X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka helołłłł :)

Landrynka ja też bym się wstrzymała :) a o inne wyniki najlepiej zapytaj lekarza, też mi się wydaję że tylko to ob może wyjść zafałszowane ;)

a ja dalej wegetuję ;) co za dzień :)

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Dziewczynki mam pytanie czy jam mam okres to mogę sobie jutro zrobić badanie moczu ? Bo chyba raczej nie bardzo , właśnie tak gadałam z Moim A. i mówi że jego zdaniem nie .

chyba lepiej zebys odczekala aż @ się skończy

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na @ nie musiałam długo czekać, właśnie przyszła. I dobrze, nowy cykl nowa nadzieja :)

AniaR88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pójdę jutro i spytam ją o te badania zobaczymy co mi powie . Może chociaż tarczyce i glukozę sobie zrobię .

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny:) Sylwester i po sylwestrze. Cale szczęście, że spędziłam radośne, bez płaczu i smutku. Mam nadzieję, że ten Nowy Rok będzie o 100razy lepszy od starego... Teraz sobie odpoczywamy:) jajniki mnie pokuwają i dziwnie brzuch jakoś... Czyzby zblizala owulacja?:):>

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    puk,puk?! Nie ma nikogo:( wszystkie odpoczywają?:)
    Do jutra w takim razie :**** dużo serduszek życzę w ym Nowym Roczku..:)

Jackie lubi tę wiadomość

• Milcia Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu dziś cisza :)

Jackie, jak sylwester? Pogodziłaś się z mężem?

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Ale tu dziś cisza :)

Jackie, jak sylwester? Pogodziłaś się z mężem?

pelny wrazen megatywnych rzecz jasna \:(
    pogodzilismy sie

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam Was :D

• Milcia Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobrze, że się pogodziliście.

Jackie lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co sylwestra spedzilam na izbie przyjec jako osoba trzezwa musialam zawiezc do szpitala dziewczyne ktora najebala sie jak swinia i rozwalila sobie glowe.
    pelna zalu i zlosci siedzialam tam podczas gdy moj maz zapadal sie ze wstydu gdyz zaprosilismy znajomych do jego siostry weszlismy a tamta juz lezala zakrawiona, znajomi musieli wracac pieszo do domu bo ja bylam w szpitalu a on siedzial biedny sam.
    dobrze ze nowy rok udalo nam sie przywitac razem potem wszystko sie rozwialo...
    jego siostra mnie wyprowadzala za kazdym razem z rownowagi.
    jest matka 2 przecudnych dziewczynek ktorymi sie opiekowalam nie mogly zasnac wiec czytalam im bajki na co klaudusia powiedziala ze mama im nie chce czytac bajek na dobranoc dala mi buziaka i usnela.
    to przykre ze ich matka nie myslala o tym zostawiajac je z tesciami ktorzy tez pili ze znajomymi swoimi ze gdyby cos sie stalo jej corkom mamusia byla by na zrzucie .
    mojemu mezowi bylo wstyd przepraszal mnie kilka razy za sytuacje i powiedzial ze najlepsza decyzja w jego zyciu bylo to ze ozenil sie z tak madra odpowiedzialna dziewczyna
    reasumujac moj sylwester byl do bani

• Milcia Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ładnie Ci powiedział :)

Ale wrażeń nie zazdroszczę.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam spać, bo jutro niestety do pracy.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jackie przezycia z sylwestra masz okropne. smutna ta historia, szkoda mi takich malutkich dzieci ktorych rodzice nie są odpowiedzialni...
    a Ci ktorzy maja w sobie tyle milosci do przekazania, tak by chciali spedzac wieczory przy dziecięcych łózeczkach nie moga...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Dziewczynki mam pytanie czy jam mam okres to mogę sobie jutro zrobić badanie moczu ? Bo chyba raczej nie bardzo , właśnie tak gadałam z Moim A. i mówi że jego zdaniem nie .

Podczas miesiączki jak najbardziej można wykonywać badania krwi. Zdecydowanie powinien jednak wiedzieć o tym lekarz, ponieważ część wyników na przykład klasycznej morfologii może ulec zmianie. Nie są to jednak drastyczne zmiany, dlatego też, jeżeli tylko będzie wiedział o tym lekarz, zostaną one właściwie zinterpretowane :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja sobie tez nie zazdroszcze jakos tak mi smutno wrecz z tego powodu jest.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    wiecie co sylwestra spedzilam na izbie przyjec jako osoba trzezwa musialam zawiezc do szpitala dziewczyne ktora najebala sie jak swinia i rozwalila sobie glowe.
    pelna zalu i zlosci siedzialam tam podczas gdy moj maz zapadal sie ze wstydu gdyz zaprosilismy znajomych do jego siostry weszlismy a tamta juz lezala zakrawiona, znajomi musieli wracac pieszo do domu bo ja bylam w szpitalu a on siedzial biedny sam.
    dobrze ze nowy rok udalo nam sie przywitac razem potem wszystko sie rozwialo...
    jego siostra mnie wyprowadzala za kazdym razem z rownowagi.
    jest matka 2 przecudnych dziewczynek ktorymi sie opiekowalam nie mogly zasnac wiec czytalam im bajki na co klaudusia powiedziala ze mama im nie chce czytac bajek na dobranoc dala mi buziaka i usnela.
    to przykre ze ich matka nie myslala o tym zostawiajac je z tesciami ktorzy tez pili ze znajomymi swoimi ze gdyby cos sie stalo jej corkom mamusia byla by na zrzucie .
    mojemu mezowi bylo wstyd przepraszal mnie kilka razy za sytuacje i powiedzial ze najlepsza decyzja w jego zyciu bylo to ze ozenil sie z tak madra odpowiedzialna dziewczyna
    reasumujac moj sylwester byl do bani

Współczuję słońce :( :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia oczywiście powiem lekarzowi o tym że mam @ i zobaczymy co zadecyduje . A mocz można podobno zrobić oddając go przez tampon . To prawda ?
    Jackie no to miałaś troszkę nie bardzo sylwestra i przykre to co powiedziała ta mała że nie chce jej mama czytać bajek :( nie rozumiem takich ludzi

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide jutro do gina moze mnie przyjmie bo tu nowy cykl a nie moge zwlekac z wizyta bo potem ma egzaminy wyjezdzam z mezem wiec jesli teraz nie pojde to juz nie pojde w tym msc

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znów jutro do lekarza na badania . A tak nie chce mi się wstać rano ehh bo przed 8 muszę być , w jedną strone mnie narzeczony zawiezie i pojedzie do pracy a z powrotem wrócę piechotą do domu . Po drodze zrobie zakupki małe ;P

‹‹ 167 168 169 170 171 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ