X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Dlatego ja jak zaczne starania nie nastawiam sie powiedziałam sobie po około 16 moze wiecej dni wyzszej tempki i bede robić test nie wczesniej bo to nie mam sensu w moim przypadku

pozostaje tylko cierpliwe czekanie..... i miłe zaskoczenie :)

Kasiula09 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo on mi powiedzial ze mam owulacje ale ona nie jest taka jaka powinna

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    To naprawde on mi badania porobil i powiedzial mi ze jakie mam cykle ze mam nie regularne . A wczesniej mialam 29 -36 dniowe raz tak raz tak teraz niewiem co sie stalo ze tak mam powalone . Ale dobrze ze dal mi te clo mam je brac do tad az sie uda chyba ze jak bede na monitoringu i bedzie cos nie tak to przerwa

U mnie niestety moja ginka nie jest taka wyrywna zeby badania robić :( no ale zobaczymy jak teraz po poronieniu bedzie to sie kształtowało

preg.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    no wiem wiem- Twoj facet ma wyczucie:) trzymam za owocne :)
    zdziwilam sie bo w tamtym roku mi mowi a na co ci te testy a w tym wstal i mowi a test robilas a ja jaki test a on no na ciazowy za wczesnie :D owulacyjny no i jak mu powiedzialam ze pozytywny to mnie zaatakowal

Miska0811 lubi tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    pozostaje tylko cierpliwe czekanie..... i miłe zaskoczenie :)

dokładnie tylko najgorzej ze ja jestem niecierpliwa :/

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    U mnie niestety moja ginka nie jest taka wyrywna zeby badania robić :( no ale zobaczymy jak teraz po poronieniu bedzie to sie kształtowało
    oby sie unormowalo kochana :) <3

Kasiula09 lubi tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    bo on mi powiedzial ze mam owulacje ale ona nie jest taka jaka powinna

to moze to go tak zaniepokoiło i dlatego porobił Ci badania

preg.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    zdziwilam sie bo w tamtym roku mi mowi a na co ci te testy a w tym wstal i mowi a test robilas a ja jaki test a on no na ciazowy za wczesnie :D owulacyjny no i jak mu powiedzialam ze pozytywny to mnie zaatakowal

no i dobrze nie ma co tracic czasu i trzeba to wykorzystać

Miska0811, Ewelina23 lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:

miło:) poprostu miło wiedzieć, że nie tylko jednej stronie zależy. Ja w tym cyklu też widzę poprawę. Może tez dzięki temu, że nie gadam cały czas o ciąży. Bo to faceta też męczy w jakiś tam sposób :) jest miło i to najważniejsze:) najważniejsze, że oboje chcemy:)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak sie odbierze wyniki nasienia to go gina z tym czy jak?

• Katha81 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka wrote:
    Oczywiście!:)

Mam pytanie do dziewczyn, których panowie wykonywali badanie nasienia. Po jakim okresie czasu zalecil lekarz? Mi gin powiedziala, ze daje nam jeszcze 3 miesiace prob, czyli w sumie po 10 miesiacach by wychodzilo..

ja jestem w trakcie 4 cyklu staran po laparoskopii. przedtem zaczelismy sie starac ale nie tak na powaznie. ja mialam problemy z dlugimi cyklami a potem mialam przerwe do operacji. A wic 4 cykle prob.
    Moja ginka jest akurat fajna kobietka i kieruje mnie na wszystkie mozliwe badania aby wykluczyc wszystko. Takze meza skierowala na badania. Poza tym ja mam juz skonczone 32 lata i szkoda mi czasu..

Jackie, Sylvka lubią tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    dokładnie tylko najgorzej ze ja jestem niecierpliwa :/

Ja tez Kochana. Jestem osobą, która jak sobie coś zaplanuje to musi być tu i teraz. Ale na błędach człowiek uczy i już troszkę zwolniłam tempo i jest lepiej :)

• Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W końcu forum o temacie dla mnie :).

Mam pytanko dziewczyny czy słyszałyście o pszczelim mleczku co o nim sądzicie i jakie kupić gdzie i jak brać jeśli któraś coś wie to proszę o info :)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:

Mam pytanko dziewczyny czy słyszałyście o pszczelim mleczku co o nim sądzicie i jakie kupić gdzie i jak brać jeśli któraś coś wie to proszę o info :)

hej:)
    niestety nie wiem nic na ten temat?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    to moze to go tak zaniepokoiło i dlatego porobił Ci badania
    ja mam pecherzyki torbielowe za duzo pecherzykow na jajnikach . Moje jajniki jak mi on powiedzial sa nadgorliwe i mam na jednym jajniku kolo 16 pecherzykow i na drogim tez i te pecherzyki nie rosna tak jak trzeba albo robi sie torbiel albo pekaja ale nie taka wielkoscia jak powinny . No a tamten stary hu. ginekolog zalezalo mu tylko na kasie nastraszyl mie wyszlam z placzem 2 razy powiedzial ze polip nadal jest a poszlam tyfdzien po i ten gin mi pow gdzie ten polip pani miala bo ja nic tu nie widze .

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:

Czesc <3
    Niestety nie wiem nic o nim :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:

nie wiem za bardzo na ten temat wiele, ale chyba tak?? Ktoś musi rzucić okiem na te wyniki. Dziewczyny pewnie wiedzą to napiszą.. tez jestem ciekawa..

Jackie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    chyba tak ale jak odbierasz wyniki to powinni ci powiedziec co i jak jak wyszly

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    ja mam pecherzyki torbielowe za duzo pecherzykow na jajnikach . Moje jajniki jak mi on powiedzial sa nadgorliwe i mam na jednym jajniku kolo 16 pecherzykow i na drogim tez i te pecherzyki nie rosna tak jak trzeba albo robi sie torbiel albo pekaja ale nie taka wielkoscia jak powinny . No a tamten stary hu. ginekolog zalezalo mu tylko na kasie nastraszyl mie wyszlam z placzem 2 razy powiedzial ze polip nadal jest a poszlam tyfdzien po i ten gin mi pow gdzie ten polip pani miala bo ja nic tu nie widze .

i wez tu traf na zaufanego i dobrego gina.... jak tylko o kasie mysla :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:

Mleczko pszczele stanowi bardzo dużą pomoc nie tylko dla pań, ale także dla panów. Stosowane przez mężczyzn zwiększa poziom testosteronu we krwi, co ma istotny wpływ na układ hormonalny osób cierpiących na niepłodność czy impotencję. U kobiet zaś podnosi poziom hormonów luteinizujących, które wspomagają owulację, tym samym stabilizując nieregularne miesiączki. W czasie kuracji organizm oczyszcza się z toksyn, przywraca do równowagi gospodarkę hormonalną.

‹‹ 191 192 193 194 195 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ