X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    A ja znów jutro do lekarza na badania . A tak nie chce mi się wstać rano ehh bo przed 8 muszę być , w jedną strone mnie narzeczony zawiezie i pojedzie do pracy a z powrotem wrócę piechotą do domu . Po drodze zrobie zakupki małe ;P

jak bylas u gina to poprosilas sama Landrynko o skierowanie na badania?
    bo ja potrzebuje wszystkie powtorzyc by miec pewnosc.

• Malinka1666 Koleżanka

Wysłany: 1 stycznia 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane, czy mogę przeszkodzić?

3jgxdqk3tpeg372z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Na @ nie musiałam długo czekać, właśnie przyszła. I dobrze, nowy cykl nowa nadzieja :)

Jakieś 4 miesiące temu miałam tak samo, pozwalałam sobie na niekontrolowane wybuchy ale w niczym nie pomogły. Nie chcę Ci doradzać, bo nie ma na to słusznej i mądrej rady. Ja spróbowałam oswoić się z rzeczywistością i w jakimś stopniu nawet mi to wyszło. Pomimo tego że mnie krew zalewała (dosłownie i w przenośni)
    Ale rade dasz !!! Bo jak nie Ty to kto !!!

Czarna94 lubi tę wiadomość

• Malinka1666 Koleżanka

Wysłany: 1 stycznia 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z zapytaniem o testy ciążowe, jestem przed zakupem i chciałabym się doradzić o firmę ;)

3jgxdqk3tpeg372z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka1666 wrote:
    Witam kochane, czy mogę przeszkodzić?

jasne

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie nie , ja nie mam skierowania . Po prostu sama idę na własną rękę . Gin mi nic nie mówił żeby sobie zrobiła i to mnie zdziwiło więc sama idę .
    Malinko ja to różnych używałam :P np quick vue co prawda nigdy nie miałam dwóch kreseczek ale nie było tak że mnie oszukał pokazując dwie , koleżanki mi go poleciły

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2014, 22:31

• Malinka1666 Koleżanka

Wysłany: 1 stycznia 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha - bo czytałam że powinien mieć jak najniższą czułość (wykrywać obecność HCG przy najniższym stężeniu) i chciałabym sobie zamówić

3jgxdqk3tpeg372z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Nusia oczywiście powiem lekarzowi o tym że mam @ i zobaczymy co zadecyduje . A mocz można podobno zrobić oddając go przez tampon . To prawda ?
    Jackie no to miałaś troszkę nie bardzo sylwestra i przykre to co powiedziała ta mała że nie chce jej mama czytać bajek :( nie rozumiem takich ludzi

Tampony i podmywanie nie pomagają - wiem z doświadczenia koleżanki. Kiedyś robiła badanie moczu tuż przed operacją (więc musiała akurat tego dnia), w ostatnim dniu okresu, kiedy już prawie nic nie leciało. No i wyszły czerwone krwinki i musiała się natłumaczyć, w czym rzecz... Pani laborantka mówiła, że to nie ma siły, zawsze się coś zaplącze choćby nie wiem jak uważać

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz uciekam do mężusia, dobranoc :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego chyba nie będę moczu robiła jutro . Poczekam .
    Dobranoc Nusia :*

• karmelek Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez szykuje sie do snu :-). czekam jeszcze jak mi pazurki wyschną.

duzo myslę nad tym cyklem i nie wiem czy w tym miesiącu nie odpuszczę starań, doprowadzę się do porządku i w lutym nie rusze do boju.. sama nie wiem juz co robić... mam mętlik w glowie.. tym czasem pije znów tego dziurawca...

dobrej nocki kochane!!

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry widze ja dziś tu pierwsza :)
    Jackie to dobrze ze pogodziłaś sie z mężem ale współczuje że sylwester był był mało udany :(

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie współczuje :( Ale przynajmniej coś miłego od męża usłyszałaś :P

Tak apropo nieodpowiedzialnych matek, nie wiem czy słyszałyście jak mówili w wiadomościach o kobiecie w ciąży. W sylwestra ją samochód potrącił miała 2 promile alkoholu we krwi... Co za idiotki po tym świecie chodzą to się w głowie nie mieści. Jak słyszę takie rzeczy to mam łzy w oczach a niestety pełno takich informacji codziennie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Jackie współczuje :( Ale przynajmniej coś miłego od męża usłyszałaś :P

Tak apropo nieodpowiedzialnych matek, nie wiem czy słyszałyście jak mówili w wiadomościach o kobiecie w ciąży. W sylwestra ją samochód potrącił miała 2 promile alkoholu we krwi... Co za idiotki po tym świecie chodzą to się w głowie nie mieści. Jak słyszę takie rzeczy to mam łzy w oczach a niestety pełno takich informacji codziennie.

Słyszałam też że u którejś pijanej matki dziecko się urodziło mając 1 skalę Apgar ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 17:14

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie w ten piękny i słoneczny poranek :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    Witam wszystkie w ten piękny i słoneczny poranek :)

U mnie niestety bardzo pochmurny, aż nic się nie chce :P

• Anutka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helooooo :D

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zAgatka wrote:
    Słyszałam o tym... ona zmarła a dziecko uratowali przez CC. Szkoda dziecka, że straciło matkę, mimo tego, że ona była nieodpowiedzialna

No na szczęście uratowali ale mogło to się skończyć jeszcze gorzej. Samo picie alkoholu już było błędem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) ja po badaniach :) zrobiłam tsh , morfologię i glukozę . I mam pytanie czy podczas @ mogą wyjść niewiarygodnie ?

‹‹ 168 169 170 171 172 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ