Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:z MCdonalda lubie tylko i jadam salatke:))))) zgrilowany i sosem cezar. Ostatnio zdarzylo mi sie zjesc tortille orientalna:)P
No ale teraz już nie jadam takich rzeczy pije soczki jadam dużo owoców i jadam tylko domowe jedzonkoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 22:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Niech dzidzia jak już kiedyś będzie wie jak mamusia się dla niej poświęcała żeby na świecie się pojawiła
Ja nie jadłam tam sałatki ale jak tak zachwalasz to spróbuję
)) no dokladnie:)
Ja ogolnie jestem salatkozerca. Uwielbiam zielone salaty rozne rodzaje. Czesto robie sobie sama. A z Mcdonalda dorba, no mi smakuje,ale tez zalezy na dzien i gdzie w restauracji, raz mam wrazenie ze duzo jest i warta swej ceny a raz na odwal sie przyszykuja,ze tyle tego ze na raz mozna zjesc:/ -
nick nieaktualnyA ile ona kosztuje ? I z czym jest ? Aż sb wezmę jak będę teraz .
Masz rację też zależy od restauracji np. u mnie w mieście mi smakuje ale jak byliśmy na morzem kiedyś i poszliśmy do mc to nie zjadłam bo było nie dobre . Czasem robią tak na odwal się. -
nick nieaktualnyLandrynka wrote:A ile ona kosztuje ? I z czym jest ? Aż sb wezmę jak będę teraz .
Masz rację też zależy od restauracji np. u mnie w mieście mi smakuje ale jak byliśmy na morzem kiedyś i poszliśmy do mc to nie zjadłam bo było nie dobre . Czasem robią tak na odwal się.
no niestety:)
Ja akurat jem grillowany kurczak-mniej tuczacy niz chrupiacy w panierce:) plus mix salat, lodowej, rukoli itp, grzanki, pomidorki koktailowe, troche sera zoltego, sos(ja lubie cezar i vinegret) - cena 12,8 chyba jak pamietam?Nie wiem czy cos zmienilo? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Gdybym miała bliżej to bym z moim A. pojechała na mcdrivea zjeść hihi
kurcze mogłabym dostać już tą @ a nie tak wredota mnie trzyma w niepewności tylko jakąś wydzielinę mam ehhh
a robilas test? Patrze na Twoj wykres. Tylko te plamienia? Ciezko mi okreslic i pomoc, bo wiekszosc Was dziewczyn ma plamienia przed @, ja takich nie mam. Poprostu czysto i z nienacka przychodzi @ -
nick nieaktualnyNie robiłam . Dlatego że może mi się rozkręcić przez noc . A jeśli nie to nie wiem co to . Wczoraj to miałam tylko troszkę dziś też nie dużo ale jest już bardziej widoczna ale przez cały dzień taka sama . No nie wiem . No wredota przychodzi do mnie nie spodziewanie bo rzdko kiedy w terminie . Temp. też mam niską .
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Nie robiłam . Dlatego że może mi się rozkręcić przez noc . A jeśli nie to nie wiem co to . Wczoraj to miałam tylko troszkę dziś też nie dużo ale jest już bardziej widoczna ale przez cały dzień taka sama . No nie wiem . No wredota przychodzi do mnie nie spodziewanie bo rzdko kiedy w terminie . Temp. też mam niską .
dopoki nie ma @ jest nadzieja:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Musimy wierzyć że nam się uda i przystopować trochę
Idem Kochana lulu bo padam na pysk mieliśmy się z Moim poprzytulać ale nic z tego hehe nie dam rady
jutro tez jest dzien:) tez mialam pisac wlasnie,ze zmykam. Zeby znow calkowicie nie zajac glowe myslami o fasolke. Milej nocki:) do jutra -
nick nieaktualny