 7 na temp. ale poszłam spać bo źle się czuje . Głowa mnie boli , brzuch i gardło troszkę chyba mnie coś bierze .stardust87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Witajcie
stardust87 Gratuluję Ci Kochana :*
Teraz niech maleństwo rośnie zdrowo w Twoim brzuszku :* Wszystkiego dobrego :)A jak ten żel wygląda ? I jaka jest jego cena ?
Jak Kochane mija wam początek niedzieli ?
Ja wstałam przed 7 na temp. ale poszłam spać bo źle się czuje . Głowa mnie boli , brzuch i gardło troszkę chyba mnie coś bierze .
To jest ten żel
http://www.i-apteka.pl/product-pol-41115-CONCEIVE-Plus-Lubrykant-75-ml.html
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny a ja mam do was pytanie . Już pod moim wykresem pisałam ale widzę że tu więcej osób może mi pomożecie .
Odnośnie mojej @ , której nie ma nadal. A wydzielina jest . Przez noc nic się nie pokazało oprócz tej wydzieliny z wczoraj . Dopiero rano jak poszłam do ubikacji to troszkę się więcej pokazało ale w dalszym ciągu na pewno nie jest to @ . I moje pytanie to czy wliczać tą wydzielinę jako nowy cykl i jako @ czy jako plamienie w tym cyklu ?
Jackie no to widzę że mamy ten sam problem .Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 12:07
-
AniaR88 wrote:a ten zel miałas w tubce 75 ml czy w jednorazowych aplikatorach?
AniaR88, 200 lubią tę wiadomość
-
Jackie wrote:Witam sie z Wami gwiazdki
u mnie Wam szczerze powiem , e niby jest @ ale jakas slaba dzisiaj powinna byc mega juz ale wiecej sluzu jak krwi w tym interesie ;p
jutro zapisalam sie do gina !
ide prywatnie zobaczymy co mi powie !Jackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Dziewczyny a ja mam do was pytanie . Już pod moim wykresem pisałam ale widzę że tu więcej osób może mi pomożecie .
Odnośnie mojej @ , której nie ma nadal. A wydzielina jest . Przez noc nic się nie pokazało oprócz tej wydzieliny z wczoraj . Dopiero rano jak poszłam do ubikacji to troszkę się więcej pokazało ale w dalszym ciągu na pewno nie jest to @ . I moje pytanie to czy wliczać tą wydzielinę jako nowy cykl i jako @ czy jako plamienie w tym cyklu ?
Jackie no to widzę że mamy ten sam problem .
jesli to nie krwawienie to jako lamienie a moze to byc plamienie implantacyjne poczekaj az sie rozkreci ! -
Landrynka wrote:Dziewczyny a ja mam do was pytanie . Już pod moim wykresem pisałam ale widzę że tu więcej osób może mi pomożecie .
Jackie no to widzę że mamy ten sam problem . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:Cześć Jackie, czarownico Ty moja Sobie wywróż tą dzidzię a nie innym
Czary mary abra kadabra BUM
kochanie ja sie staram 7 miesiecy Ty dluzej wiec Ty zostalas pierwsza mamusia :* ale na mnie tez pryjdzie czas mam nadzieje ze w walentynki mezowi prezent zrobie ide jutro do gina wiec sie moze cos ruszy zrobie badania i bedzie wszystko super :** a Ty odpoczywaj i ciesze sie z maluszka .