Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
Griszanka wrote:Czy moze ktoras z Was umiala by mi pomoc? Dzisiaj zglupialam do reszty. Wg moich obserwacji owulke mialam 31.12/01.01, choc ovufr jeszcze jej nie oznaczylo. W kazdym razie po dwoch dniach wyzszych temp dzisiaj temp spadla, no i do tego pojawilo sie plamienie z samego rana, to byl bardziej rozowy sluz, a pozniej rozowy sluz z niteczkami krwi. Wiecie co moze sie ze mna dziac? Ja juz zglupialam do reszty...
Bo tak myślę, że 3dpo to trochę za szybko na implantację.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 11:30
Nusia1989 lubi tę wiadomość
-
Katha81 wrote:niema sie czego wstydzic. Moj sam chcial isc ale teraz sie tym bardzo przejmuje..
-
A w ogóle dzień dobry dziewczynki Ja dziś byłam na badaniach krwi - pakiet dla kobiet w ciąży.. Masakra jakaś, 250zł nie moje.
I 5 strzykawek krwi mi pobrali.. Oby było wartoKatha81 lubi tę wiadomość
-
Griszanka wrote:Czy moze ktoras z Was umiala by mi pomoc? Dzisiaj zglupialam do reszty. Wg moich obserwacji owulke mialam 31.12/01.01, choc ovufr jeszcze jej nie oznaczylo. W kazdym razie po dwoch dniach wyzszych temp dzisiaj temp spadla, no i do tego pojawilo sie plamienie z samego rana, to byl bardziej rozowy sluz, a pozniej rozowy sluz z niteczkami krwi. Wiecie co moze sie ze mna dziac? Ja juz zglupialam do reszty...
-
stardust87 wrote:pewnie się stresuje, że coś nie tak będzie. Każdy by się denerwował, jakby na tak ważne wyniki czekał.. Bądź wsparciem dla niego, bo faceci może nie pokazują tego, ale też bardzo przeżywają, że nie udaje im się dać kobiecie dziecka..
wiem, musze to wytrzymac i go wspierac dam rade
dzieki za wsparcie buzka -
stardust87 wrote:A w ogóle dzień dobry dziewczynki Ja dziś byłam na badaniach krwi - pakiet dla kobiet w ciąży.. Masakra jakaś, 250zł nie moje.
I 5 strzykawek krwi mi pobrali.. Oby było warto
ojej 5 strzykawek napewno warto -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:A w ogóle dzień dobry dziewczynki Ja dziś byłam na badaniach krwi - pakiet dla kobiet w ciąży.. Masakra jakaś, 250zł nie moje.
I 5 strzykawek krwi mi pobrali.. Oby było warto
PS Wróciłam cieszycie sie?? -
AniaR88 wrote:W wyniki kiedy bedziesz mieć??
PS Wróciłam cieszycie sie??
Oczywiście!
Mam pytanie do dziewczyn, których panowie wykonywali badanie nasienia. Po jakim okresie czasu zalecil lekarz? Mi gin powiedziala, ze daje nam jeszcze 3 miesiace prob, czyli w sumie po 10 miesiacach by wychodzilo..AniaR88, Katha81 lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam Was dziewczynki zaraz Was nadrobię
Wczoraj poszłam bez pożegnania, więc wybaczcie.
Jackie, zawsze po gorszym dniu wychodzi słoneczko.
Brakuje nam Twojego optymizmu i tryskającej radości Głowka do góry!
I mam prośbę do Was dziewczyny, zerknijcie na mój wykres. Nie znam jeszcze tak bardzo, ale po wpisaniu dzisiejszej temperatury ovu podzielił mi wykres na czerwone, przerywane linie - co to znaczy?? Byłabym wdzięczna :* -
Witajcie
Jestem tu zupełnie nowa. Trafiłam przypadkiem
W grudniu podczas zupełnie rutynowej wizyty u ginekologa zostałam skierowana na badanie usg... niestety okazało się, że moje jajniki nie pracują tak jak powinny i z całą pewnością będziemy mieć problem z zajściem w ciążę. Diagnoza mnie załamała, postanowiliśmy skonsultować ją z innym ginekologiem- niestety w pełni potwierdził poprzednią diagnozę. Wiemy, że jeżeli chcemy mieć dzieciątko kiedykolwiek, musimy zacząć starania jak najwcześniej... Decyzję podjęliśmy w Nowy Rok. Pragniemy dziecka i podejmujemy działania... Mamy świadomość, że może to być długa walka... być może bez rezultatów, jednakże będziemy walczyć.
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona
Pozdrawiam,
P.stardust87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:Witam Was dziewczynki zaraz Was nadrobię
Wczoraj poszłam bez pożegnania, więc wybaczcie.
Jackie, zawsze po gorszym dniu wychodzi słoneczko.
Brakuje nam Twojego optymizmu i tryskającej radości Głowka do góry!
I mam prośbę do Was dziewczyny, zerknijcie na mój wykres. Nie znam jeszcze tak bardzo, ale po wpisaniu dzisiejszej temperatury ovu podzielił mi wykres na czerwone, przerywane linie - co to znaczy?? Byłabym wdzięczna :*
Wyznaczyl Ci owulacje -
nick nieaktualnyPhatka wrote:Witajcie
Jestem tu zupełnie nowa. Trafiłam przypadkiem
W grudniu podczas zupełnie rutynowej wizyty u ginekologa zostałam skierowana na badanie usg... niestety okazało się, że moje jajniki nie pracują tak jak powinny i z całą pewnością będziemy mieć problem z zajściem w ciążę. Diagnoza mnie załamała, postanowiliśmy skonsultować ją z innym ginekologiem- niestety w pełni potwierdził poprzednią diagnozę. Wiemy, że jeżeli chcemy mieć dzieciątko kiedykolwiek, musimy zacząć starania jak najwcześniej... Decyzję podjęliśmy w Nowy Rok. Pragniemy dziecka i podejmujemy działania... Mamy świadomość, że może to być długa walka... być może bez rezultatów, jednakże będziemy walczyć.
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona
Pozdrawiam,
P.
Kochana trzymam kciuki zeby jak najszybciej sie udalo nie mozemy sie poddawac tylko walczyc o nasze marzenia