X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My pojechalismy do znajomych litwincow impreza zajefajna . wybawilam sie jak nigdy

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    to dobrze szybciej bedzie fasolka :D
    mam nadzieje jak nie to moze nastempny bedzie udany dzis juz bylo <3 jeszcze atak wieczorem

AniaR88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    sorki ze bede pisac z opuznieniem ale dzis ciezko . Impreza udana a nie chcialam isc bo byly 2 ciezarne
    opowiedzialy cos ciekawego ?:)

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    mam nadzieje jak nie to moze nastempny bedzie udany dzis juz bylo <3 jeszcze atak wieczorem

dobrze kochana korzystajcie jak tylko możecie teraz jest najlepszy moment :)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    opowiedzialy cos ciekawego ?:)
    Powiem ci ze myslalam ze beda miedzy soba tylko rozmawiac no bo przeciez ja w ciazy nie jestem . Na poczatku tylko pytalam ktory miesiac i wogole a pozniej nie bylo tematu ciaza

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    a jak po imprezie? byliscie gdzies wczoraj?

do nas przyszli znajomi impreza sie udała :) Aniu a wy byliście gdzies ?

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    dobrze kochana korzystajcie jak tylko możecie teraz jest najlepszy moment :)
    <3 :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Powiem ci ze myslalam ze beda miedzy soba tylko rozmawiac no bo przeciez ja w ciazy nie jestem . Na poczatku tylko pytalam ktory miesiac i wogole a pozniej nie bylo tematu ciaza
    no to przynajmniej "ludzkie" kobiety. Moja kolezanka codziennie relacjonuje mi jakie to cudowne uczucie byc w ciazy jak jej bedzie brakowac tego brzuszka itp....

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:

eee no to dobrze to pewnie dziewczyny spoko :)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    do nas przyszli znajomi impreza sie udała :) Aniu a wy byliście gdzies ?
    kochana planow nie mielismy poza szampanem lozkiem i nasza dwójka. a było jeszcze gorzej bo maz sie rozchorowal i z goraczka dreszczami i bolem zatok przelezal caly wieczor to i ja o 23 poszlam spac

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    no to przynajmniej "ludzkie" kobiety. Moja kolezanka codziennie relacjonuje mi jakie to cudowne uczucie byc w ciazy jak jej bedzie brakowac tego brzuszka itp....

tez mam taką koleżankę tyle że ona przed swoim ślubem opowiadała jaką to bedzie miec śliczną sukienke a jak przyszło co do czego to byla zwykła a'la księżniczka i jej spadała z piersi :)

Jackie lubi tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej babeczki , i ja sie melduje wczoraj wypilam cala butle winka((przyjemne z pozytecznym- na endometrium ) balowalismy do 4 i jakas godzinke temu wstalismy dopiero ;)

AniaR88, Ewelina23, Kasiula09 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    tez mam taką koleżankę tyle że ona przed swoim ślubem opowiadała jaką to bedzie miec śliczną sukienke a jak przyszło co do czego to byla zwykła a'la księżniczka i jej spadała z piersi :)
    tak tak tak potrafisz humor poprawic :D

Kasiula09 lubi tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    kochana planow nie mielismy poza szampanem lozkiem i nasza dwójka. a było jeszcze gorzej bo maz sie rozchorowal i z goraczka dreszczami i bolem zatok przelezal caly wieczor to i ja o 23 poszlam spac

o kurcze to niedobrze ze sie rozchorowal :( a dziś jak tam juz mu lepiej ?

preg.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    tak tak tak potrafisz humor poprawic :D

ciesze się :)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    o kurcze to niedobrze ze sie rozchorowal :( a dziś jak tam juz mu lepiej ?
    własnie sie przeciaga na łozku i pyta czy wyprowadze go na spacer bo nie moze juz wytrzymać lezac w jednaj pozycji od wczoraj :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    http://zapodaj.net/80c5474f80378.jpg.html

http://zapodaj.net/4ec625ffb5ea3.jpg.html
    wstawiam dwa bo nie moge jakosci zlapac a juz nie mam sily kombinowac :/
    Mi sie wydaje ze pozytywny
    Kochana maja byc krechy takie same badz ta co wyszla ma byc ciemniejsza od testowej, bo na zdjeciu to trudno ocenic ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc Ania :* a kac jakis jest? :P

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    hej babeczki , i ja sie melduje wczoraj wypilam cala butle winka((przyjemne z pozytecznym- na endometrium ) balowalismy do 4 i jakas godzinke temu wstalismy dopiero ;)

czesc Aniu :)

preg.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    własnie sie przeciaga na łozku i pyta czy wyprowadze go na spacer bo nie moze juz wytrzymać lezac w jednaj pozycji od wczoraj :)

he he no to chyba musisz z nim pójsc na spacer wkońcu czego sie nie robi żeby mąż był zdrowy :) a mój jeszcze spi i chyba nie ma zamiaru wstawać

preg.png
‹‹ 165 166 167 168 169 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ