Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:he he no to chyba musisz z nim pójsc na spacer wkońcu czego sie nie robi żeby mąż był zdrowy a mój jeszcze spi i chyba nie ma zamiaru wstawać
Kasiula09 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam w Nowym Roku 2014!!
Wczoraj było super ;)Wytańczyłam się za wszystkie czasy, każdy kawałek był nasz o godzinie 00:00 złożyliśmy sobie życzenia i tak bawiliśmy się do 5 rano objadłam się, pośmiałam, wybawiłam
Nogi bolą... oj bolą
00monika00 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nusia1989 wrote:Witam w Nowym Roku 2014!!
Wczoraj było super ;)Wytańczyłam się za wszystkie czasy, każdy kawałek był nasz o godzinie 00:00 złożyliśmy sobie życzenia i tak bawiliśmy się do 5 rano objadłam się, pośmiałam, wybawiłam
Nogi bolą... oj bolą
Kochana to bardzo dobrze ze impeza udana00monika00 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej ladies!!
jak się czujecie po szaleństwach i lenistwach sylwestrowych??
ja się fajnie bawiłam, potańczyłam, nie pojadłam bo na takich organizawanych balach sylwestrowych z reguły nie ma co jeść ale za to była super atmosfera:)) nie popiłam bo robiłam za szofera ale to i lepiej bo jak patrzę na moją drugą połówkę to aż żal:P:P -
nick nieaktualnyNusia1989 wrote:Witam w Nowym Roku 2014!!
Nogi bolą... oj bolą -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:
ja tez cały czas czuje to samo od 3-4 dni.
wczoraj na parkiecie zrobiło mi się strasznie słabo, poczułam się tak jakbym miała zaraz zemdleć. z trudem powoli doczłapałam do stolika ale pózniej było juz w miare ok.
troche mnie to przestraszyło.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landrynka wrote:Dziewczynki mam pytanie czy jam mam okres to mogę sobie jutro zrobić badanie moczu ? Bo chyba raczej nie bardzo , właśnie tak gadałam z Moim A. i mówi że jego zdaniem nie .
-
nick nieaktualny
-
z Morfologii - na pewno podczas @ wyjdzie podwyzszone OB bo OB zawsze jest podwyzszone podczas @, ciazy lub infekcji