Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJackie wrote:to ze mam gorsze dni ostatnie i sama ze soba nie wytrzymuje to nie oznacza , że mam zal do kogos ze jest w ciazy ...
Nusiu nie wmawiaj sobie...
Tak samo jak moge miec pretensje do Stardust ktora zawze chetnie tez wspiera i odpowiada na rozne pytania oraz do 200 i dba ktore tez maja maluszkow w brzuszku...
to ze chce odejsc na jakis czas nie wynika z tego ze mam Was dosc czy jest mi zle bo Wy jestescie w ciazy . po prostu mam zle dni nie jestem w stanie nawet powiedziec z czego wynikaja. nie chce byc sztucznie mila przez kilka dni skoro nic mnie nie cieszy no rzecz jasna oprocz na liscie.
bede zagladala ale po prostu sie nie udzielala...
rzecz jasna ciesze sie ze poznalam Ewelinke, Nusie , Stardust, Karmelka , Miske , Landrynke, Kasiule , Anie, Czarna i wiele innych ale musze odpoczac sama od siebie rozumiecie ?
Jackie lubi tę wiadomość
-
Jackie wrote:Misia napisalam powyzej ze ja sama siebie mam dosc mam ochote zawinac sie jak nalesnik w koc ;DD
i wyc bez przyczyny wlasciwie bo nie wiem czemu mi sie chce wyc .
Kocham Was wszystkie
My Ciebie też kochamy To odpocznij, nabierz sił i wracaj do nas szybciutko z usmiechem na twarzyJackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyobiecuje wroce szybciej niz Wam sie wydaje a Wy dzielnie moje wojowniczki walczcie o Wasze malenstwa i zeby wykres byl czerwony ...
mi przejda zle dni i bede nie wiem czemu jestem zla powinnam sie cieszyc od soboty zaczynaja mi sie dni nadzieji a ja mam zal do calego swiata nie wiem dla czego nawet.
ciesze sie ze jestescie tutaj moje Gwiazdunie..
Nusiu a Ty wroc i ciesz sie swoja radoscia z dziewczynami bo nikt nie mial zamiaru Cie urazic a na bank nie ja ...
cmoki !!!AniaR88, Nusia1989 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:
przykro bedzie,ze nie bedzie z nami pisac przez jakis czas,ale nic na sile Niunia.... sa takie dni,ze czlowiek nawet nie ma sily sie usmiechnac czesto nie wiedzac czemu(wiem po sobie) dlatego jesli Jackie potrzebuje czasu to uszanujmy to. Tylko niech obieca,ze wroci!!! I to z mega bananem na buzi!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:obiecuje wroce szybciej niz Wam sie wydaje a Wy dzielnie moje wojowniczki walczcie o Wasze malenstwa i zeby wykres byl czerwony ...
mi przejda zle dni i bede nie wiem czemu jestem zla powinnam sie cieszyc od soboty zaczynaja mi sie dni nadzieji a ja mam zal do calego swiata nie wiem dla czego nawet.
Nusiu a Ty wroc i ciesz sie swoja radoscia z dziewczynami bo nikt nie mial zamiaru Cie urazic a na bank nie ja ...
cmoki !!!
I LOVE YOU!!!Jackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:przykro bedzie,ze nie bedzie z nami pisac przez jakis czas,ale nic na sile Niunia.... sa takie dni,ze czlowiek nawet nie ma sily sie usmiechnac czesto nie wiedzac czemu(wiem po sobie) dlatego jesli Jackie potrzebuje czasu to uszanujmy to. Tylko niech obieca,ze wroci!!! I to z mega bananem na buzi!!!
wroce
moze jutro moze nie tylko nie chce Was tu denerwowac swoim zlym nastrojem bo po co ...
nie wiem co ze mna ale dzisiaj sie odstresuje chyba spotkam sie na wino z przyjaciolka i juz
mowilam juz ze jestescie wspaniale?
no to jestescie <3<3AniaR88, Kasiula09 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJackie wrote:obiecuje wroce szybciej niz Wam sie wydaje a Wy dzielnie moje wojowniczki walczcie o Wasze malenstwa i zeby wykres byl czerwony ...
cmoki !!!
czekamy ,czekamy:) :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:wroce
moze jutro moze nie tylko nie chce Was tu denerwowac swoim zlym nastrojem bo po co ...
nie wiem co ze mna ale dzisiaj sie odstresuje chyba spotkam sie na wino z przyjaciolka i juz
no to jestescie <3<3
DOBRY POMYSL:) zrelaksuj sie przy winku.
Ty też Mała:)Jackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jackie wrote:wroce
no to jestescie <3<3
trzymaj sie JackieJackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia Słońce:* Hormony juz szaleja ale nie opuszczaj nas:* Ja sie strasznie ciesze z każdej Waszej fasolki. Czekam na swoją i doczekac sie juz nie moge. Jak sobie jednak pomysle jaka Ty i inne dziewczyny musicie być z siebie dumne i szcześliwe, jacy sa wasi mezowie dumni, a jaka duma ich bedzie rozpierac jak wezma juz na rece swoje maleństwa za kilka miesiecy to wiem, ze mnie to kiedys tez spotka i zdaje sobie sprawe z tego jakie to musi byc piekne i jesli czasami nie odpiesze na twoj post to nie dlatego, że zazdrosze Ci albo mam zal ze to tobie sie udalo a nie mi. wiem, że jestes bardzo szczesliwa i moze czasami cie denerwuje nasze narzekanie na los który nie chce mam dac dziecka, że niektóre tematy przysłaniaja to co Ty piszesz bo w wiekszości jestesmy to niezafasolkowane ale nie mysl ze cie tu niekt nie chce:* CHCEMY!!! :*
Jackie, Sylvka, Nusia1989 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny