Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny:) Sylwester i po sylwestrze. Cale szczęście, że spędziłam radośne, bez płaczu i smutku. Mam nadzieję, że ten Nowy Rok będzie o 100razy lepszy od starego... Teraz sobie odpoczywamy:) jajniki mnie pokuwają i dziwnie brzuch jakoś... Czyzby zblizala owulacja?:>
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiecie co sylwestra spedzilam na izbie przyjec jako osoba trzezwa musialam zawiezc do szpitala dziewczyne ktora najebala sie jak swinia i rozwalila sobie glowe.
pelna zalu i zlosci siedzialam tam podczas gdy moj maz zapadal sie ze wstydu gdyz zaprosilismy znajomych do jego siostry weszlismy a tamta juz lezala zakrawiona, znajomi musieli wracac pieszo do domu bo ja bylam w szpitalu a on siedzial biedny sam.
dobrze ze nowy rok udalo nam sie przywitac razem potem wszystko sie rozwialo...
jego siostra mnie wyprowadzala za kazdym razem z rownowagi.
jest matka 2 przecudnych dziewczynek ktorymi sie opiekowalam nie mogly zasnac wiec czytalam im bajki na co klaudusia powiedziala ze mama im nie chce czytac bajek na dobranoc dala mi buziaka i usnela.
to przykre ze ich matka nie myslala o tym zostawiajac je z tesciami ktorzy tez pili ze znajomymi swoimi ze gdyby cos sie stalo jej corkom mamusia byla by na zrzucie .
mojemu mezowi bylo wstyd przepraszal mnie kilka razy za sytuacje i powiedzial ze najlepsza decyzja w jego zyciu bylo to ze ozenil sie z tak madra odpowiedzialna dziewczyna
reasumujac moj sylwester byl do bani -
jackie przezycia z sylwestra masz okropne. smutna ta historia, szkoda mi takich malutkich dzieci ktorych rodzice nie są odpowiedzialni...
a Ci ktorzy maja w sobie tyle milosci do przekazania, tak by chciali spedzac wieczory przy dziecięcych łózeczkach nie moga... -
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Dziewczynki mam pytanie czy jam mam okres to mogę sobie jutro zrobić badanie moczu ? Bo chyba raczej nie bardzo , właśnie tak gadałam z Moim A. i mówi że jego zdaniem nie .
Podczas miesiączki jak najbardziej można wykonywać badania krwi. Zdecydowanie powinien jednak wiedzieć o tym lekarz, ponieważ część wyników na przykład klasycznej morfologii może ulec zmianie. Nie są to jednak drastyczne zmiany, dlatego też, jeżeli tylko będzie wiedział o tym lekarz, zostaną one właściwie zinterpretowane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:wiecie co sylwestra spedzilam na izbie przyjec jako osoba trzezwa musialam zawiezc do szpitala dziewczyne ktora najebala sie jak swinia i rozwalila sobie glowe.
pelna zalu i zlosci siedzialam tam podczas gdy moj maz zapadal sie ze wstydu gdyz zaprosilismy znajomych do jego siostry weszlismy a tamta juz lezala zakrawiona, znajomi musieli wracac pieszo do domu bo ja bylam w szpitalu a on siedzial biedny sam.
dobrze ze nowy rok udalo nam sie przywitac razem potem wszystko sie rozwialo...
jego siostra mnie wyprowadzala za kazdym razem z rownowagi.
jest matka 2 przecudnych dziewczynek ktorymi sie opiekowalam nie mogly zasnac wiec czytalam im bajki na co klaudusia powiedziala ze mama im nie chce czytac bajek na dobranoc dala mi buziaka i usnela.
to przykre ze ich matka nie myslala o tym zostawiajac je z tesciami ktorzy tez pili ze znajomymi swoimi ze gdyby cos sie stalo jej corkom mamusia byla by na zrzucie .
mojemu mezowi bylo wstyd przepraszal mnie kilka razy za sytuacje i powiedzial ze najlepsza decyzja w jego zyciu bylo to ze ozenil sie z tak madra odpowiedzialna dziewczyna
reasumujac moj sylwester byl do bani
Współczuję słońce :* -
nick nieaktualnyNusia oczywiście powiem lekarzowi o tym że mam @ i zobaczymy co zadecyduje . A mocz można podobno zrobić oddając go przez tampon . To prawda ?
Jackie no to miałaś troszkę nie bardzo sylwestra i przykre to co powiedziała ta mała że nie chce jej mama czytać bajek nie rozumiem takich ludzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny