Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Powiem ci ze myslalam ze beda miedzy soba tylko rozmawiac no bo przeciez ja w ciazy nie jestem . Na poczatku tylko pytalam ktory miesiac i wogole a pozniej nie bylo tematu ciaza
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:Powiem ci ze myslalam ze beda miedzy soba tylko rozmawiac no bo przeciez ja w ciazy nie jestem . Na poczatku tylko pytalam ktory miesiac i wogole a pozniej nie bylo tematu ciaza
eee no to dobrze to pewnie dziewczyny spokoEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:do nas przyszli znajomi impreza sie udała Aniu a wy byliście gdzies ?
-
AniaR88 wrote:no to przynajmniej "ludzkie" kobiety. Moja kolezanka codziennie relacjonuje mi jakie to cudowne uczucie byc w ciazy jak jej bedzie brakowac tego brzuszka itp....
tez mam taką koleżankę tyle że ona przed swoim ślubem opowiadała jaką to bedzie miec śliczną sukienke a jak przyszło co do czego to byla zwykła a'la księżniczka i jej spadała z piersiJackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:tez mam taką koleżankę tyle że ona przed swoim ślubem opowiadała jaką to bedzie miec śliczną sukienke a jak przyszło co do czego to byla zwykła a'la księżniczka i jej spadała z piersi
Kasiula09 lubi tę wiadomość
-
AniaR88 wrote:kochana planow nie mielismy poza szampanem lozkiem i nasza dwójka. a było jeszcze gorzej bo maz sie rozchorowal i z goraczka dreszczami i bolem zatok przelezal caly wieczor to i ja o 23 poszlam spac
o kurcze to niedobrze ze sie rozchorowal a dziś jak tam juz mu lepiej ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:http://zapodaj.net/80c5474f80378.jpg.html
http://zapodaj.net/4ec625ffb5ea3.jpg.html
wstawiam dwa bo nie moge jakosci zlapac a juz nie mam sily kombinowac
Mi sie wydaje ze pozytywny -
nick nieaktualny
-
AniaR88 wrote:własnie sie przeciaga na łozku i pyta czy wyprowadze go na spacer bo nie moze juz wytrzymać lezac w jednaj pozycji od wczoraj
he he no to chyba musisz z nim pójsc na spacer wkońcu czego sie nie robi żeby mąż był zdrowy a mój jeszcze spi i chyba nie ma zamiaru wstawać