Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:podziwiam Cię to musi być ciężki kierunek. Wiesz co Ci powiem ze teraz na to klniesz ale jak skończysz to będzie Ci brakować nauki sesji i tej mobilizacji przed nią. Wiem po sobie
wiesz tu nie chodzi o to tylo dla mn ie nie pojete jest jak mozna miec 7 egzaminow jednego dnia i 5 drugiego .
nie jest sie w stanie przygotowac mysl o dziecku tez odbiera mi nadzieje jakies
maz mial isc 13 na badania ale on przezywal ze tyle dni bez seksu ze moze mogloby sie udac wiec przystalam na to by poszedl oddac to nasienie 20 jak juz bd po moich plodnych. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:wiesz tu nie chodzi o to tylo dla mn ie nie pojete jest jak mozna miec 7 egzaminow jednego dnia i 5 drugiego .
maz mial isc 13 na badania ale on przezywal ze tyle dni bez seksu ze moze mogloby sie udac wiec przystalam na to by poszedl oddac to nasienie 20 jak juz bd po moich plodnych.Jackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:wiesz tu nie chodzi o to tylo dla mn ie nie pojete jest jak mozna miec 7 egzaminow jednego dnia i 5 drugiego .
maz mial isc 13 na badania ale on przezywal ze tyle dni bez seksu ze moze mogloby sie udac wiec przystalam na to by poszedl oddac to nasienie 20 jak juz bd po moich plodnych.
kochana też przez to przechodziłam
Jackie lubi tę wiadomość
-
czesc dziewczyny,
witam Was po swiatecznej przerwie. Jak tam staranka w nowym Roku?
Ja musze przyznac ze u mnie chyba nic w tym cyklu nie wyjdzie. Po badaniach nasienia mojego meza wogole stracilismy ochote na seks
chyba przez ten stres, bo nadal czekamy na wyniki
pozdrawiam
-
nick nieaktualnyKatha81 wrote:czesc dziewczyny,
witam Was po swiatecznej przerwie. Jak tam staranka w nowym Roku?
Ja musze przyznac ze u mnie chyba nic w tym cyklu nie wyjdzie. Po badaniach nasienia mojego meza wogole stracilismy ochote na seks
chyba przez ten stres, bo nadal czekamy na wyniki
pozdrawiam
Katha jak to wyglada powiedz mi bo na to tez czeka na dniach.Katha81 lubi tę wiadomość