Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
fajna porada dnia na OVU:)
Niedlugo walentynki:P
Porada dnia
Starając się o dziecko nie zapominajcie o sobie! Oto kilka walentynkowych rad:
1. Przypomnij sobie Wasz najpiękniejszy wspólny moment, opisz go na pięknej kartce i podaruj swojej drugiej połowie w prezencie. Spróbujcie wspólnie powrócić do tych wspomnień. A może nastroi to Was na coś więcej?
2. Wygospodarujcie trochę czasu i spędźcie go razem aktywnie. Wspólny trening, wspinaczka lub kurs tańca pomogą Wam spojrzeć na siebie nowym, świeżym okiem. Wysiłek doda Wam więcej sił witalnych i wprawi Was w dobry nastrój.
3. Odkryjcie wzajemny masaż stóp – dotyk stóp pozytywnie wpływa na cały organizm, relaksuje i odpręża ciało i umysł. Po kilku wspólnych sesjach masażu poczujecie poprawę samopoczucia, a wzajemny dotyk zbliży Was do siebie jeszcze bardziej.
4. Jesteście już trochę zmęczeni wiecznymi rozmowami o zajściu w ciążę? Nie rozmawiajcie na ten temat przez kilka dni. Nic a nic. Każdy potrzebuje trochę przerwy!
5. Nie poprzestawajcie na Walentynkach - wyznaczcie sobie dziś wspólny przyjemny cel do realizacji w najbliższym czasie. Co powiesz o regularnych cotygodniowych randkach przez następny miesiąc lub rozpoczęciu pisania wspólnego bloga? Eksperci są zgodni, że im więcej przyjemnych rzeczy pary wspólnie robią, tym szczęśliwsze są ich związki w dłuższym okresie czasu.Jackie, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:miło:) poprostu miło wiedzieć, że nie tylko jednej stronie zależy. Ja w tym cyklu też widzę poprawę. Może tez dzięki temu, że nie gadam cały czas o ciąży. Bo to faceta też męczy w jakiś tam sposób jest miło i to najważniejsze:) najważniejsze, że oboje chcemy:)
Miska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miska, przykładów takich jak Twoja siostra, znam jeszcze kilka I właśnie one niosą z sobą nadzieję Podobną sytuację mam w swojej rodzinie. Siostra cioteczna usłyszała podobną diagnozę do mojej... jednak w dwa miesiące później już była w ciąży... niestety skończyło się poronieniem. Przez dwa lata odwlekali wszelkie starania o dziecko... aż tu nagle bum Ciąża i to bliźniacza Zaskoczenie pełne, radość ogromna ale i strach... bo ciąża zagrożona. Jednak... wszyscy mocno wierzymy, że wszystko pięknie się ułoży i dzieciątka przyjdą na świat szczęśliwie i zdrowo
Staram się mieć nadzieję i ja Muszę przyznać, że ogromnym wsparciem jest dla mnie Mąż
Co do nadrabiania zaległości... jeśli to się nie uda, to przynajmniej postaram się być z Wami na bieżąco
Ciepło tu u WasEwelina23 lubi tę wiadomość
-
Witajcie kochane!
Tez chętnie się dołączę. Jestem tu nowa. Prowadzę kalendarz ponieważ boje się ze ze mną jest coś nie tak. Musze sprawdzić mój cykl, bo współżyję z narzeczonym od jakiś 3 lat. Stosujemy s.przerywany a niby to żadna metoda anty. Obecnie nie staramy się o dzidziusia, ale chcę zaobserwować mój cykl. Powiedzcie moje kochane, ze wszystko będzie dobrze...
Pozdrawiam Was cieplutko:* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:i wez tu traf na zaufanego i dobrego gina.... jak tylko o kasie mysla
Jackie, Katha81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPhatka wrote:Miska, przykładów takich jak Twoja siostra, znam jeszcze kilka I właśnie one niosą z sobą nadzieję Podobną sytuację mam w swojej rodzinie. Siostra cioteczna usłyszała podobną diagnozę do mojej... jednak w dwa miesiące później już była w ciąży... niestety skończyło się poronieniem. Przez dwa lata odwlekali wszelkie starania o dziecko... aż tu nagle bum Ciąża i to bliźniacza Zaskoczenie pełne, radość ogromna ale i strach... bo ciąża zagrożona. Jednak... wszyscy mocno wierzymy, że wszystko pięknie się ułoży i dzieciątka przyjdą na świat szczęśliwie i zdrowo
Staram się mieć nadzieję i ja Muszę przyznać, że ogromnym wsparciem jest dla mnie Mąż
Co do nadrabiania zaległości... jeśli to się nie uda, to przynajmniej postaram się być z Wami na bieżąco
Ciepło tu u Was
wspierajcie się nawzajem i będzie dobrze. Nie zdążycie się obejrzeć a maleństwo będzie z Wami... będzie dobrze -
nick nieaktualnyEzia90 wrote:Witajcie kochane!
Tez chętnie się dołączę. Jestem tu nowa. Prowadzę kalendarz ponieważ boje się ze ze mną jest coś nie tak. Musze sprawdzić mój cykl, bo współżyję z narzeczonym od jakiś 3 lat. Stosujemy s.przerywany a niby to żadna metoda anty. Obecnie nie staramy się o dzidziusia, ale chcę zaobserwować mój cykl. Powiedzcie moje kochane, ze wszystko będzie dobrze...
Pozdrawiam Was cieplutko:*
glowa do gory bedzie dobrze -
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:trafilam na zajefajnego i za nic go nie zmienie na pierwszej wizycie krew mi pobral bez pytania wymaz . I mowi skoro pani sie stara juz rok musze miec wyniki na czym stoimy . no i takie podejscie to ja rozumie a nie ide i wychodze z placzem bo nie wiem co i jak
to fajnie, że takiego maszEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-