X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś

fajna porada dnia na OVU:)
    Niedlugo walentynki:P
    Porada dnia
    Starając się o dziecko nie zapominajcie o sobie! Oto kilka walentynkowych rad:

1. Przypomnij sobie Wasz najpiękniejszy wspólny moment, opisz go na pięknej kartce i podaruj swojej drugiej połowie w prezencie. Spróbujcie wspólnie powrócić do tych wspomnień. A może nastroi to Was na coś więcej?

2. Wygospodarujcie trochę czasu i spędźcie go razem aktywnie. Wspólny trening, wspinaczka lub kurs tańca pomogą Wam spojrzeć na siebie nowym, świeżym okiem. Wysiłek doda Wam więcej sił witalnych i wprawi Was w dobry nastrój.

3. Odkryjcie wzajemny masaż stóp – dotyk stóp pozytywnie wpływa na cały organizm, relaksuje i odpręża ciało i umysł. Po kilku wspólnych sesjach masażu poczujecie poprawę samopoczucia, a wzajemny dotyk zbliży Was do siebie jeszcze bardziej.

4. Jesteście już trochę zmęczeni wiecznymi rozmowami o zajściu w ciążę? Nie rozmawiajcie na ten temat przez kilka dni. Nic a nic. Każdy potrzebuje trochę przerwy!

5. Nie poprzestawajcie na Walentynkach - wyznaczcie sobie dziś wspólny przyjemny cel do realizacji w najbliższym czasie. Co powiesz o regularnych cotygodniowych randkach przez następny miesiąc lub rozpoczęciu pisania wspólnego bloga? Eksperci są zgodni, że im więcej przyjemnych rzeczy pary wspólnie robią, tym szczęśliwsze są ich związki w dłuższym okresie czasu.

Jackie, Ewelina23 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    chyba tak ale jak odbierasz wyniki to powinni ci powiedziec co i jak jak wyszly

dzieki Ewelinka , cmok

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    miło:) poprostu miło wiedzieć, że nie tylko jednej stronie zależy. Ja w tym cyklu też widzę poprawę. Może tez dzięki temu, że nie gadam cały czas o ciąży. Bo to faceta też męczy w jakiś tam sposób :) jest miło i to najważniejsze:) najważniejsze, że oboje chcemy:)
    To samo zauwazylam jak caly czas mowilam to unikal tematu a jak nie wspominam to sam pyta o rozne rzeczy

Miska0811 lubi tę wiadomość

• Katha81 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    a jak sie odbierze wyniki nasienia to go gina z tym czy jak?

ja ide do gina, mam juz termin ustalony na 9.01.

Jackie lubi tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    dzieki Ewelinka , cmok
    nie ma za co kochana <3

• Phatka Znajoma

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska, przykładów takich jak Twoja siostra, znam jeszcze kilka :) I właśnie one niosą z sobą nadzieję :) Podobną sytuację mam w swojej rodzinie. Siostra cioteczna usłyszała podobną diagnozę do mojej... jednak w dwa miesiące później już była w ciąży... niestety skończyło się poronieniem. Przez dwa lata odwlekali wszelkie starania o dziecko... aż tu nagle bum :) Ciąża i to bliźniacza :) Zaskoczenie pełne, radość ogromna :) ale i strach... bo ciąża zagrożona. Jednak... wszyscy mocno wierzymy, że wszystko pięknie się ułoży i dzieciątka przyjdą na świat szczęśliwie i zdrowo :)

Staram się mieć nadzieję i ja :) Muszę przyznać, że ogromnym wsparciem jest dla mnie Mąż :)

Co do nadrabiania zaległości... jeśli to się nie uda, to przynajmniej postaram się być z Wami na bieżąco :)

Ciepło tu u Was :) <3

• Ezia90 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane!:)
    Tez chętnie się dołączę. Jestem tu nowa. Prowadzę kalendarz ponieważ boje się ze ze mną jest coś nie tak. Musze sprawdzić mój cykl, bo współżyję z narzeczonym od jakiś 3 lat. Stosujemy s.przerywany a niby to żadna metoda anty. Obecnie nie staramy się o dzidziusia, ale chcę zaobserwować mój cykl. Powiedzcie moje kochane, ze wszystko będzie dobrze...
    Pozdrawiam Was cieplutko:*

dqprpx9i7rkxsl4h.pngex2b8ribq1mpge8u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przybywa nas coraz wiecej....

Ewelina23, AniaR88, stardust87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    i wez tu traf na zaufanego i dobrego gina.... jak tylko o kasie mysla :(
    trafilam na zajefajnego i za nic go nie zmienie na pierwszej wizycie krew mi pobral bez pytania wymaz . I mowi skoro pani sie stara juz rok musze miec wyniki na czym stoimy . no i takie podejscie to ja rozumie a nie ide i wychodze z placzem bo nie wiem co i jak

Jackie, Katha81 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phatka wrote:
    Miska, przykładów takich jak Twoja siostra, znam jeszcze kilka :) I właśnie one niosą z sobą nadzieję :) Podobną sytuację mam w swojej rodzinie. Siostra cioteczna usłyszała podobną diagnozę do mojej... jednak w dwa miesiące później już była w ciąży... niestety skończyło się poronieniem. Przez dwa lata odwlekali wszelkie starania o dziecko... aż tu nagle bum :) Ciąża i to bliźniacza :) Zaskoczenie pełne, radość ogromna :) ale i strach... bo ciąża zagrożona. Jednak... wszyscy mocno wierzymy, że wszystko pięknie się ułoży i dzieciątka przyjdą na świat szczęśliwie i zdrowo :)

Staram się mieć nadzieję i ja :) Muszę przyznać, że ogromnym wsparciem jest dla mnie Mąż :)

Co do nadrabiania zaległości... jeśli to się nie uda, to przynajmniej postaram się być z Wami na bieżąco :)

Ciepło tu u Was :) <3

wspierajcie się nawzajem i będzie dobrze. Nie zdążycie się obejrzeć a maleństwo będzie z Wami...:) będzie dobrze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ezia90 wrote:
    Witajcie kochane!:)
    Tez chętnie się dołączę. Jestem tu nowa. Prowadzę kalendarz ponieważ boje się ze ze mną jest coś nie tak. Musze sprawdzić mój cykl, bo współżyję z narzeczonym od jakiś 3 lat. Stosujemy s.przerywany a niby to żadna metoda anty. Obecnie nie staramy się o dzidziusia, ale chcę zaobserwować mój cykl. Powiedzcie moje kochane, ze wszystko będzie dobrze...
    Pozdrawiam Was cieplutko:*
    Witamy kochana . Czuj sie tu jak u siebie :) <3
    glowa do gory :) bedzie dobrze

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    trafilam na zajefajnego i za nic go nie zmienie na pierwszej wizycie krew mi pobral bez pytania wymaz . I mowi skoro pani sie stara juz rok musze miec wyniki na czym stoimy . no i takie podejscie to ja rozumie a nie ide i wychodze z placzem bo nie wiem co i jak

to fajnie, że takiego masz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:

:)No zauwaŻyłam też...

Jackie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki usune dzisiaj ovu nie czuje sie jakos dobrze juz tu :(
    moze za jakis czas wroce ....
    zycze Wam samych <3

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    to fajnie, że takiego masz :)
    Tu w Irlandi ciezko trafic :/ bo im tylko na kasie zalezy

• Joanna0071 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widać wiele jest czujących się olane :)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    a wszystko dzieki Tobie bo zalozyłas ten watek i przygarniasz nas jak zblakane owieczki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    zycze Wam samych <3
    ooooooooooooo nieeeeeee no co ty kochana !!!!!!!!
    Nie usowaj !!!!!!

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    zycze Wam samych <3

ejjjj........?????

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Tu w Irlandi ciezko trafic :/ bo im tylko na kasie zalezy

Ewelinko moja kochana zaslugujesz na same pysznosci :D
    miejmy nadzieje ze uda sie i uda sie.

‹‹ 192 193 194 195 196 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ