X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My pojechalismy do znajomych litwincow impreza zajefajna . wybawilam sie jak nigdy

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    to dobrze szybciej bedzie fasolka :D
    mam nadzieje jak nie to moze nastempny bedzie udany dzis juz bylo <3 jeszcze atak wieczorem

AniaR88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    sorki ze bede pisac z opuznieniem ale dzis ciezko . Impreza udana a nie chcialam isc bo byly 2 ciezarne
    opowiedzialy cos ciekawego ?:)

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    mam nadzieje jak nie to moze nastempny bedzie udany dzis juz bylo <3 jeszcze atak wieczorem

dobrze kochana korzystajcie jak tylko możecie teraz jest najlepszy moment :)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    opowiedzialy cos ciekawego ?:)
    Powiem ci ze myslalam ze beda miedzy soba tylko rozmawiac no bo przeciez ja w ciazy nie jestem . Na poczatku tylko pytalam ktory miesiac i wogole a pozniej nie bylo tematu ciaza

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    a jak po imprezie? byliscie gdzies wczoraj?

do nas przyszli znajomi impreza sie udała :) Aniu a wy byliście gdzies ?

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    dobrze kochana korzystajcie jak tylko możecie teraz jest najlepszy moment :)
    <3 :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Powiem ci ze myslalam ze beda miedzy soba tylko rozmawiac no bo przeciez ja w ciazy nie jestem . Na poczatku tylko pytalam ktory miesiac i wogole a pozniej nie bylo tematu ciaza
    no to przynajmniej "ludzkie" kobiety. Moja kolezanka codziennie relacjonuje mi jakie to cudowne uczucie byc w ciazy jak jej bedzie brakowac tego brzuszka itp....

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:

eee no to dobrze to pewnie dziewczyny spoko :)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    do nas przyszli znajomi impreza sie udała :) Aniu a wy byliście gdzies ?
    kochana planow nie mielismy poza szampanem lozkiem i nasza dwójka. a było jeszcze gorzej bo maz sie rozchorowal i z goraczka dreszczami i bolem zatok przelezal caly wieczor to i ja o 23 poszlam spac

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    no to przynajmniej "ludzkie" kobiety. Moja kolezanka codziennie relacjonuje mi jakie to cudowne uczucie byc w ciazy jak jej bedzie brakowac tego brzuszka itp....

tez mam taką koleżankę tyle że ona przed swoim ślubem opowiadała jaką to bedzie miec śliczną sukienke a jak przyszło co do czego to byla zwykła a'la księżniczka i jej spadała z piersi :)

Jackie lubi tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej babeczki , i ja sie melduje wczoraj wypilam cala butle winka((przyjemne z pozytecznym- na endometrium ) balowalismy do 4 i jakas godzinke temu wstalismy dopiero ;)

AniaR88, Ewelina23, Kasiula09 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    tez mam taką koleżankę tyle że ona przed swoim ślubem opowiadała jaką to bedzie miec śliczną sukienke a jak przyszło co do czego to byla zwykła a'la księżniczka i jej spadała z piersi :)
    tak tak tak potrafisz humor poprawic :D

Kasiula09 lubi tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    kochana planow nie mielismy poza szampanem lozkiem i nasza dwójka. a było jeszcze gorzej bo maz sie rozchorowal i z goraczka dreszczami i bolem zatok przelezal caly wieczor to i ja o 23 poszlam spac

o kurcze to niedobrze ze sie rozchorowal :( a dziś jak tam juz mu lepiej ?

preg.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    tak tak tak potrafisz humor poprawic :D

ciesze się :)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    o kurcze to niedobrze ze sie rozchorowal :( a dziś jak tam juz mu lepiej ?
    własnie sie przeciaga na łozku i pyta czy wyprowadze go na spacer bo nie moze juz wytrzymać lezac w jednaj pozycji od wczoraj :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    http://zapodaj.net/80c5474f80378.jpg.html

http://zapodaj.net/4ec625ffb5ea3.jpg.html
    wstawiam dwa bo nie moge jakosci zlapac a juz nie mam sily kombinowac :/
    Mi sie wydaje ze pozytywny
    Kochana maja byc krechy takie same badz ta co wyszla ma byc ciemniejsza od testowej, bo na zdjeciu to trudno ocenic ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc Ania :* a kac jakis jest? :P

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    hej babeczki , i ja sie melduje wczoraj wypilam cala butle winka((przyjemne z pozytecznym- na endometrium ) balowalismy do 4 i jakas godzinke temu wstalismy dopiero ;)

czesc Aniu :)

preg.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    własnie sie przeciaga na łozku i pyta czy wyprowadze go na spacer bo nie moze juz wytrzymać lezac w jednaj pozycji od wczoraj :)

he he no to chyba musisz z nim pójsc na spacer wkońcu czego sie nie robi żeby mąż był zdrowy :) a mój jeszcze spi i chyba nie ma zamiaru wstawać

preg.png
‹‹ 165 166 167 168 169 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ