X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    może to plamienie implantacyjne? przy implantacji spada temp. Ale to może być też późniejsza owulacja, bo też może dawać plamienia i wtedy spada temp. Na jakiej podstawie określiłaś, że owulacja była 31?..
    Bo tak myślę, że 3dpo to trochę za szybko na implantację.
    Diekuje za szybka odpowiedz. Wiem kiedy mam owulacje, 4 lata staram sie o dziecko, ale pierwszy raz mam taki cyrk. Od dwich lat sie lecze pod okiem swietnego lekarza, mialam kilka monitoringow i zawsze potwierdzalo sie, ze w spodziewanym przeze mnie dniu bylaowulacja.
    Na 31 wskazywaly: sluz, szyjka macicy, moje samopoczucie i bol, ktorego nie da sie pomylic z niczym innym (w miim przypadku jest dosc dokuczliwy, przewierca przez jajniki, az do nerek brrr), no i 01.01 skoczyla temp., poza tym, dzisiaj ten rozowy sluz byl konystencji kremowej, wiec raczej to nie owulacja. Na implanacje to tez za wczesnie. W kazdym razie to chyba nic niepokojacego ufff

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    Witam Was dziewczynki :) zaraz Was nadrobię
    Wczoraj poszłam bez pożegnania, więc wybaczcie.
    Jackie, zawsze po gorszym dniu wychodzi słoneczko.
    Brakuje nam Twojego optymizmu i tryskającej radości :) Głowka do góry!

I mam prośbę do Was dziewczyny, zerknijcie na mój wykres. Nie znam jeszcze tak bardzo, ale po wpisaniu dzisiejszej temperatury ovu podzielił mi wykres na czerwone, przerywane linie - co to znaczy?? Byłabym wdzięczna :*
    oj kochana ale on ci zle wyznaczyl owulke boi nie powinien brac pod uwage tempki z godziny 12 . Ja 1 stycznia nawet nie mierzylam bo sie polozylam poznio i bez sensu zapisywac o takiej poze bo on pozniej zle wyznacza

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    jest tu nas tak dużo że znów zaczynam się gubić :)
    miłego dnia! uciekam do pracy!
    buziaki!! <3
    Milego dnia kochana <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    oj kochana ale on ci zle wyznaczyl owulke boi nie powinien brac pod uwage tempki z godziny 12 . Ja 1 stycznia nawet nie mierzylam bo sie polozylam poznio i bez sensu zapisywac o takiej poze bo on pozniej zle wyznacza

no wlasnie..:( i teraz nie wiem ??? powinnam nie mierzyc tej tempki. Kurcze ciemna jestem z tego wykresu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Czesc :)
    Wyznaczyl Ci owulacje :)

Ale dzieki Ewelinka za odp.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie nowe Koleżanki z Ovu:)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    no wlasnie..:( i teraz nie wiem ??? powinnam nie mierzyc tej tempki. Kurcze ciemna jestem z tego wykresu.
    kochana usun ta tempke z 12 . Ja nawet nie mierzylam bo wykres wariuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    Ale dzieki Ewelinka za odp.
    nie ma za co po to tu jestesmy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    kochana usun ta tempke z 12 . Ja nawet nie mierzylam bo wykres wariuje

usunelam :) i co na Nowo wyznaczy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    nie ma za co po to tu jestesmy :)

:*

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:

kochana albo zaznacz ignoruj temperature

age.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    usunelam :) i co na Nowo wyznaczy?
    tak kochana . Bo owulki u ciebie jeszcze nie bylo :)
    Jak dlugie masz cykle ??

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phatka wrote:
    Witajcie :)

Jestem tu zupełnie nowa. Trafiłam przypadkiem :)

W grudniu podczas zupełnie rutynowej wizyty u ginekologa zostałam skierowana na badanie usg... niestety okazało się, że moje jajniki nie pracują tak jak powinny i z całą pewnością będziemy mieć problem z zajściem w ciążę. Diagnoza mnie załamała, postanowiliśmy skonsultować ją z innym ginekologiem- niestety w pełni potwierdził poprzednią diagnozę. Wiemy, że jeżeli chcemy mieć dzieciątko kiedykolwiek, musimy zacząć starania jak najwcześniej... Decyzję podjęliśmy w Nowy Rok. Pragniemy dziecka i podejmujemy działania... Mamy świadomość, że może to być długa walka... być może bez rezultatów, jednakże będziemy walczyć.

Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona :)

Pozdrawiam,
    P.

jasne !!
    Nie poddawajcie się i wierzcie w marzenia... spełnią się... cierpliwości życzę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    kochana albo zaznacz ignoruj temperature
    Miala ignorowana i ovu wyznaczyl owulke a nie powinien

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phatka wrote:
    Witajcie :)

Jestem tu zupełnie nowa. Trafiłam przypadkiem :)

W grudniu podczas zupełnie rutynowej wizyty u ginekologa zostałam skierowana na badanie usg... niestety okazało się, że moje jajniki nie pracują tak jak powinny i z całą pewnością będziemy mieć problem z zajściem w ciążę. Diagnoza mnie załamała, postanowiliśmy skonsultować ją z innym ginekologiem- niestety w pełni potwierdził poprzednią diagnozę. Wiemy, że jeżeli chcemy mieć dzieciątko kiedykolwiek, musimy zacząć starania jak najwcześniej... Decyzję podjęliśmy w Nowy Rok. Pragniemy dziecka i podejmujemy działania... Mamy świadomość, że może to być długa walka... być może bez rezultatów, jednakże będziemy walczyć.

Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona :)

Pozdrawiam,
    P.

Pewnie zapraszamy :)

age.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Miala ignorowana i ovu wyznaczyl owulke a nie powinien

a no to faktycznie usuń bo ja nie wchodziłam na wykres

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    tak kochana . Bo owulki u ciebie jeszcze nie bylo :)
    Jak dlugie masz cykle ??

Cykle do paxdziernika miałam srednio 31 (mam nieregularne +/-) , od pierwszego starania się rozregulował mi się o tydzień później bo zamiast zostać go ok 7 na początku miesiąca to dostałam 14 i powtórzyła się ta sytuacja w grudniu, z dzidzia nie udalo a myslalam,ze cos na rzeczy bo kolejny tydzień opóźnienia i zamiast dostać w dniu spoziewanej @ to dostałam ja o tydzień później czyli 21..pogmatfane, nic z tegonie rozumiem. Ogolnie mowiac z 31 od 2 miesiecy mam cykle 37 dniowe..

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane nie nadążam tu za wami chwile mnie nie ma a tu nadrabiania tyle :/

Katha81, Sylvka lubią tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    a no to faktycznie usuń bo ja nie wchodziłam na wykres
    Mi tez zle 2 cykle temu zaznaczyl a jak napisalam do nich to powiedzieli mi ze mam ignorowana tempke i mozliwe ze dla tego

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Mi tez zle 2 cykle temu zaznaczyl a jak napisalam do nich to powiedzieli mi ze mam ignorowana tempke i mozliwe ze dla tego

aha o to bede wiedziała na przyszłośc :)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

age.png
‹‹ 189 190 191 192 193 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ